Daihatsu Feroza Fotoları....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan feroza34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 205,895
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

mdr' Alıntı:
Hella Rally 1000 yada
Hella Rally 3000 hesaplı olsa alnır..güzel sis farları..ama tanesi 170 tl aşagı degil..

tavsiyesi olan var mı arkadaşlar. ? marka model fiyat..

İsmail Bey aşağıdakii topiklere bakabilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57676.0

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45823.140

Etiketler

İngiltere'de görüp resmini çekmiştim, Daihatsu'nun Fourtrak modeli, bizim Feroza'nın birebir aynısı ama biraz daha uzunu, bagajı daha büyük :(.

[attachment=1]

fourtrak.jpg

Ersan bey merhaba,

Tam benlikmiş bu araç ;D ;D ;D

ufak tefek eşya v.s koymak için bolca yer var..inşallah bir gün rastlarda bakarım içine..

3-4 temmuzda yoksun bildigim kadarıyla..

İsmail Bey,

Merhabalar, mağlesef 3 Temmuz'da gelemeyeceğim, 3 Temmuz gece yarısı yurt dışından bir misafirim geliyor :(

Saygılar

Ersan

Saglık olsun Ersan bey,

başka zaman artık..acısını çıkartırız.. ;D

ersan beyin yurt dışında Daihatsu'nun Fourtrak çektiği fotoğrafdan sonra şöyle bir internetten araştırdım harika araçlar varmış ersan beye çok teşekküre ederim. benimde beğendiğim bir iki fotoğrafı paylaşayım ( netten)

fourtrak_resized_792.jpg

fourtraklrg1.jpg

Sinan Bey,

Bende ilk gördüğümde çok şaşırmıştım, bagaj kısmına hayran hayran bakmıştım, bazı modeller mağlesef ülkemize gelmiyor, işin en acısı ülkemize gelen pek çok araçta üzerinde standard bulunan donanımlar bile olmuyor.

Saygılar

Ersan

Sinan bey;

Sizin kıyaslama yapma durumunuz daha iyi..
suzuki vitara 3 kapı mı Feroza mı daha geniş ?

İsmail bey ne yapalım biliyormusunuz bir 3 kp suziki birde ferozayı aynı anda denk getirelim bir ona binelim bir diğerine böyle daha iyi karar verebiliriz. ama bence o kadar göze çarpacak bir fark yoktur gibi geliyor.saygılar

Sinan bey,
Festivale katılsaydınız deneme imkanı bulurduk ;D ;D ;D
kısmet ..

Merhabalar,

Bundan 12 yil evvel cok kisa sureligine satin aldigim suzuki 3 kp hartop lu beyaz renkli 1.6 8 siboplu aracimla epey bir yol
yapmistim. kullanim ve konfor FEROZA ya mukaese edecekse daha sessiz ve gürültüsüz. ama arazideki performans ve arka oturma
gurubu FEROZA nin daha rahat ve genis oldugunu FEROZA sahibi olunca anladim. bence her iki aracta cok az farkliliklarla birbirlerine
benzemekte. ne de olsa japon harikalari ;) ;)

saygılarimla

Turgut

Teşekkürler Turgut bey..
en iyisi ikisini kullanan bir arkadaşın yorumu idi..Bu konuda bizi rahatlattınız. ;D

Benim bir handikapım var.Bagajda LPG tüpü 50 lt oldugu için boydan boya bagaj ölü..Üzerine ahşaptan bir kısım yaptırıp ancak kalan üstle idare yoluna gidecegim artık..
Evet Japon 4*4 leri gerçekten apayrı yere sahipler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri