gokhan antoff
Ana Kamp
Ynt: Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması
erhan arkadasımın arabasına takılan turbo sıfır.1100ytl ıstersenız ıkıncı el alın.mazot pompası sıfır 1200 ytl ıstersenız ıkıncı el alın turboyu uygulamak ıcın tornacısı motor ıcın rektefecısı derken 3 bını buluyor arkadasm ben zaten kızmıyorum vee ben buraya para dıye bırsey yazmadım konuyu basından berı okuyunn kac para dıye ınatla sorulunca bende yazdım.ınanın ford puma motoruda ole 6.7 bınlıraya bıtmıyor.ve ayrıca turbolu motorla turbosuz motorun blokları aynı.krank aynı,pıston kolu aynı ana yatak kol yatak aynı,(pıston ve sılındır kapak) farklıdır.oda söyle turbolunun yanma odası pıstonun ustundedır.turbolu olmayanınkı sılındır kapagında.tek fark budur.pıstonun ustunde bıraz ıslem yapın gazlayın 0.6 0.7 barda hıcbır sıkıntı olmaz.saygılarkaptan10' Alıntı:siz bu işten emek yiyen insansınız buraya bir konu açtınız ve bu işin olabilirliğini anlatıyosunuz doğru düzgün hiçbir açıklama yapmadan işi maliyetle bitiriyorsunuz bu işin olabileceğini bütün ustalar bilir devlet sırrı değilki yeterki malzemenin mukavemetli muadilleri olduğunu bilsinler hem siz değilmisiniz sadece segman değiştirdim gerisini ellemedim diyen bende ona istinaden bu fiyat fazla dedim bunda kızacak bir şey yok
saygılar