Daihatsu Feroza Fotoları....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan feroza34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 205,221
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

Ersan Bey cevabınız için teşekkür ederim.. Sizin snorkel ile ilgili mesajınızı daha önce okuyup safari snorkeli araştırmıştım zaten.. Ama karşıma 475 avro gibi bir fiyat çıktı.. Malezyadaki snorkel fiyat olarak makul ama nakliyesi 100 dolar tutuyor.. Nakliye için farklı yollar araştırıyorum..

Etiketler

tibetiset' Alıntı:
Evet burayı da Dodik ve snorkel için aradım fakat feroza için hiçbir sey yokmuş..

Dodik için birşey diyemiyecegim ama..
Şnorkel için bir önerim var.
Yabancı forumlarıda Feroza konularını iyice inceleyin..Baglantılarını inceleyin..İyi bir usta rahat kendisi de yapar..Ben böyle yaptırdım mesela..

İtalya-Fransa offroad forumlarından birinde yapımı güzelce anlatmıştı.Çıktılarını alıp tasarlayıp yaptırdık..Gayette güzel oldu..tavsiye ederim..Çok da ucuza gelir...

Kare Kasa Cherokee için var, ben o yüzden koymuştum linki, Feroza'ya uyarmı diye deneyebilirsiniz.

örnek ve benimkisi..

orijinali..

[attachment=1]

Örnek aldıgım

[attachment=2]

Benimkisi....

[attachment=3]

SİZCE HANGİSİ GÜZEL VE KULLANIŞLI OLMUŞ..

L.C (126).JPG

L.C 70(246).jpg

BEYAZ KUGU(2).jpg

Ersan Bey, evet Kare kasa olan snorkeli uyarlamak yada İsmail Bey'in söylediği gibi imal etmek malezyadakini almaktan daha mantıklı..Dodik meselesini de aynı şekilde halletmeye çalışacağım..Bugün Eyüp ustadan kare kasa Cheeroke için dodik aldım onu uyarlayacağız..

Konuyu takip edenler için yazmakta fayda görüyorum, Ersan Bey in verdiği bilgi doğrultusunda (Safari Kare kasa cherokee snorkelin Feroza ya uyması) Huma oto dan Snorkel buldum..Bugün sipariş verdim iki gün sonra sonuçları bildiririm...

Beyfendi,

Ben Malezya'da ki şnorkel imalatçısının bana söylediğini size aktardım, kara kasa Cherokee'ye uyan Safari Şnorkel kesin uyarmı %100 emin değilim, farkındaysanız 23 aralıktaki mesajımda "Feroza'ya uyarmı deneyebilirsiniz" diye yazmıştım, Keşke deneyerek alsaydınız. Pişman olacağınız bir şeye sebep olmak istemem.

Saygılarımla

Ersan

Ersan Bey, tüm riskleri alıyorum zaten iki gün sonra sonucu bildiririm diye ekledim yazımın sonuna..Uymaz ise burada dodikleri uyduracağımız polyesterci arkadaşla uydururuz bir şekilde, siz töhmet altında kalmayın...

Bu da Malezya'da ki imalatçıdan gelen e-posta. Umarım uyar

From: kiew an pow
Date: Fri, 24 Jul 2009 01:12:18 +0800
To:
Subject: Re: Yanıt: Re: Bank swift message for payment for S norkel for Daihatsu Feroza

the snorkel is a copy of safari snorkel made for jeep cherokee XJ, i will go back to factory and get the actual measurement for you.

thanks

Şu an için pek fotoğraf yok..Yapım aşamasında fotoğraf çekme şansım olmayacak sanayi ile mesafem biraz fazla..Ama yapılacaklar şöyle, Araba olduğu renge boyanacak ama beyaz kısmını mat siyah yapacağız..Dodik, snorkel tepe sis lambası, ofset jant ve mt lastik değişimi, ön tampon ve vinç motajı..Bunlar bittikten sonra bolca fotoğraf koyabilirim.Bu haliyle fotoğraf çekmeyi bırakın bakasım gelmiyor arabaya..

fotoğraf.jpg

fotoğraf2.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR