Defender 110 Arka Diferansiyel kilidi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nkurtkaya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,245
Ynt: Defender 110 Arka Diferansiyel kilidi

İki model de aynı. 24 freze Salisbury için olduğunu yazmış, sanırım olur bu.

Etiketler

kayalar oto' Alıntı:
Merhabalar

Hertürlü yedek parça ve aksesuar için Online Satış sitemizden veya 0216 471 13 95 nolu telefonlardan sizlere yardımcı olabiliriz..

www.kayalaroto.com.tr

Sattiginiz Detroit Locker diferansiyel kilitleri icin garanti suresi ve sartlari nedir?

kayalar oto' Alıntı:
Merhabalar

Hertürlü yedek parça ve aksesuar için Online Satış sitemizden veya 0216 471 13 95 nolu telefonlardan sizlere yardımcı olabiliriz..

www.kayalaroto.com.tr
Sitede bulamadım defender 110 için arka detroit locker fiyatı verebilirmisiniz.

Merhaba,

İstemis olduğunuz ürünün parça kodları ve fiyatları bu şekildedir

DA 5710 - DİFRANSİYEL KİLİDİ ÖN DEFENDER.DISCO.(24 DİŞ)(TRUETRAC) - 1550 TL + KDV

DA 5704 veya BA 208 DİFRANSİYEL KİLİDİ ARKA DEFENDER.(HAÇLI TİP)(SÜREKLİ) - 1650 TL + KDV

İyi Günler

Foruma uye olarak mesaj gonderme maksadiniz sadece satis odakli mi yoksa baska konularda da bilgi verebiliyor musunuz? Garanti sartlari ile ilgili bilgi verecek misiniz?

nkurtkaya' Alıntı:
Foruma uye olarak mesaj gonderme maksadiniz sadece satis odakli mi yoksa baska konularda da bilgi verebiliyor musunuz? Garanti sartlari ile ilgili bilgi verecek misiniz?
Parçalarda standart bir garanti prosedürü yokmu nejat abi?

nkurtkaya' Alıntı:

Sorulmuş soruya göre cevap verdim..

istediğiniz her konuda bilgi alabilirsiniz bizden...

İthalatını yaptığımız ürünlerin kullanıcı veya takan usta hatası olmadığı sürece hep arkasındayız...

Üründe sorun var ise ilk önce Oto Mekanik Hüseyin abiye göndeririz onun cevabı bizim için yeterlidir.. Değişmesi gerek derse değişiriz ..

Diğer tarafta malzemelerin kendi garantileri ithal ettiğimiz firmaca var ancak prosedürü uzun sürdüğü için uygulamadığımız bir olay geri gidişi orada teste tutulması kararı en az 3 ay sürdüğü için bugüne kadar bu yolu hiç seçmedik.

nkurtkaya' Alıntı:
Sattiginiz Detroit Locker diferansiyel kilitleri icin garanti suresi ve sartlari nedir?

Ürünü Oto Mekanik Hüseyin Usta'da taktırırsanız (bu işi en iyi bilenlerden olduğu için bu isteğimiz) ve kullanıcı hatası olmadığı sürece ürün bizim garantimizdedir.

diğer türlü bizim firmadan aldığımız herhangi bir garanti yoktur şu kadar süre vb. üründe ciddi bir sorunla karşılaştığımızda ürünü firmaya gönderiyoruz kendileri testlerini yapıyorlar sonrada bize uygunlanması gerekeni söylüyorlar. ama bu süre en az 3 ay gibi bir süre aldığı için bu tercihi hiç kullanmadık bugüne kadar..

Ben Detroit kilidi Otomekanik'te Huseyin ustaya taktirdim, urun de sizden alindi. Bu parcanin kirilmasi durumunda (umarim olmaz) Huseyin usta mi karar verecek? 1 yil, 2 yil ne kadar garantisi var? Uluslararasi garanti 1 yil olmali ancak Turkiye'de tuketici kanununa gore 2 yil garantili olarak satilmali ithal edilen urunler. Konuyu biraz daha net cevaplarsaniz sevinirim.

Dediğim gibi karşı taraf bize her hangi bir garanti süresi taahhüt etmiyor, biz onlardan garanti istediğimizde ürünün iadesini ve test süreçleri işliyor bu işlemle uğraşmaktansa hüseyin ustanın karar vermesine daha çok inanıyoruz kullanıcı hatası mı üretici hatası mı ancak ürünü direk hüseyin abiden aldığınız için size garantiyi o verir biz değil ondan sonrası bizle hüseyin abi arasında gerçekleşir onun ürüne garanti verip vermemesi onun bileceği iştir o konuda bir şey diyemeyeceğim

Urunun ureticisi veya ithalatcisi ya da saticisi Huseyin usta degil ki garantisini o versin. Ben sahsen Huseyin ustadan garanti istemem, zira o sadece montajini yapiyor, ustelik iyi yapiyor. Zaten kendisi de garanti vermiyor.

Simdi burada onemli soylemler sunlar.
"kullanici hatasi"
"usta hatasi"
"urunun arkasindayiz"

Tek tek bu maddelerdeki fikrimi ve soyleneni ne sekilde algiladigimi paylasayim.

Kullanici hatasi: tum ureticilerin ve saticilarin en cok kullandiklari "yan cizme" soylemi. Detroit locker icin ornek vereyim, bu urun %100 kilit yani belli ki offroad yapacak araca takilacak. Kaldiki urunun tanitim videolarinda da bizim kullandigimizdan cok daha agir sartlarda kullanilan araclar gosteriliyor. Hal boyle iken bir kullanici duzgun takilmis kabahati olmayan bir detroit locker'i nasil kirabilir?

Usta hatasi: yukaridaki "yan cizme" durumumun usta uzerinden uygulanani. Eger usta diye gecinen kisi hayatinda ilk kez gorup montajini yapmiyorsa (ki bizim ornegimizde montaji yapan kisi saticinin onerdigi usta oldugu icin bu soz konusu degil)

Urunun arkasindayiz: Alici saf ve soylenen herseye inanan bir kisi ise en ufak sorunda urunun sorgusuz sualsiz degisecegini hayal eder, eger daha gercekci ve onceden basindan gecmis birkac tecrube var ise urun kutudan hatali cikar ise (out of box error) yenisi ile degisebilir, bunun disinda hicbir beklentisi olmaz.

Simdi tekrar sormak istiyorum, ulkemize yasal yollarla ithal edilen Detroit Locker urunu icin uretici garantisi haricinde, tuketici kanunu geregi Sanayi Bakanligi'nca belirtilen garanti kosullarini ne sekilde sunuyorsunuz?

bence ilk önce kelimeleri düzgün seçip konuşun sonra garanti olayı kolay

''Yan çizmek'' demek ne demek ne hakla böle bir söylem içine giebiliyorsunuz...

Ayrıca kilit nasıl kırılabilir sorusunu hüseyin ustaya sorarsanız o anlatır size ( Unutmayın ki herkes offroad aracı süremez en büyük sorun budur)

Kilidiniz kırılırsa Hüseyin ustada değişin derse değişiriz merak etmeyin...

İyi Akşamlar diliyorum..

Kelimelerimi cok dikkatli seciyorum lakin tarziniz dogru ve hos degil.

Ben sizin mesajiniza alinti olarak yazmadim, kendi anlayisimi acikladim, tepkinizde daha dikkatli olmaniz gerekir. Eger bu baslikta bilgi paylasacaksaniz hay hay ama tartismaniz ticari olacak ise onu burada yapmayin. Ben sizden garanti istemedim. Eger acik ve net sekilde yaz(a)mazsaniz garanti sartlarinin ne oldugunu, rahatsiz olmanizi normal karsilarim.

Şimdi garanti varmı? yok mu?:smiley:
Türk ticaret kanunun ilgili maddeleriyle Sanayi Bakanlığı tarafından kabul edilmiş bir garanti belgesi yok anladığım kadarıyla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR