erdal484
HAOFFROAD
Ynt: Defender 110 Aldık Haydi Başlayalım
Yapacak çok işimiz var
Yapacak çok işimiz var
sağol abi 2500 motor ölü series te bd30 motor kullanırken dik rampada 4. Vites ile çıkıyordum rampa aynı 2500 de vites 2 )) 2500 ölü bd30 şart artık seneye inşallahumut401' Alıntı:Vayy lan nasıl atlamışım ben bunu... Erdal hayırlı uğurlu olsun, Allahkazasız belasız gürültüsüz sürüşler nasip etsin ;D ;D Bu arada düz dizel defenderın sesini öyle taban döşemesi ile falan kesemezsin. Zaten Bd30 şart, onu takarken motor içinin arka tarafına öküz gibi izolasyon yapmak lazım başka türlü olmaz.
Hayırlı olsun aracınız. Tablet uygulaması benimde listemdeydi güzel olmuş,hem de konsoldaki boş alanı doldurduğu için hoş gözüküyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ynt: Defender 110 Aldık Haydi Başlayalım
Gösterge ışıklarını değiştirdim daha önce mavi idi normal sarı taktım
Guzel uygulama olmus erdal kardesim arcinï bir ara musait oldugunda gorelimGT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olur kardeşim musait bir zamanda goruşuruzGuzel uygulama olmus erdal kardesim arcinï bir ara musait oldugunda gorelim
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim düz dizel ilerde bd30 motor duşunuyorumHayırlı olsun hocam
Düz dizel mi?
Yoksa td falan mı
Profil resminizdeki ile tanımınız bire bir uyuyor
Gayet temiz maaşALLAH
Rengine hastayım
Güle güle kullanın hocam...
XT615 cihazımdan gönderildi
Teşekkür ederim ses % 70 kesildi ses yalıtımı içinde g.antep ten 2 veya 3 ml kauçuk lastik almıştım 84 model series için almıştım defendere kısmet oldu komple 2 kat lastikle kapladım uzerine doşeme attım ses epey kesildiErdal bey, kazasız belasız yolculuklar dilerim
Yalıtım da yapmıştınız ses kesildi mi ? malzeme ne kullandınız ?
Aynı zamanda Series sahibisiniz anladığım kadarıyla, şu linkten bir tane series önerir misiniz ?
BD30 ile PUMA yı kıyaslayıp mı karar verdiniz ? kriterleriniz ne oldu ?
Saygılar