Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Defender Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 503
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,581
Ynt: Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi?

Selamlar,
Engin kardeş sana şöyle bir anı ile cevap vereyim..

Geçen sene izlanda'ya LR Experience'ye gittiğimde de Rehberimizin bulunduğu araç Defender, gerisi Disco III idi.. Bütün geçilecek yerleri önce Defender geçiyor idi, sonra Disco'lar.. Ha, bu arada allaha şükür yaralı/bozuk ve eşya gibi de derdimiz yok idi..

Naci'ciğim,
ne oldu? üstüne alınacağın bir durum mu var yoksa?

KAMUOYUNA duyurulur.. reha

Etiketler

edaghan' Alıntı:
LR destek takımının içinde ambulans, acil tamirhane, eşya ve insan taşıyıcıları vardı. Dolayısı ile geniş hacmi ile Defender "taşıma" açısından avantajlı. Bir Disco kullanıcısı olarak başka bir sebep düşünesim gelmiyo :smiley:

Onların disco'dan yapılanlarıda var ama?.. ;D hepsi disco olsada rahat rahat tamamlasalar expedisyonu..Orda defender sürenlerde rahat etse daha iyi olmazmı? :D

işte! Yavuzcuğum da düştü.. gecikti aslında...

Anladığım kadarı ile GPS koordinatlarını kime yollayacağım belli oldu.. artık gerisi kendi bilecekleri şey..

Hala bitemeyen proje için de (sanırım araç en az 4 yıldır sende..) , 2 şey söylenir hep..

1) Bitmeyen senfoni !
2) Ses var Görüntü yok

herkese iyi haftalar dilerim, reha

yaw arkadaşlar bi karar versek diyorum.....
ya motor değişeceğim yada bunu elden çıkarıp disco 1 alacağım.....
ama bi türlü karar veremiyorum.......
sonunda sanırım hem defender duracak hemde disco alıcaz gibi bi gidişat var....
disco aldıktan sonra da defendere motor atmaktan korkuyorum....

kıymayın bana arkadaşlar, bütün sermayeyi bunlara yükleyeceğim yoksa......:smiley:

Selamlar,
Mesut bey, bilmiyorum benim aracimi kullanmismiydiniz?? kullanmadiysaniz lutfen bir deneyin.. onun eline "Projesi bitmis" Disco bile su dökemez! eğer bana sorarsanız, karar son derece açık ve net.. Öyle olmasa idi Disco'yu (Yavuzun tabiri ile) çöpe atarmıydım? Araç tam 1,5 sene evin önünde durdu ve eşim Kuaföre (allahtan o da araziye kullandı) bile gitmedi.. Tabii, Yavuz'un böyle bir şansı olmadığı için başka bahanelere ihityacı var idi..

Ama net bir şekilde tekraralıyorum, Defender'i satınaldıktan sonra 1,5sene kapının önünde yattığı için kendisinden ayrıldık (yada çöğe attık) .. selamlar, reha

Amaç, araçtan beklenti, para... bir de evdeki hatun.. bunların hepsi ne alınması gerektiğine karar veriyor... Hangisinin daha iyi olduğuna değil.

Defender'ın karizması tamam... ama ON ROAD eksikleri çok... dolayısı ile üzerine bir ton daha para harcamadan, şahıs olarak ben, o aracı günlük ve de arazi aracım olarak kabul edemiyorum...

Viva Discosit!

Hımm..Biraz daha felsefe yaparsak...Gezgin ve maceracı bir ruhun hayattan beklentileri daha makul oluyormu demek lazım acaba..Ben defenderi günlük aracım olarak kabul edebiliyorum..Dogrudur biraz zahmetli. :(.ama bu yüzden çogu zaman yürüyor,toplu taşıma araçlarını tercih ediyor yada bisiklete biniyorum.. :D

umutcelikel' Alıntı:
Yav Mesut abi boşver sen bunlar baksana birbirlerini yiyolar ;D
Gel sana güzelinden bi tane çift klimalı çift kilitli Land Cruiser alalım...En azından aracı "araba" haline getirmek için para harcamazsın ;D

aha araya bide japon ajanı karıştı ;D

Transporter' Alıntı:
Hımm..Biraz daha felsefe yaparsak...Gezgin ve maceracı bir ruhun hayattan beklentileri daha makul oluyormu demek lazım acaba..Ben defenderi günlük aracım olarak kabul edebiliyorum..Dogrudur biraz zahmetli. :(.ama bu yüzden çogu zaman yürüyor,toplu taşıma araçlarını tercih ediyor yada bisiklete biniyorum.. :D

ah abi ah... senin yaşadığın yerde olsam, ben de bisikleti depoda tutmazdım...

Sevgili Engin bu tarafta bir kamp düşünürseniz gerçekten yapalım bir bisiklet macerası...Gerçi mevsimi geçmiş sayılmaz Sogucak - kuzuyayla arası o rakımda ve sessizlikte birbirine karışan yaprak hışırtıları ve zincir seslerini dinleyerek..
Bir defender yeter ''Support vehicle'' ;D olarak portbagaj 10 bisiklet alsa 10 kişide içine binsek hani hava bozarda kampa dönmek icap ederse diye..2 km geriden takip eder bizi,benim çocukta zaten öyle bir vazife bekliyor 15 yaş itibarı ile.. :D

disco ile defender ın karakterlerini blendra koyalım çırpalım 4x4 hamuruna katalım ama sonuçta defender kalıbına döküp doğada pişirelim :smiley: Anlaşılan bu tartışma çok uzayıp gidecek :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.