KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu forum halkına şöyle bir teklifim olacak: Bundan sonra bu foruma girip de tuhaf şeyler yazan, alycı veya başka üslupta mesaj gönderen, zıtlaşıp da tartışma çıkarmak isteyenlere, yani öyle bir niyet olduğunu sezdiklerimize lütfen cevap vermeyelim... Yok sayalım.
Ben o kişilere karşı sizin bahsetmiş olduğunuz sistemi uyguluyorum ama bazen dayanamayıp yazıyorum birşeyler Malum daha önce çok uğraştım bunlarla artık insan belli bir noktadan sonra aynı şeyleri yazmaktan sıkılıyor
Zaten bir şey yazmış değildiniz; yazılarını döt gözle bekliyor da değiliz. Size güzel yazışmalar dilerim.
Bu forum halkına şöyle bir teklifim olacak: Bundan sonra bu foruma girip de tuhaf şeyler yazan, alycı veya başka üslupta mesaj gönderen, zıtlaşıp da tartışma çıkarmak isteyenlere, yani öyle bir niyet olduğunu sezdiklerimize lütfen cevap vermeyelim... Yok sayalım.
Ben o kişilere karşı sizin bahsetmiş olduğunuz sistemi uyguluyorum ama bazen dayanamayıp yazıyorum birşeyler Malum daha önce çok uğraştım bunlarla artık insan belli bir noktadan sonra aynı şeyleri yazmaktan sıkılıyor
ben de duster in arazideki performansını görmüş. bizzat test etmiş birisi olarak kesinlikle beklentilerin çok üstünde performans sergileyen bir araç. modern zamanların nivası desek yalan olmaz.
10 yıl sonra off-road da hakimiyeti daha cok hissedilecek . 2ci eller araziye daha çok düşecek . şimdilik sıfır aracı araziye vurmak her kişinin harcı değil.
2011 model yılı olup da araziye uygun olan araçların fiyatları 100.000 tlden aşağı değilken duster rakipsiz kalacak bence
araçda 4x2 4x4 ve 4x4 lock var. arazi modifikasyonuna da uygun gibi duruyor. daha ne olsun kullananlara hayırlı sürüşler