Defender 110 Arka Diferansiyel kilidi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nkurtkaya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,244

Etiketler
Ynt: Defender 110 Arka Diferansiyel kilidi

kayalar oto' Alıntı:
Ben gereken cevabı verdim diye düşünüyorum... bence yeterlidir... bundan sonra herhangi bir sorununuz veya sorunuz var ise 0216 471 13 95 numaralı telefondan necati bey ile görüşebilirsiniz..
Ağır offroad şartlarında kullanılan diferansiyel kilidi için garanti vermek zor iş tabiki.Ancak iyi niyetli olarak garanti verilmesi , bu garantininde bir belgesinin olmaması tüketiciyi düşündürüyor ve bu polemiklerin doğmasına sebep oluyor.Bence malın garantisi yok cevabı, çoğu tüketiciyi daha mutlu eder.Ben şahsen garanti olmadığını bilerek zamanı geldiğinde satın alacağım.

Yavuz bey bakin benim yazdiklarimda sizin dediklerinizle ayni paralelde ben diyorum ki urunun her hangi bir garantisi yok ancak ve ancak huseyin abi bu urun imalatindan hatali veya takilirken bi hata yaptik gibi bir soylemde urunun arkasidayiz ve degisimini saglariz bugune kadar da bu hep bole oldu

Net ve durust cevabiniz icin tesekkurler. Uygulamanin bu sekilde oldugunu ben de biliyorum ve bunu bilerek aldim, kullandim ve tekrar ayni urunu aldim. Ustelik bu sadece kilit icin degil bircok urun icin benzer sartlar boyle. Duymak istedigim acik ve net bir cevap idi ve geldi, ki zannediyorum bu net cevap ile diger kullanicilar da durumu daha net almamis oldular.

Herkesin offroad araci kullanamamasi meselesine ise hic girmeyecegim, sevhen yazilmis olarak kabul ediyorum.

İsin ozu sizinde benimde bildigim tek bir gercek var ulkemizde uygulanan bu uygulama dogrultusunda musterilerimizi zorda birakmamk icin elimizden geldigince kolaylik saglamaya calisiyoruz

Herkesin offroad yapamadigi sozum sizin kilit nasil kirilir sozunuzeydi ki sizinle alakali degil

Aynen garati huseyin abinin iki dudagi arasinda :smiley:)

Huseyin ile garanti konusunu uzun zaman once (bu konuda bu tartisma acilmadan cok once) konusmustum ve garanti olmadigini kendisi de soyledi.
Forumu duzenli takip edenler de hatirlayacaktir, gecen 1-2 yil icersinde kactane Detroit Locker'in catir catir kirildigini, bildigim kadariyla hicbiri garanti kapsamina girmedi. Hatta o zaman cok kisi Detroit eski Detroit degil diye yorumlarini paylastilar.
Onemli olan herturlu sarti bastan bilmek buna gore karar verebilmek. Beklenti ve gercekler ortusmediginde yasanan hayal kirikligi sorunlar daha buyuk oluyor.

dturan' Alıntı:
garanti hüseyin abi ;D
kayalar oto' Alıntı:
İsin ozu sizinde benimde bildigim tek bir gercek var ulkemizde uygulanan bu uygulama dogrultusunda musterilerimizi zorda birakmamk icin elimizden geldigince kolaylik saglamaya calisiyoruz

Herkesin offroad yapamadigi sozum sizin kilit nasil kirilir sozunuzeydi ki sizinle alakali degil

Aynen garati huseyin abinin iki dudagi arasinda :smiley:)
:smiley::smiley::smiley::smiley: Hüseyin abi ve Kayalar.

nkurtkaya' Alıntı:
Huseyin ile garanti konusunu uzun zaman once (bu konuda bu tartisma acilmadan cok once) konusmustum ve garanti olmadigini kendisi de soyledi.
Forumu duzenli takip edenler de hatirlayacaktir, gecen 1-2 yil icersinde kactane Detroit Locker'in catir catir kirildigini, bildigim kadariyla hicbiri garanti kapsamina girmedi. Hatta o zaman cok kisi Detroit eski Detroit degil diye yorumlarini paylastilar.
Onemli olan herturlu sarti bastan bilmek buna gore karar verebilmek. Beklenti ve gercekler ortusmediginde yasanan hayal kirikligi sorunlar daha buyuk oluyor.

O donemi biliyorum o donemdede bizim tavrimiz ayniydi ama size bahsettigim herkes offroad araci suremiyor sozum o zamandaki bazi suruculer icindi ashcroft akslar buyuk lastikler kullanip bilincsiz arac kullanimlariyla bir col kilidi kirdilar..
Sartlarimiz kuryldugundan beri ayni bizi bilen biliyor zaten insanlari araca karsi kusturmemek icin elimizden geleni yapiyoruz

Nejat Bey,

Bu arada 87 defender ile 98 model arasında arka dif. fark varmış yeni modellerde 24 freze eskilerde 10 frezeymiş galiba.

dturan' Alıntı:
Nejat Bey,

Bu arada 87 defender ile 98 model arasında arka dif. fark varmış yeni modellerde 24 freze eskilerde 10 frezeymiş galiba.

Rover akslar için evet ama Salisbury için aynısı geçerli mi, emin değilim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri