Defender 110 Aldık Haydi Başlayalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdal484 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,685
Ynt: Defender 110 Aldık Haydi Başlayalım

Yapacak çok işimiz var

WP_20150612_001.jpg

Etiketler

Vayy lan nasıl atlamışım ben bunu... Erdal hayırlı uğurlu olsun, Allahkazasız belasız gürültüsüz sürüşler nasip etsin ;D ;D Bu arada düz dizel defenderın sesini öyle taban döşemesi ile falan kesemezsin. Zaten Bd30 şart, onu takarken motor içinin arka tarafına öküz gibi izolasyon yapmak lazım başka türlü olmaz.

umut401' Alıntı:
Vayy lan nasıl atlamışım ben bunu... Erdal hayırlı uğurlu olsun, Allahkazasız belasız gürültüsüz sürüşler nasip etsin ;D ;D Bu arada düz dizel defenderın sesini öyle taban döşemesi ile falan kesemezsin. Zaten Bd30 şart, onu takarken motor içinin arka tarafına öküz gibi izolasyon yapmak lazım başka türlü olmaz.
sağol abi 2500 motor ölü series te bd30 motor kullanırken dik rampada 4. Vites ile çıkıyordum rampa aynı 2500 de vites 2 :smiley:)) 2500 ölü bd30 şart artık seneye inşallah

Hayırlı olsun aracınız. Tablet uygulaması benimde listemdeydi güzel olmuş,hem de konsoldaki boş alanı doldurduğu için hoş gözüküyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hayırlı olsun hocam
Düz dizel mi?
Yoksa td falan mı :smiley:
Profil resminizdeki ile tanımınız bire bir uyuyor
Gayet temiz maaşALLAH
Rengine hastayım :smiley:
Güle güle kullanın hocam...

XT615 cihazımdan gönderildi

Hayırlı olsun hocam
Düz dizel mi?
Yoksa td falan mı :smiley:
Profil resminizdeki ile tanımınız bire bir uyuyor
Gayet temiz maaşALLAH
Rengine hastayım :smiley:
Güle güle kullanın hocam...

XT615 cihazımdan gönderildi
Teşekkür ederim düz dizel ilerde bd30 motor duşunuyorum

GT-N8005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erdal bey, kazasız belasız yolculuklar dilerim
Yalıtım da yapmıştınız ses kesildi mi ? malzeme ne kullandınız ?
Aynı zamanda Series sahibisiniz anladığım kadarıyla, şu linkten bir tane series önerir misiniz ?
BD30 ile PUMA yı kıyaslayıp mı karar verdiniz ? kriterleriniz ne oldu ?
Saygılar

Erdal bey, kazasız belasız yolculuklar dilerim
Yalıtım da yapmıştınız ses kesildi mi ? malzeme ne kullandınız ?
Aynı zamanda Series sahibisiniz anladığım kadarıyla, şu linkten bir tane series önerir misiniz ?
BD30 ile PUMA yı kıyaslayıp mı karar verdiniz ? kriterleriniz ne oldu ?
Saygılar
Teşekkür ederim ses % 70 kesildi ses yalıtımı içinde g.antep ten 2 veya 3 ml kauçuk lastik almıştım 84 model series için almıştım defendere kısmet oldu komple 2 kat lastikle kapladım uzerine doşeme attım ses epey kesildi
- 84 model seriesmde bd30 vardı tam bir canavar bd30 dan çok etkilendim gece karlı tepeleri rahat çıkıyordum bd30 mukemmel bir zevk verdi serieste takılması kolay zor değil pumaya gör yakıt derseniz normal pumadan az yakar 110 bg guçlu şuan 110 da duz dizel 2500 var ilerde bd30 alacam 2500 ölü motor rampada 1.vitese bile duşuyor serieste rampayı 3 ile çıkıyordum zorlasam 4 te oluyordu :smiley:) puma takılması zahmetli baş ağrısı yakıt derseniz çok yakıyor bana gore puma avantajı 130 bg olması başka avantaj gormuyorum şuan elimde 73 model series 3 var sonradan oğrendim 73 model olduğunu onuda hakkarini bir köyünde aldım balık avına gittik boş arazide gördüm hiç kaçırırmıyım :smiley:) sahibini buldum makul bi fiyata aldım van sanayisi sıkıntılı olduğu için konya ya gonderdim araç 10 sene once iranda motor şanzıman yapılmış adam hiç kullanmamış 10 sene boyunca yatmış aracın düz kontak yapmış usta motor tıkır tıkır çalışmış çocuklar epey bi yormuşlar aracı içi perişan durumda 2. Sahibi oluyorum seriesleri bir başka seviyorum seriesn motoru yeni onuda belirli bir zaman sonra bd30 yapacam
Link paylaşırmısınız bakalım şuan elinizde 109 mu var
uploadfromtaptalk1441627776506.jpg

GT-N8005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erdal, mail adresi var mıydı, bu sitenin yeni haline alışamadım bi türlü, özel mesaj yerini bulamadım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR