Daihatsu Feroza Fotoları....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan feroza34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 205,162
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

Günaydın Turgut bey,

Dediklerinizde yüzde yüz haklısınız..
Benden önceki sahibi tüpü büyük almış.zamanı gelince küçük tank alacagım.
Bende sizin aracı ve diger bu tip lastik takan Ferozacıların fotograflarına bakınca hepsindede tozlukların olmadıgını farkettim.Tozluksuz daha yakışıklı duruyor.
Ama bana göre bir handikapı var TABİİ ..Ben titiz biriyim..Hastalık derecesinde degil ama..(Bu arada Teyzemi rahmetle anıyorum..en sevdigim Semiha teyzem temizlik hastası idi.Evini günde 5-6 defa BOYDAN BOYA temizler..her yeri defalarca kontrol eder düzenler..bir eşyasına dokundugumda tekrar yerine aynı intizamla koyardı..Son zamanlarında ise elini öptügümde bile ..gizliden lavaboya gider elini yıkardı..yıkamaktan elleri kıpkırmızı olurdu..hastalık derecesinde temizlik düşkünü idi..temiz olarak öbür dünyaya gitti....) tozlukları alınca bütün çamur-su her tarafı batıracak ;D ;D eee diyeceksin bu arazi aracı ??? ??? ??? tabii ki...kirli de güzel duruyor..

Birde bende bir huy daha var..Yapılacakların hepsini birden yapmıyorum...o zaman zevki az çıkıyor.. ;D ;D sırayla ve sindire sindire..
iyi günler

Etiketler

;D ;D ;D ;D ;D

offf offf

çamuru bekliyorlar demekki..

Cemal bey; ne marka idi sizin canavarlar ve ne ebattı ?

İsmail Bey,

Lastikler çok şık duruyor, kazasız belasız, iyi günlerde ve bol çamurlu arzidelerde kullanın.

Saygılar

Ersan

Turgut bey merhaba,

dediginiz gibi tozlukları "toz ettim ".. ;D ;D ;D şimdi daha iyi oldu.

[attachment=1]

DSC_9729.jpg

Bu gün etkinlikte nedense ferozaları fazlaca göremedim fotoğraf çekme sevdasına :smiley:
Paylaşmak istedim :smiley:[attachment=1]

DSC_6976_fhdr.jpg

İsmail bey iyi geceler,

su an saat 02 .14 ..malumunuz isim ancak bitti ve evime vardim ve Bolu ( Gezenbilir ) 3 cu etkinligine her nekadar cok istesemde
işlerim mani oldu. olsun varsin canlarimiz sag olsun baska bir etkinlikte bir araya gelme umuduyla diyelim.
Araciniz su an inanlmaz HİRCİN durmus Bravo hatta buyuk alkisi hak ettinizzz. Evet FEROZA boyle olmali....i
magdem siz her isinizi sindire sindire yapiyorsunuz o zaman cok araya uzunca mesafe koymadan arka makas kavisleri ve on torsiyonlardan yavas yavas baslamak gerek.... bak o zaman FEROZA nasil duracak hatta durmayai birakin aracin icine binerken atacaginiz adim da degisecek.
Bu arada Fotosounu cektiginiz Bircan hanimin araci olsa gerek ..... onunda araci oldukca diri masallah diyelim .... ama arka makas ve on torsiyon da islem gerek ( benim sahsi dusuncem )
Pardon gece kamp ta bulunmadiniz mi ? kamp atesi ve ortaminda fotolarini bekliyorum..
ayrica Bircan hanima da selamlar,

Tge

Turgut bey,

Bu konuda tecrübe ve bilgi birikiminize her zaman ihyiyacımız olur.
Zaten festivalde degerli hocam Kadir bey de aynı düşüncede idi.Egilip makaslara baktı.Neredeyse düzleşmiş dedi..
AMA güzel bir uyarı vardı hani kıdemli ferozacı arkadaşlarımızın.....bilmeyene FEROZA larımızı kurcalatmayalım.
Buralarda güvenecegim..ustalıgına güvendigim yok..İlk fırsatta ya istanbula yada Sakaryaya gittigimde ilk işim makaslar...Bunu başka FEROZA ya bindigim için daha iyi anlıyorum şimdi.. ;D ;D

bu akşam Bolu 3.gezenbilirdeki etkinlikle ilgili fotografları yükleyecegim..flas bellek evde.
Üzüldügüm ise Cevdet beyle tanışamam..Galiba yazdıklarına göre cumartesi akşam gelmiş.Tanışamadık..nasip
Sakaryalı arkadaşlarla idik .3 FEROZA olduk.Bircan hanım yarışa katıldı.Ayagı atelli idi.Ama konuşturdu maşallah.Tek yarışan FEROZA idi.Gurur duyduk.

Gayet güzel bir yarış çıkaran Bircan hanımın FEROZASI "EFE"

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

DSC_0027.jpg

DSC_0030.jpg

DSC_0033.jpg

DSC_0034.jpg

DSC_0035.jpg

Yarış yorgunu efe ve dinlenmiş yalovalı ;D
[attachment=1]

Kadir hocamızın Mitsubishi PAJEROSU ile beraber kupa üçlüsü..
[attachment=2]

Kamp alanımız..
[attachment=3]

Hakan bey ve Bircan hanımın Ferozası
[attachment=4]
Küheylanım.
[attachment=5]

DSC_0591.jpg

DSC_0595.jpg

DSC_9728.jpg

DSC_9731.jpg

DSC_9740.jpg

SAKARYA GRUBU arkadaşlar..
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
festivalde çekim yapan mini helikopter "HERON"
[attachment=5]

DSC_9756.jpg

DSC_9758.jpg

DSC_9771.jpg

DSC_9772.jpg

DSC_9786.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri