gokhan antoff
Ana Kamp
Ynt: Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması
vıdeo ve resım yuklerız tekrarr
vıdeo ve resım yuklerız tekrarr
benzınlıde de mantık ve montaj aynı motor yapıları da neredeyse aynı motorunuzun durumu ıyıyse drek olarak turbo basıp 06 da cok ıyı sonuc alırsınız.fakat karburatoru ıyı ayarlamanız gerek yada turbo bır aracın karburatorunu uygulamanız gerek.lpg kullanıyorsanız turbonun salyangazunun emıs tarafına mıkser baglamanız gerek bunlar puf noktaları gıbı gıbı..murat atak' Alıntı:Gökhan ustam senden ricam;benim gibi lantında benzinli motor olan kişilere detaylıca benzinli bir motora da turbunun nasıl uygulanacağını anlatmanız.Bilgi ve tecrübelerinizin bizim için yol gösterici olacaktır.Sizin yönlendirmelerinizle buradaki ustalara da bu işlemi belki yaptırtabiliriz.
.murat atak' Alıntı:gerekli parçalar nelerdir?0.6 bardan yukarı bir basınç alabilir miyiz? intercool takmak ta gerekir mi? turbo yağlaması için ne yapmalıyım? pistonlarda ne gibi modifikasyon yapmalıyım?
.defenderr25' Alıntı:gökan bey dizele tutbo takmak kolayda bende kendi aracıma taktım bezinliye karbiratörlüde emmeyi ortadan kaldıracagı için nasıl olur bilemem hele tüplü ise hiç çalışmaz tabi enjektörlü motor dan bahsediyorsanız başka.
.defenderr25' Alıntı:onu bende düşündüm ama turbo ısınan bir parça dolayısıyla nasıl olur bilemem ama denemekte fayda var.