Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Defender Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 503
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,585
Ynt: Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi?

waay sendemi yaptin car-pc , ben sana buyuk buyuk birkac foto atayim gprs faturana katkı olsun ;D ;D

Eğer normal telefon kullanıyorsan Connect card ı tavsiye ederim sabit ücret hızıda fena değil, bende 24 saat açık. 3GB limitli, aylık sabit 50 ytl + vergi. Cihaz bedava. Zaten connect card kullanıyorsan yazdıklarım kendini 5 saniye içinde yok edecek ;D

Etiketler

abiler tüm faturaları bana kesin alıştık çok şükür posta kutum dolmuş uçan kuşa borçluyum sağ olsun dolar euro milyoneri kalbur üstü g...t lü göbekli amcalar paralarına para katcak diye zirve yaptılar :smiley: idda ederim kargaya yavrusu şahan görünürmüş sözü doğrudur, yavuz kardeşim şinasi paşadır zannederim söyleyen aklımda kalan kişinin aynasıdır işi lafına bakılmaz diye boşuna dememiş ben idda etmiyorum amma velakin işini iyi yapamamış yada şansı yaver gitmemiş bir def kardeşimize rast gelmişsindir yada sen yanlış görmüşsündür :smiley:))

fosilbulent' Alıntı:
abiler tüm faturaları bana kesin alıştık çok şükür posta kutum dolmuş uçan kuşa borçluyum sağ olsun dolar euro milyoneri kalbur üstü g...t lü göbekli amcalar paralarına para katcak diye zirve yaptılar :smiley: idda ederim kargaya yavrusu şahan görünürmüş sözü doğrudur, yavuz kardeşim şinasi paşadır zannederim söyleyen aklımda kalan kişinin aynasıdır işi lafına bakılmaz diye boşuna dememiş ben idda etmiyorum amma velakin işini iyi yapamamış yada şansı yaver gitmemiş bir def kardeşimize rast gelmişsindir yada sen yanlış görmüşsündür :smiley:))

Bülent videoyu izlemedinmi ;)

defender almışım yapmışım şu hale getirmişim disco desem ne olur inkar etmiyoruz disco güzel araç ta....

terazi var tartı var her şeyin bir vakti var
bu gün yanımdan gecer gidersin yarın def' i tenhada seçersin
tabiyat ana dinlemez seni discomu discosit misin nesin
milleti kendine gülmekten katılır geçirirsin

Allah Düşürmesin :smiley:)) 4x4 olsun çamurdan olsun Arkadaşlar..... Gün olur harman olur

El ver ekinimizi sürek
erişmeye erek gerek
sevdamıza yürek gerek
kalp kalp ile sarman olur

Kısacası Ha defender olmuş Ha disco Fark etmez Bir birimize destek olmayınca tadı yok hayatın :smiley:))

discovery-V8' Alıntı:
waay sendemi yaptin car-pc , ben sana buyuk buyuk birkac foto atayim gprs faturana katkı olsun ;D ;D

Eğer normal telefon kullanıyorsan Connect card ı tavsiye ederim sabit ücret hızıda fena değil, bende 24 saat açık. 3GB limitli, aylık sabit 50 ytl + vergi. Cihaz bedava. Zaten connect card kullanıyorsan yazdıklarım kendini 5 saniye içinde yok edecek ;D

sağolsun şirket diyorum... :smiley: yine de önerin için sağol.

fosilbulent' Alıntı:
defender almışım yapmışım şu hale getirmişim disco desem ne olur inkar etmiyoruz disco güzel araç ta....

terazi var tartı var her şeyin bir vakti var
bu gün yanımdan gecer gidersin yarın def' i tenhada seçersin
tabiyat ana dinlemez seni discomu discosit misin nesin
milleti kendine gülmekten katılır geçirirsin

Allah Düşürmesin :smiley:)) 4x4 olsun çamurdan olsun Arkadaşlar..... Gün olur harman olur

El ver ekinimizi sürek
erişmeye erek gerek
sevdamıza yürek gerek
kalp kalp ile sarman olur

Kısacası Ha defender olmuş Ha disco Fark etmez Bir birimize destek olmayınca tadı yok hayatın :smiley:))

Bülent, olum komiksin... süpersin... ama söz, seni de çekecem arazide.. sensiz bi adım atmam ;D

Allah razı olsun enginim Kardeşim :smiley: Biz olmasak gücünüzü başka nasıl göstereceksiniz ki aten dimi ? Yolunuz açık olsun umarım hiç kimsenin ihtiyacı olmaz fakat yinede birinin beni kurtaracağını bilmek güzel süpersin :smiley:

sağlıcakla kalın

discovery-V8' Alıntı:
Defender Sahipleri ;

Yorum yapmadan önce şu videoyu izleyin;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=19548.msg151714#msg151714

Şimdi izlediyseniz,

1- Bu yokuşu disco 1 in mpi i bile geri vitesle araziyi kullanmadan çıkmazsa ben o arabayı ormanda yakar evime götürmem. ;D

2- V8 in yakıtı vergisi diyenin anlını karışlarım. ;D

3- Reha sen hiç konuşma ;D

fosilbulent' Alıntı:
iizlemedim benim sayfada niye görünmüyor ?

doğru link bu

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=19548.20

sayfanın sonunda görürsünüz ....

Videonun çekilme açısından olsa gerek, yokuşun derecesi pek anlaşılmıyor... maalesef.. :(

Mert;

Sat abicim 300TDI motorunu... Hemen takalım sıfır 130PS Puma.. o zaman V8 olayını unutursun ;D

edaghan' Alıntı:
Mert;

Sat abicim 300TDI motorunu... Hemen takalım sıfır 130PS Puma.. o zaman V8 olayını unutursun ;D

Mert araban dursun , 10 000 ytl ye falan series 200 v8 ler var bitane onlardan al pumadan ucuza gelir, cılkını çıkarıncaya kadar da kullanırsın ;D

abi onu yapacağına RRC alsın. dökülüyo fiyatlar... 4-5'e 75 model RRC veriyorlar....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR