erdal484
HAOFFROAD
BFGoodrich All-Terrain T/A KO 235/85R16 120/116S lastik işi zor asfalt için uygun kar ve çamurda yeteri kadar performans saglamaz diye düşünüyorum
Teşekkür ederim m+s ne anlama geldiğini öğrendim lastik konusunda karar veremedim hem karda çamurda asfalta kullana bileceğim bi lastik almalıyımLastiğin üzerinde M+S işareti var ise çamur (mud) ve kar (snow) için üretilmiş demektir. Ancak her çamur lastiği gibi asfalta uygun olmayıp dikkatli kullanılmalıdır.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ücretsiz kargo yazıyordu sanırım var ellerindelinki verdiğiniz lastik AT ve kış şartları için yeni seridir ülkemize geldimi bilmiyorum ama performansı iyidir
Videolarını izledim çok başarlı lastik kış için güzel yazında eski lastikleri kullanırımo zaman gelmiş geçenlerde bir arkadaşa istemiştik yoktu eski at serisinden çok daha üstün olduğu yazıyordu
Islatıyormu yoksa hidrolik kaçırıyor üst merkezi midebriyaj konusunu detaylı anlatırmısınız nasıl değişiyor....benim debriyajın üstü yağlanmış...ne yapmalıyım....
O.z numaramı gonderyim bana resim gönderin WhatsApp tan yardımcı olurum inşallahdebriyaj konusunu detaylı anlatırmısınız nasıl değişiyor....benim debriyajın üstü yağlanmış...ne yapmalıyım....