Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 80
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,192
Ynt: Defender 110

Sitesinden gördüğüm kadarıyla 4 silindirli TDI motor kullanıyor. Sanırım TDI 300 olmalı çünkü onda da 4 silindir var. Sonraki versiyonlarda silindir sayısı 6 ve 8 olmuştu diye hatırlıyorum.

Etiketler

siteyi bende inceledim.87 de defender üretmaya başlamışlar ama bugüne kadar kullanılan motorlar hakkında bilgi yok.Motor konusunu merak etmemin sebebi t ema çıkışlı 96 model bir defender var.onun hakkında ön bilgi toplamaya çalışıyoryum da ;)

az önce sataıcıya telefonla sordum.300tdi değilmiş.ama orjinal dizel olduğunu söyledi.motor kapağında çatlak varmış.ustası önemli değil sadece çekişi etkiler demiş.800 ytl maliyeti varmış.son 15000 ytl ye bırakıyor.araç muğlada.temadan çıkmaymış.13000 avroya almış falan filan...

yahu o para çok düz dizel için :eek:
üstelik motorun sorunlu olması da kötü bir durum, her ustaya güvenme, sonra alırsan motoru eline o usta sana motor hediye edecekmiymiş ;D
2.5 benzinliler dizele çevriliyormuş, bu işi forumun üyesi Reha abi yaptı ve şu an kullanıyor aracını gayet memnun
bence 9 milyara benzinli alıp dizele çevirsen en mantıklısı, maliyet daha düşük olur herhalde

Deep' Alıntı:
yahu o para çok düz dizel için :eek:
üstelik motorun sorunlu olması da kötü bir durum, her ustaya güvenme, sonra alırsan motoru eline o usta sana motor hediye edecekmiymiş ;D
2.5 benzinliler dizele çevriliyormuş, bu işi forumun üyesi Reha abi yaptı ve şu an kullanıyor aracını gayet memnun
bence 9 milyara benzinli alıp dizele çevirsen en mantıklısı, maliyet daha düşük olur herhalde
vazgeçtim o araçtan, çatlak canımı sıktı :( sonra ne olacağı belli değil.birde bu isviçre çakısı ;) olayı çok mantıklı, İyiden iyiye discoya odaklanmaya başladım. Ama şu anda ikinci bi araç olarak disco beni madden zorlar o yüzden şimdi çaylaklığımı atacağım bir araçla başlamayı sonrada tamamen discoya geçişi düşünmeye başladım.

Erdem sen Ankaradamı oturuyosun?

Eğer öyleyse bir ara bulusalim benim ustaya götüreyim seni onda bir benzinli 110 var piyasaya göre uygun fiyata alırız eğer beğenirsen, bide 88 düz dizelleri var motor , iç döşeme ve alt takım sıfır sadece lastik istiyor.

Selamlar

discovery-V8' Alıntı:
Erdem sen Ankaradamı oturuyosun?

Eğer öyleyse bir ara bulusalim benim ustaya götüreyim seni onda bir benzinli 110 var piyasaya göre uygun fiyata alırız eğer beğenirsen, bide 88 düz dizelleri var motor , iç döşeme ve alt takım sıfır sadece lastik istiyor.

Selamlar
Evet ankaradayım Yavuz abi,
çok mutlu olurum, :smiley: ben mesai saatleri dışında genellikle müsait olurum sana uygun bir zamanda buluşup bakabiliriz.

mail adresim yavuz@landrover.web.tr pazartesiye kadar müsait olmayabilirim ama ondan sonra buluşalım.

Selamlar

Tamam Yavuz abi sana nasıl uygun olursa öyle yapalım. eergin2000@yahoo. com ;)

Sağol Mert kötü üşütmüşüm.Zaten kronik olarak her sene olurda bu yıl daha ağır faranjit+ üsye geçiriyorum.Öksürürken ciğerlerim parçalanıyor sanıyorum.5 gündür evdeydim. Bu gün işe geldim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,772
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

SON KONULAR

Geri