Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 80
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,162
Ynt: Defender 110

Merak ettim o dönemde Camel için mi çalışıyordunuz? Ya da gazeteci, kameramanmıydınız?

Etiketler

Çok güzel bende zamanında ucundan bulaşmıştım. Gazetecilik eğitimim sırasında Kanal D, NTV ve CNN Türk'de dış haberlerde staj yapmıştım. En başından beri olay yerinden haber sunan tv muhabiri ileride de senior reporter olma hayallerim vardı. Ama mezun olduğum 2001 senesi medyada 6500 kişinin işten ayrılmasınıda beraberinde getirdi. Ve bende ilk önce kamera asistanlığı, sonra fotoğraf asistanlığı derken şimdi serbest fotoğrafçı oldum.
Aralıklarla yazı yazdığım, röportaj yaptığım bir motosiklet dergisi olsa da hep içimde kalmıştır.
Camel Trophy'nin içinde her türlü sefalet mübahtır. :smiley:

Sefalet buysa her daim beni bulsun Onur bey;)
ben 95 çıkışlıyım okuldan liseyi teknik olduğu için 4 sene okudum 2. sınıfta staj zorunluluğum vardı ve ben stajımı teknik olmasa da gazetelerde yaptım;)
daha gazete maceralarım başlamamışken ben yine de trophynin içindeydim.
o işten çıkarılmalar başladığında ise bağlı bulunduğum kanalın demirbaş listesine adım kazınmıştı.

Ne güzel. Bazen alaylı olmanın okullu olmaya göre avantajları oluyor kuşkusuz. Araziye giderken size de mesaj atarım eğer İstanbul'da ikamet ediyorsanız. İzmit'te iseniz oralara gelirken.

ben okulluyum zaten:smiley:
sadece mesleğe lise yıllarımda başladım hepsi o.
o zamanlar stajyerdim ama olsun yinede mürekkep kokusu ve haber peşinde olmanın vermiş olduğu tecrübelerle girdim okuluma.
izmit'e de çok sık gelirim kartepe yolu 10. km sinde turan babaya uğramadan da dönmem istanbula;)
Sizdeki araç nedir bu arada?

İstanbul'da olmanın iyi yanı. Beni özel yetenek sınavında (Eskişehir) okula alan Hocam 3. sınıfa kadar staja göndermemişti. :smiley: Veya kader diyelim neyse.
Vitara 5 kapı. Araçta 32'' lastikle başlayan, roll cage ile biten bir liste var. Yani tamamen off-road için yapılmış bir Vitara.
Ama 19 yaşımda LR Seri 3 sahibi olma fırsatını yakaladım. LR hastalığım oradan gelir.

Selamlar ;
110 luk defender larda 4silindir 2500 benzinli, 4 silindir 2500 dizel. 4 silindir 2500 turbo dizel ve kaç silindir olduğuna emin olmadığım 3000 turbo dizel motor kullanılmaktadır. Motorun bir çok parçası yurt dışından gelmektedir. Ve bir çok parçası anadol ve bmc tm 25 parçasıyla uyar. Ve fiyatları çok uygundur. Termostat yağ müşürü anadol meksefe platin tm 25 gibi ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR