Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Defender Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 503
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,587
Ynt: Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi?

zaten cj ancak yanmış ağaçları kökünden söker :smiley:

Etiketler

jeep' Alıntı:
Kök söktürme dedinizde, yanmış bir orman vardı bizim o taraflarda cj battığında vinçlemek için kesilmiş ağaç köklerine bağlıyorduk halatı, söküp söküp atıyordu. Videosu da vardı.. Bulursam koyarım. Ama söyleyiş anlamında dediğinize ancak arazide cevap veririz. Olayı gezenbilir platformunda değerlendirirsek iddia ediyorum ki 1 cj nin arkasına 2 defender bağlasanız yine de çekemezsiniz. Bu kadar da kıskanmayın ya. Biz sizi seviyoruz, neler yapabileceğinizi de biliyoruz. Ama hesap var kitap var. Benim cj ile iddia ediyorum 2 defender ı arka arkaya çekerim. Hodri meydan.

Amman diyim Göktuğ, defender dedinmi olay çok büyür, 2.5 benzinden, 2.5 dizeline, td5 inden, pumalısına, 4.6 v8 inden, 7.2 litre 6 çeker super charger lisine kadar, kısaca 65 beygir den 1000 beygire kadar modeli var.

Sustum o zaman. Bişi demiyorum. Benim kastettiğim 2.5 düz dizeller. En çok bulunan standart araçlardan bahsediyordum. Neyse konuyu bölmeyeyim.

2.5 düz dizellerin alınmasının sebebi çoğunlukla ruhsat problemi yaşamadan daha büyük ve güçlü dizel takabilmek, piyasada bir sürü 2.5 standard benzin, standard 3.5 v8 benzin, standard 200 tdi, standard 300 tdi var, 2.5 düz dizeller sayı itibarıyla daha azlar.

Geçen haftalarda Tokat Çedaş da 2 tane V8 110 defender vardı. İhale ile satılıyordu. Gittim baktım araçlar temiz gibiydi. 10 bin YTL muammen bedel vardı. Üstelik orjinal vinç bile vardı üzerlerinde. Ne oldu bilmiyorum sonra. Satılmamış olabilir. 93 modellerdi sanırım.

Tedaşın V8 leri Muhetemelen onlar 130 dur, 110 dan 50 cm daha uzun , genel iş için kullanmaya çok elverişli ama arazi için biraz fazla uzunlar.

Bunuda yeni öğrendim ; 130 ların hepsi özel üretim imiş yani üzerlerinde "landrover special vehicle logosu" taşıyorlar.

katılıyorum , bence boşanma sebebi olur. Ayrıca Kasko şart.

Reha abi, yuva yıkacaksın haberin yok :smiley: millet alacak hanımına kuaför cipi diye :smiley:
Hakan binmiş benim Discoya, debriyajı fren zannetmiş :smiley:

cem bey cj cilerin sataşması konuyu saptırıyor :smiley:

Selamlar,
valla Disco'nun kralı V8 ve otomatikdir.. Tabii, eşinizin yada şahsınızın "benzin" ticareti ile uğraşıyor olması tercih nedenidir.. Yani..

1) Manuel vites
2) Gaz ile Fren'i karıştırmak

kapsam dışıdır!

Cem bey,
maalesef bu başlığı iyi incelemediğinizi düşünüyorum... Dikkat ederseniz, hala Disco/Defender tartışması içindeyiz ve şimdik hangi araç olduğunu geçtik.. Transmisyon tartışmaları başladı..

herkese selamlar, reha

Not: arkadaşlar, bu işin suyunu çıkarttık iyice .. baksanıza artık ele/güne karşı yapayalnız kalacağız..

reha bey emin olum gerçek bir ilgiyle takip ediyorum. bende işin şakası olarak söylemiştim. hatta smiley de eklemiştim ama çıkmamış sanırım...

Selamlar,
oncelikle "kibar" yaklasiminiz icin tesekkurler ama ben haklı oldugunuzu dusunuyorum... o yuzden, hakikaten bu muhabbeti keske serbest muhabbet kısmında başlasaydık..

Bayan arabası aramayın ben buldum ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=16034.164

[attachment=1]

n40506413_30587192_2145.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR