Daihatsu Feroza Fotoları....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan feroza34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 205,891

Etiketler
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

Çok teşekkürler Cevdet bey,

İnşallah Düzce tarafına geldigimde buluşuruz...

ben bir suziki sahibi ve ahstasıyım ama bu araçlarıda iyi tanırım ve arkadaşlarıma ait ferozaların fotolarını imkan buldukça paylaşacam

saygılar

adsız3.jpg

G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC0085.jpg

Sinan bey merhaba,
4*4 sevgisi hepimizin içinde var..Bende Suzukinin aşagıdaki fotografına hep bayılmışımdır ;D ;D

Sık sık topigimize sizleri bekleriz..

D(701).jpg

D(702).jpg

D(703).jpg

teşekkür edrim gurubumuzun bayan offroad tutkunu ve yeşil ferozanın sahibi bircan hanımın bana bir jesti oldu.
ve internetten beğendiğim forzalar

9_feroza.jpg

2324467797_c60633c307.jpg

2440743762_dcd26969d9.jpg

feroza_feroz.jpg

Feroza_J.jpg

Sinan bey merhaba,
rotamı Sakaryalı arkadaşlar çeviriyorum... ;D ;D

Tayfun Bey,

Onları internetten almıştım, dediğiniz gibi mercekli sis farlarıydı, ben içlerindeki metal yansıtıcıları söktüm, mercekli far oldular, yüksek otlar olan yerlerde veya çok çamurlandığında önlerdeki asıl farlar, bir hayli işe yarıyorlar.

Saygılar

Ersan

Bende net'ten (Gitti gidiyor) aşağıdaki farları aldım.Piyasa fiyatı 65 tl civı idi.Açık arttırmada bende kaldı 26.20 tl iki adet röle, bir adet ışıklı anahtar ve uzun kablolar dahil .İyi alışveriş oldu diye düşünüyorum.Dış etkenlerden yalıtarak,ön korumanın iç kısmına uygulamayı planlıyorum.Devamli sisleri yanık gezenlere nazire olucak ;)

Sevgiler
Tayfun Sözer

[attachment=1]

[attachment=2]

MUKEMMEL-MERCEKLI-SIS-LAMBASI-COK-SIK-URUN__24498472_0[1].jpg

DSC04802.jpg

Hella Rally 1000 yada
Hella Rally 3000 hesaplı olsa alnır..güzel sis farları..ama tanesi 170 tl aşagı degil..

tavsiyesi olan var mı arkadaşlar. ? marka model fiyat..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR