Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Defender Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 503
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,586
Ynt: Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi?

Mert birşey almasın,
Defender'dan da olur olmadık adamlarda soğusun zaten :smiley: Rampa çıkamadı diye aracı suçluyorsan zaten olay baştan belli... Defender'dan anlayan insanlar düz dizelinden de benzinlisinden de keyif alır...

Etiketler

Mert en baştan beri diyorum al bir XJ bitsin derdin..... 10 sene sonra herkes dizel kullanacak zaten...

Jeepcj7' Alıntı:
Mert en baştan beri diyorum al bir XJ bitsin derdin..... 10 sene sonra herkes dizel kullanacak zaten...

Uyma abi sen bu cipcilere ;D disco dan sonra gazozkapağı gibi gelir sana.

Orasi doğru, kutu gibidir XJ ama 7 küsür saniyede 60mile kalkar... olduğu yerde fildir fildir çevirirsin... 2çeker olduğu için hafif kontra ile yanlarsin virajlarda.... zevk meselesi tabii. :smiley:

arkadaşlar defender benzinli 2,5 61 kw (83 bg) dir bunu göz önüne alın derim 130 bg arabalarla karşılaştırmak nekadar doğru bilemiyorum bunu geçtim uygun lastik ile defender düz ağaca çıkar çıkamazsa sorun ya mekanik ya pilotaj dır bunu söylüyorum ben çıkarım diyerek idda etmesemde çıkanları gördüm çıkabilecek defender tanıyorum 2,5 dizele bu rampa düz asfalt gelir benim gördüklerim böyle :smiley:

Jeepcj7' Alıntı:
Orasi doğru, kutu gibidir XJ ama 7 küsür saniyede 60mile kalkar... olduğu yerde fildir fildir çevirirsin... 2çeker olduğu için hafif kontra ile yanlarsin virajlarda.... zevk meselesi tabii. :smiley:

ben sürekli dört çekerle bile yanlıyorum ;D. şahitler kendi yazsın ben söylemiyim.

Orkuncum 7 saniyede 100 e çıkacam da 9 tane tüp, 4 takım daış ekipmanı ve 1 adet zodiac bot çıkamayacak 100 e nasıl olacak o iş? :smiley:

Deep' Alıntı:
Orkuncum 7 saniyede 100 e çıkacam da 9 tane tüp, 4 takım daış ekipmanı ve 1 adet zodiac bot çıkamayacak 100 e nasıl olacak o iş? :smiley:

ehehehehe süper ;D

Şu işi bir bana öğretmedinya Mert alacağın olsun. Bana göre dalış takımı varmıdır "XXXLarge" o ayrı bir konu tabi. Sadece tüp ve mayoyla olmazmı bu iş?

Düşününce bide şu var öğrenip ankarda nereye dalacam o da ayrı bi konu. ;D

yavuz

bana göre bile olanı var merak etme... tek problem batmak için extra ağırlık lazım...

Teklif var ısrar yok, seven sığdırır... bizim CJ'lerin içini dolduruyoruz üstünede 2 tane yolcu alıyoruz ;D offroaddan sonra içi pazar yeri gibi oluyor ;D Esasında sana 130 pick up tarzı birşeyde yakışır... tabi 33 lastikli felan... VW kaplumbağa tekerlekli olanlar tırt...

Jeepcj7' Alıntı:
Teklif var ısrar yok, seven sığdırır... bizim CJ'lerin içini dolduruyoruz üstünede 2 tane yolcu alıyoruz ;D offroaddan sonra içi pazar yeri gibi oluyor ;D Esasında sana 130 pick up tarzı birşeyde yakışır... tabi 33 lastikli felan... VW kaplumbağa tekerlekli olanlar tırt...

Abi ben bizim ufaklığın , yatağıydı, koltuğuydu, bisikletiydi, arabasıydı derken bakıyorum port bagaj bile full, mümkün değil sığamayız. 130 arazide oynaşmak için değil ama günlük şehir dışı kullanım ve uzunyol için çok güzel bir araç. Hele benim gibi haftada bir şehre inen biri için ideal. Birde şimdi meyva bahçesi işi çıktı buna benzer bişey lazım, Babamı ikna edemedik eski görünüşlü diye istemiyor ford ranger alacakmış. ;D

Ford Ranger'ın Thunder diye bir modeli var abi, geçen gün deneme sürüşü yaptım... güzel bir alet. Navara kadar kuvvetli değil ama ben beğenmiştim.

edaghan' Alıntı:
Ford Ranger'ın Thunder diye bir modeli var abi, geçen gün deneme sürüşü yaptım... güzel bir alet. Navara kadar kuvvetli değil ama ben beğenmiştim.

evet iste ondan alacakmis.

umutcelikel' Alıntı:
allahtan baban mantıklı bi adamcağız ;D ;D ;D

;D ;D Zaten ben foto falan gosterince bana sorup duruyor sizin ne zorunuz var bu arabalarla diye ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR