Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Haluk Tümer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 195
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 75,203
Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Yorumlarınız için teşekkürler. Satılık bir aracı incelerken 100-200 m yol yaptık, işin kötüsü hoşumuza da gitti ;D

İşin aslı, önde gelen ticari araç ürecilerimizden birinde çalışan D sınıfı ehliyetli makine yüksek mühendisiyim.
Arada sırada araç testleri yaptığımız da oluyor. Dolaysıyla teoride ve pratikte otomotiv dünyasına çok da yabancı değilim.
Belki de bu yüzden gözü kapalı dalamıyorum. Yeterli test yoksa onay da yok :smiley:

Serdar Bey,

İş yerim Esenyurt civarında. Uygun bir zamanda, siz ve gruptaki arkadaşlarla tanışmak isterim. Eminim benim için
hem keyifli hem öğretici olur.

Etiketler

Haluk Tümer' Alıntı:
Yorumlarınız için teşekkürler. Satılık bir aracı incelerken 100-200 m yol yaptık, işin kötüsü hoşumuza da gitti ;D

evet aramıza hoş geldiniz...

Haluk Tümer' Alıntı:
İşin aslı, önde gelen ticari araç ürecilerimizden birinde çalışan D sınıfı ehliyetli makine yüksek mühendisiyim.
Arada sırada araç testleri yaptığımız da oluyor. Dolaysıyla teoride ve pratikte otomotiv dünyasına çok da yabancı değilim.
Belki de bu yüzden gözü kapalı dalamıyorum. Yeterli test yoksa onay da yok :smiley:

aslında kim ya da ne olduğunuz Defender için önemli değil ya da bir kriter değil. fabrika çıkışı hariç hiç birbirinin aynısı 2 defender gördünüz mü :smiley:

Siz sevdiyseniz size Defender şart. ama bu her defender size uygun demek değil tabi. Şimdi sıra ikinci etabı başarılı bir şekilde geçebilmek. Size uyan bir defender bulmak...

işte bu konuda başarılar diliyorum size...

Benim vardığım sonuç şudur ki düşüdüğüm gibi hallice bir deneme için araç bulmak mümkün değil.
"Seviyorsan git konuş bence abi" durumu var biraz. Beğeniyorsan gözünü karartıp bir araç alacaksın.

Haluk Tümer' Alıntı:
"Seviyorsan git konuş bence abi" durumu var biraz. Beğeniyorsan gözünü karartıp bir araç alacaksın.

Hepimiz öyle başladık. Bana ağır geldi sattım tek araba pikap a düştüm. Ekstrem yapan arkadaşlarımız var hepsi ikinci araç olarak ekstrem modifiye ettiler.

Bana kalırsa günlük hayatta avm ye gideyim markete gideyim arkadaşıma oturmaya gideyim aracı değil Defender.

Önemli olan alırken sayabileceğiniz fiyata almak. Aldınız denediniz beğenmediniz zarar etmeyecek fiyata alabilmek...

Sent from my iPhone using Tapatalk

İstediğiniz gibi bir testti ancak ege ve akdeniz bölgeleride tatil beldelerinde büyük rentecar dabula bilirsiniz .
Not : sattın almak ve az bir zararla satmak daha karlı olur tabi :D

Ama en doğrusunu söylemiş arkadaşlar defender tamimiyle kişileştirilmiş araçlardır fabirkadan çıkanlar dışında hiç biri birbirini tutmaz sorun size en uygunu bula bilmek !

Tek defendere binerek defenderi taniyamazsiniz . Ben aracimi standart olarak gunluk kullaniyorum ve gercekten haz aliyorum bana binek aractan cokda farkli gelmiyor hatta avantajlatindan da cokda faydalaniyorum . Tabi parantez acmak lazim . (Puma motor. Ses isi yalitimi . Yeterli isitma . muzik sistemi ve rahat koltuklarinda etkisi var ) tek sorunum 3000 devirde 80 km hiz yapmam .

ibrahim IPEK

Virüs bulaştı bi kere
İmkan varsa hidrolik direksiyonlu alınması cok iyi olur

sesezgin' Alıntı:
Virüs bulaştı bi kere
İmkan varsa hidrolik direksiyonlu alınması cok iyi olur
serdar, benim direksiyonu gördün haftasonu. Arazide parmakla manevra yapabiliyorsun

dturan' Alıntı:
serdar, benim direksiyonu gördün haftasonu. Arazide parmakla manevra yapabiliyorsun

Derya abi hidrolik olayının ne kadar büyük avantaj olduğunu senin arabaya binince anladım ben resmen güreşiyormuşum arabayla

burakuysal' Alıntı:
Derya series le bataklığa girmek yedimi desene

Senin series i görmedim ama serdar dişli sıyırana kadar hiç sıkıntısız geldi biliyosun. bence series i küçümsememek lazım. :D senin series de en az l200 kadar iş yapardı. (konforuna bişey diyemem ;D )
Benim defender ı ekstrem yapmamın sebebi aslında ağır offroad yapmak değildi. genelde tek başıma çocuklarla gezdiğim için arazide kalma gibi bir lüksümün olmamasıydı. her halükarda araziden çıkacak bir araç yapmam lazımdı onda da bu çıktı ortaya ;D
ama yapmakla bitmiyor biliyorsunuz. gene kaşınmaya başladım yavaştan :D :D

Ooo brad :smiley: ty gde ? Cto tam yest :smiley:? Bugun bisey lazim mi diye sordun ya sen bana,lazim abi ADÎN CRASIVI DEVUSHKA PAJALUSTA :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR