Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,497
Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

olguncandan' Alıntı:
Bu forum halkına şöyle bir teklifim olacak: Bundan sonra bu foruma girip de tuhaf şeyler yazan, alycı veya başka üslupta mesaj gönderen, zıtlaşıp da tartışma çıkarmak isteyenlere, yani öyle bir niyet olduğunu sezdiklerimize lütfen cevap vermeyelim... Yok sayalım.
Ben o kişilere karşı sizin bahsetmiş olduğunuz sistemi uyguluyorum ama bazen dayanamayıp yazıyorum birşeyler :D Malum daha önce çok uğraştım bunlarla artık insan belli bir noktadan sonra aynı şeyleri yazmaktan sıkılıyor ;)

Etiketler

olguncandan' Alıntı:
İsabetli olur muhterem.

Zaten bir şey yazmış değildiniz; yazılarını döt gözle bekliyor da değiliz. Size güzel yazışmalar dilerim.

Bu forum halkına şöyle bir teklifim olacak: Bundan sonra bu foruma girip de tuhaf şeyler yazan, alycı veya başka üslupta mesaj gönderen, zıtlaşıp da tartışma çıkarmak isteyenlere, yani öyle bir niyet olduğunu sezdiklerimize lütfen cevap vermeyelim... Yok sayalım.
umiterkan' Alıntı:
Ben o kişilere karşı sizin bahsetmiş olduğunuz sistemi uyguluyorum ama bazen dayanamayıp yazıyorum birşeyler :D Malum daha önce çok uğraştım bunlarla artık insan belli bir noktadan sonra aynı şeyleri yazmaktan sıkılıyor ;)

Hemfikiriz arkadaşlar.Saygılar.

ben de duster in arazideki performansını görmüş. bizzat test etmiş birisi olarak kesinlikle beklentilerin çok üstünde performans sergileyen bir araç. modern zamanların nivası desek yalan olmaz.
10 yıl sonra off-road da hakimiyeti daha cok hissedilecek . 2ci eller araziye daha çok düşecek . şimdilik sıfır aracı araziye vurmak her kişinin harcı değil.
2011 model yılı olup da araziye uygun olan araçların fiyatları 100.000 tlden aşağı değilken duster rakipsiz kalacak bence

araçda 4x2 4x4 ve 4x4 lock var. arazi modifikasyonuna da uygun gibi duruyor. daha ne olsun kullananlara hayırlı sürüşler

Arcimla 29 Mayis gunu yapilan ISOFF Challenge yarisi sonrasi yariscilar tarafindan biraz daha bozulmus olan parkuru 2 tur olarak tamamladim. Fotolari Dacia Duster Turkiye facebook sayfamda ve forumlara verdigim yanitlarin altinda gorebilirsiniz:smiley:

Parkurun en hızlı turlarının 4X2 bir buggy tarafından atıldığını da belirtmekte fayda var.

valla kimse bana kızmasın ama o yollardan bizim buralarda millet slx le gidiyor ...

sonsokak34' Alıntı:
valla kimse bana kızmasın ama o yollardan bizim buralarda millet slx le gidiyor ...

Sizin oralarda slx ler sponsorlu mu ? Yok değilse Kayışdağını denemek pek akıl karı değil de onun için... ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.