Dağ Aslanı - Nissan Patrol - 3.3 Turbo Dizel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 219
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 68,448
..

P1060375.JPG

P1060376.JPG

P1060377.JPG

Etiketler

Ewweet...

Sinancıgım iyi isim bu "KARAMÜRSEL NİSSAN ÇETESİ "

Bu iş yapar artık bizde...Bizi izlemeye devam edin.. ;D ;D ;D ;D

Teşekkürler Alican...

Neyse bu hafta sonu kısmet olursa İzmitteki arkadaşlarla offroada çıkacagız..
istersen yakinen görürsün.. ;D ;D

Merhabalar İsmail abi,hayırlı olsun yeni aracın,nerden bulursun bu araçları gerçekten tebrikler,merakla takip edeceğim gelişmeleri.Hatırlarsan vx80 / vx100 karşılaştırması hakkında senden fikir almıştım,çokta faydalı oldu,henüz bu araçlardan herhangi birini almadım fakat imkanlar müsait olduğunda hangi aracı,ne sebeple almam gerektiği konuları kafamda tam olarak oturdu,sayende.Toyotaları incelerkende ciddi bir toyota fanatiği oldum,benim terrano ile çamur,çömlek,dağ,bayır katederken offroad için kısa şase olmadan bu işin hamallığını yaptığımı anladım.Bu sebeple toyotacı arkadaşlarında tavsiyeleriyle fj40,lj70 leri incelerken biran önce bana daha çok hitap edeceğini düşündüğüm lj70 e geçmem gerektiğini farkettim.Çok ilginçtir,lj 70 leri incelerken senin lj70 ini gördüm,offroad aracı lj 70 olması gerektiğini yazdıklarınla tam olarak pekiştirdim.Bu arada gene ilginçtir,patrolunda arazide çok iyi olduğunu bildiğimden patrol ilanlarına bakıp sitede bilgi kovalarken,yeni aracın patrol hakkındaki yazını gördüm.LJ 70 de güzel ama patrolün o küheylan duruşu daha etkili geldi bana,arazi kabiliyetinde toyotadan geri kalma ihtimali hiç yok bence,sadece makaslardan dolayı arasıra takılabilirsin yüksek geçişlerde.Ne diyeyim,içimdeki aslanı sen koşturup duruyorsun sanki.Birtürlü tanışmak nasip olmadı,inşallah bir organizasyonda tanışmak dileğiyle.Hayırlı akşamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR