Daihatsu Feroza Fotoları....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan feroza34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 205,179
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

Göbekler kapalı görünüyor;sanırım kapak var;bizim önlerdeki poyra kilit yerleri buraya oluyormu acaba ismail bey?:smiley:
[/quote]

Oluyor..Sadece jantla beraber gelen orta göbegi önlere takmazsın olur biter..
Jant alacagın yere bunu sorarsan daha iyi olur..

Etiketler

mdr' Alıntı:
Göbekler kapalı görünüyor;sanırım kapak var;bizim önlerdeki poyra kilit yerleri buraya oluyormu acaba ismail bey?:smiley:

Oluyor..Sadece jantla beraber gelen orta göbegi önlere takmazsın olur biter..
Jant alacagın yere bunu sorarsan daha iyi olur..
Teşekkürler ismail bey:smiley:
Aklımda bulundurcağım..
Selamlar.

İsmail Bey,

Daha çok geleceğim Değirmendere'ye bundan sonra gelmeden seni arayacağım, daha çok keşfedilecek gizli yaylalar var orada :smiley:

Saygılar

Ersan

Salih Bey,

İyi dilekleriniz için teşekkürler, Feroza'yı satmayı düşünüyorum içim sızlayarak, şu aralar yurtdışından misafirlerim var, onlar gidince ilan vereceğim.

Saygılarımla

Ersan

Ersan bey yeni aracınız hayırlı olsun,donanımlı fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyor olacağız.Tekrar güle güle kullanın.

Cemal Bey,

Teşekkürler, donanımlarıyla ilgili aracı almadan önce bayağı çalıştım, ama bu Feroza kadar kolay olmayacak, ama mümkün olduğunca çok fotograf çekmeye çalışacağım. Zaten Rıdvan Usta'nın orada karşılaşırız diye ümit ediyorum.

Saygılar

Ersan

Biraz nostalji..

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

dsc00434ya.jpg

DSC01333.jpg

DSC01442.jpg

DSC06137.jpg

..

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC06154.jpg

riomaipo003kw7.jpg

n1051310131861721102q.jpg

loscandia2008058ti5.jpg

2324467797_c60633c307.jpg

Teşekkürler Cevdet bey..

Feroza hep içimde kaybolmayan bir sevgidir... ;D

inan ayrı bir sempatim var Ferozaya..hele hiçbir araçta olmayan üstünün açılması topless olması yok mu..yaz ayında neffiss oluyor..

Hangi arazi aracı iki işlevi de bir arada sunar... ;D

birgün yine binerim.. ;D

Sarısı kirli sarı gibi olanı Sol arkadan toyota 40 serisine çok benziyor.

ismail abinin paylaştığı o sarı renkli aracın beyazını sahibinden.com'da gördüm,hem fotoğraftakinin üstü açılmıyor sanırım ,onun arkası da açılıyordu,ohh püfür püfür :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR