Daihatsu Feroza Fotoları....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan feroza34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 206,298

Etiketler
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

Bir foto daha :smiley:[attachment=1]

PA280100k.jpg

Güzel fotograflar ve güzel gezi olmuş Cevdet bey, ve Alican...

Karter muhafazası parçanlamıştı;bu gün boş vaktimde kendimce birtane tasarladım.
Kaportacımız özcan usta eşliğinde 3mm'lik saçtan;monte ettik..[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

DSC_1488.jpg

DSC_1490.jpg

DSC_1493.jpg

DSC_1495.jpg

mdr' Alıntı:
Güzel olmuş....

ustamıza ve tasarlayana teşekkürler... ;D ;D
Karşısından bakınca;biraz alçaltmış olarak görünüyor :smiley: ama arazide rahat gezemiyordum;pisikolik bir baskı oluşuyordu eksikliğinden dolayı ;D
Bende teşekkür ederim İsmail bey..

Arkadaşlar ben Gürhan 91 yılından beri 4x4 araç kullanıyorum.. Suzuki Samurai, Vitara,Grand Vitara, Opel Frontera, nissan terrano II, Skystar, Landrover frelander bugüne kadar kullandığım araçlar..Şimdilerde Frelander a biniyorum fakat eski aşkım Feroza ya tekrar sahip oldum..Bir iki ufak modifiye düşünüyorum. Dodik ve snorkel arıyorum ama şu ana kadar bir sonuç alamadım..
Aşağıda ki fotoğraflardaki feroza lar gibi bir şey yapmaya çalışacağım..

02012008265a.jpg

07042008364a.jpg

07042008371a.jpg

wxjjfeoh.jpg

ymq9c6ep.jpg

Günhan Bey,

Ferozanızı güle güle kullanın, ben en son eklediğiniz şnorkelli Feroza'nın olduğu ebay'da ki imalatçıdan şnorkel getirtip Feroza'ma takmıştım, nakliyesine iyi bir para, gelen ürünün ciddi boyutta paketinden dolayı gümrükte takılmasından dolayda iyi bir para vermiştim, yani astarı yüzünden pahalıya gelmişti, bu arada imalatçıyla bayağı yazıştım, bana Feroza için olan Şnorkelin eski kare kasa Cherokee ile aynı olduğunu yazmıştı. Feroza için bulamayabilrsiniz ama kare kasa Cherokee için ithal şnorkel bulabilirsiniz sanıyorum. Ben gelen şnorkeli yaklaşık 500 dolara mal etmiştim, eğer dediğim aracınki uyuyorsa ithal ürünüde ona yakın bir fiyata alabilrsiniz, ayrıca 2 ayda beklemezsiniz.

Saygılar

Ersan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR