dilmaç' Alıntı:maşallah güzel günlerde kullanın
daisuki' Alıntı:çok güzel olmuş güle güle kullanın ismail bey
AL1820' Alıntı:çok güzel araç, karakteri olan bir araç güle güle kullanın
İsmail abi araba süper olmuş,güle güle kullan.Karter muhafazası,kaydırıcı hazır bir malzememi,senmi yaptırdın,sen yaptırdıysan nasıl bir malzeme kullandın,daha detaylı bilgi verebilirmisin,tabi birde muhafazanın daha detaylı fotografını bekliyoruz.mdr' Alıntı:Eveett....aracımız son haline kavuştu..
Arka tampon, yan basamak (Rock slider ) ve karter muhafazası kaydırıcı yapıldı..
sadece ön tampon üstü sis farları kaldı..O da yolda geliyor..Hella..
yalnız..stepne olarak asfalt lastigi takılı oldugu için biraz çig duruyor..Özür...
Benim aracada butür birşey yaptırmam gerekiyor,fotograflar fikir verecek,teşekkürler.mdr' Alıntı:Taner bey çok teşekkürler..
Kaydırıcıyı Tampon ve yan rock sliderları yapan arkadaşımız yaptı.
Sanırım 3 mm saçtan (4mm de olabilir ) o kısmın ölçüsünü alarak 2 defa denemeyle yaptı.Tampon altı baglantısı var
ve ön diferansiyel e çok az bir mesafe kala alttan her iki taraftan destekleri var..Uygun zamanda yakın fotolarını koyarım..
MUDANYALI' Alıntı:Merhaba İsmail Abi.
Yalova'ya geliyorum..benim yürüyen tenekeyi size bırakıp,patrol'ü alıp gidiyorum...
hiç anlamam...mazot masrafı bana ait...olmadı süpürgelikten aşağı boşa atarım... ;D ;D
ne yapalım..cebren olacak ama siz büyüksünüz...olduğu kadar artık.. ;D
saygılarımla
ozantomur' Alıntı:İsmail bey gene elinizin değdiği araca hakkını veriyorsunuz, yakın zamanda katılabildiğiniz bir etkinlikten videoda izlemek isterim. selamlar..