Daihatsu Feroza Fotoları....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan feroza34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 205,180

Etiketler
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

üstünü açmak çok zevkli de bi yağmur geldimi ne yapıcağımı şaşırıyorum,genelde arabanın arkasında pazar muşambalarından bulunduruyoum yağmur geldiğinde kapılara falan sıkıştırıp idare ediyorum :D,,,

tentesi olsa çok iyi olurdu,kullanım kılavuzunda da soft top versiyonları var,hani koca hardtopla uğraşmamak yazın fena olmazdı :smiley:

şunu google da arattım ama orjinal midir hiç bir fikrim yok:
[attachment=1]

daihatsu-991-1.jpg

acaNn' Alıntı:
üstünü açmak çok zevkli de bi yağmur geldimi ne yapıcağımı şaşırıyorum,genelde arabanın arkasında pazar muşambalarından bulunduruyoum yağmur geldiğinde kapılara falan sıkıştırıp idare ediyorum :D,,,

tentesi olsa çok iyi olurdu,kullanım kılavuzunda da soft top versiyonları var,hani koca hardtopla uğraşmamak yazın fena olmazdı :smiley:

şunu google da arattım ama orjinal midir hiç bir fikrim yok:
[attachment=1]
Benim koltuklar kumaş olmadığı için pek sorun olmuyor ;D
Ama özel olarak yaptırılabilir bence..

97-98 senelerinde babam yaptırmak istemiş ama o zamanın parasıyla 500 lira istemişler babam da vazgeçmiş,,yapabilecek birini tanıyan var mıdır? Abartılı bir fiyat olmazsa yaptırılabilir bence

acaNn' Alıntı:
97-98 senelerinde babam yaptırmak istemiş ama o zamanın parasıyla 500 lira istemişler babam da vazgeçmiş,,yapabilecek birini tanıyan var mıdır? Abartılı bir fiyat olmazsa yaptırılabilir bence
Tenteci olarak tabir ettiğimiz;kamyon kasalarına yapanlar;bunlara göstermek gerek;belkide site içinde bununla ilgili bir topic vardır..
Araştırmak gerek..

Ben hiç sökmedim ama portatif :smiley: Sislerin bağlı olduğu ayağın yanındaki iki vida elle sökülünce komple çıkıyor,sislere gelen kabloyu da fişli yaparsanız istediğiniz zaman söküp takarsınız :smiley:

Nerede bu pist Alican..

daha çok foto istiyoruz...güzel fotolar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR