Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Defender Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 503
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,590

Etiketler
Ynt: Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi?

Reha dostum müsaade ederseniz artık şu bey lafını kaldıralım aradan,

konu başlıığını en başından beri takip ediyorum......:smiley: sizden her gazı alışımda hemen bizim kocaoğlana yeni bi şeyler ekliyorum, Yavuz dan gazı alıncada satış ilanını güncelliyorum....:smiley:) iki arada kaldım yaw......:smiley:)

herkese çok selamlar.

Selamlar,
"bey" kısmı anlasilmistir.. Defender konusuna gelince... Yıllarca Disco kullanıp sonra Defender'a geçmiş bir kullanıcı olarak asla pişman olmadığımı söyleyebilirim.. Ama saklamaya gerek yok, param olur ise ilk fırsatta eşime (dikkatinizi çekerim "eşime") bir Disco almak isterim.. Malum, kuaför'e giderken çok havalı oluyor ;-) reha

bir kere daha yazayım bari.... alacaksanız bir disco1 birde defender 110 alacaksınız... ikisinde de minimum 3,9 V8 olacak disconun otomatik defenderin manuel olması tercih sebebii olabilir, istediğiniz heryere istediğiniz gibi gideceksiniz traktör ! araç sahipleri gibi duman atıp müziği sonuna kadar açıp gezmeyeceksiniz, arabayı kullanırken dudaklarınızda devamlı olarak nedensiz (!) bir gülümseme olacak... bazı arkadaşlar ( adı lazım değil onlar anladı) size manyak falan diyecek siza gülümsemeye devam edeceksiniz...

bunu ciddi ciddi düşünmüyor değilim Naci dostum, eldeki binek aracı elden çıkarıp yerine disco1 neden olmasın, hem kuaför işini de çözeriz böylelikle, bu arada senin 3,9 V8 defenderı ne zaman görebileceğiz?

ndoganci' Alıntı:
traktör ! araç sahipleri gibi duman atıp müziği sonuna kadar açıp gezmeyeceksiniz, ...

yaw bazen yapmıyor değilim ha..... ;D ;D ;D

hayırlıısı olsun....desenize bu kış kartepede peşinizden gelemeyeceğiz....

Naci dostum disco yu elden mi çıkardınki her hafta başka bir defender desin? yoksa sende hanıma mı tahsis ettin discoyu....:smiley:

selamlar.

hehehe... haberler çabuk yayılıyor galiba... disco artık su birikintisine bile girmiyor, malum kuaför aracı... en iyi offrad aracı arkadaşınınki felsefesini takip ediyorum...

Açık yüreklilikle söylüyorum DEFENDER. En dökük defender bile arazide CJ lere kök söktürür.

Kök söktürme dedinizde, yanmış bir orman vardı bizim o taraflarda cj battığında vinçlemek için kesilmiş ağaç köklerine bağlıyorduk halatı, söküp söküp atıyordu. Videosu da vardı.. Bulursam koyarım. Ama söyleyiş anlamında dediğinize ancak arazide cevap veririz. Olayı gezenbilir platformunda değerlendirirsek iddia ediyorum ki 1 cj nin arkasına 2 defender bağlasanız yine de çekemezsiniz. Bu kadar da kıskanmayın ya. Biz sizi seviyoruz, neler yapabileceğinizi de biliyoruz. Ama hesap var kitap var. Benim cj ile iddia ediyorum 2 defender ı arka arkaya çekerim. Hodri meydan.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR