Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,430
Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

fbmy' Alıntı:
Sizin oralarda slx ler sponsorlu mu ? Yok değilse Kayışdağını denemek pek akıl karı değil de onun için... ::smiley:
allah aşkına videoları izlemediniz mi ne var ki orda ben hiç bişey göremedim

Etiketler

Benim duster'a karşı aman aman bir karşıtlığım yok.Binek oto alacağıma duster alırım.Ancak bu yolları ben kendi Frod Fiesta'mla da çıkarım. Daha zor yerlerde deneyin ki biz de görelim dusterın gücünü. :smiley:

sonsokak34' Alıntı:
allah aşkına videoları izlemediniz mi ne var ki orda ben hiç bişey göremedim
Assasin' Alıntı:
Benim duster'a karşı aman aman bir karşıtlığım yok.Binek oto alacağıma duster alırım.Ancak bu yolları ben kendi Frod Fiesta'mla da çıkarım. Daha zor yerlerde deneyin ki biz de görelim dusterın gücünü. :smiley:

Zaten sorun şu videodan çıkılan yer belli olmuyor (kayışdağı) . Yoksa benimde duster fanatikliği veya karşıtlığım yok. Duster'ım da yok. Binek araçla gelin çıkın öyle konuşalım. ;) İstanbul dışındaysanız ve gerçekten tırmanırsanız gidiş dönüş yakıt masrafları bana ait... ;D

fbmy' Alıntı:
Zaten sorun şu videodan çıkılan yer belli olmuyor (kayışdağı) . Yoksa benimde duster fanatikliği veya karşıtlığım yok. Duster'ım da yok. Binek araçla gelin çıkın öyle konuşalım. ;) İstanbul dışındaysanız ve gerçekten tırmanırsanız gidiş dönüş yakıt masrafları bana ait... ;D
Yedpa'ya vs. geldiğimizde uğrarız. :smiley:

sonsokak34' Alıntı:
valla kimse bana kızmasın ama o yollardan bizim buralarda millet slx le gidiyor ...
Assasin' Alıntı:
Ohooooo video'da ikna etmiyorsa başlık altındaki yazıları inceleyin arkadaşlar. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66044.0
Sanırım haziranın başı falandı. O gün geziye katılmadım ama Duster'ın performansı bu konuda iddiaya giren herkesi şaşırtmıştı. Duster yapamaz diyen arkadaşların da ikna olması bana yetti.
Video'larda açı vs. net belli olmaz ama geçilen yok gerçekten kolay lokma değil. Şimdi kalkıp da her Duster yapamaz diyeni Kayışdağı'na götürüp bir bir ikna mı etmek gerekecek yani. :smiley:

CİNCİN' Alıntı:
Ohooooo video'da ikna etmiyorsa başlık altındaki yazıları inceleyin arkadaşlar. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66044.0
Sanırım haziranın başı falandı. O gün geziye katılmadım ama Duster'ın performansı bu konuda iddiaya giren herkesi şaşırtmıştı. Duster yapamaz diyen arkadaşların da ikna olması bana yetti.
Video'larda açı vs. net belli olmaz ama geçilen yok gerçekten kolay lokma değil. Şimdi kalkıp da her Duster yapamaz diyeni Kayışdağı'na götürüp bir bir ikna mı etmek gerekecek yani. :smiley:
:smiley: :smiley: Ben bu konunun başındaki fotoğraflara (Boludakilere) canlı şahit oldum zaten , bizim landle çıktığımız yerlerden geçti. Yanımıza kadar geldi. Sadece hayırsever bir arkadaş lastik falan taksa da görsek diyorum gücünü. :D :D

Assasin' Alıntı:
:smiley: :smiley: Ben bu konunun başındaki fotoğraflara (Boludakilere) canlı şahit oldum zaten , bizim landle çıktığımız yerlerden geçti. Yanımıza kadar geldi. Sadece hayırsever bir arkadaş lastik falan taksa da görsek diyorum gücünü. :D :D

Bakın Deniz Bey bu duster çok acayip bişeydir şaşırırsınız sizi mahçup eder...

(malum ortalık sıcak işler ayna , ortalıkta insan yok ''laf ola beri gele'' yorumu... :p)

Valla ben seviom Duster'i. Otomatiği çıksın hemen alıcam

CİNCİN' Alıntı:
abartıyosunuz gerçekten

sonsokak34' Alıntı:
abartıyosunuz gerçekten

İnsanlar burda gördüklerini ve yaşadıklarını anlatıyor video ve linkle destekliyor. Anlayacağınız abartılan bi şey yok! Size ters gelen inandırıcı olmayan bir durum var ise daha açık yazarsanız tartışır ve bir sonuca varırız. Sayenizde biz de bilgileniriz. ;)

sonsokak34' Alıntı:
abartıyosunuz gerçekten
Abarttığım bişey yok. Arkadaşlar Duster Kayışdağı'na çıkamaz dediler, "çıkamaz" diye iddia edenler parkuru belirlediler. Parkur hafif arazi arazi araçları için çetin ceviz bir parkurmuş. Aslında Duster'cılar bile bilmiyordu aslında çıkar mı çıkamaz mı. Denemeye karar verdiler. Buluştular, ve Duster gitti o parkurdan çıktı, hatta yetmedi bir kaç defa daha çıktı. Sonra süper bir istanbul manzarasına karşı mis gibi mangal keyfi yapıp indiler. Keşke ben de orada olsaydım da gözlerimle görseydim tabii ama Duster çıkamaz diyenler ikna oldu. onlar ikna olduysa ben de ikna oldum :smiley:
Kıssadan hisse: Standart Duster 4x4 için konuşuyorum abartılı beklentiler içine girmedikçe kendinden bekleneni fazlasıyla veriyor.

Ama çıkıp da Duster arazi aracı değil Unimog'un geçtiği yerden geçemez diyorsanız evet olabilir, Duster o anlamda araç değil. Bu tür karşılaştırmalar boks ringinde benimle Mike Tyson'u karşılaştırmaya benzer. Buna gerek yok
(Mike Tyson'u eşşek sudan gelinceye kadar evire çevire döverim ben yanlış anlaşılmasın ;D ;D ;D )

CİNCİN' Alıntı:
Bu tür karşılaştırmalar boks ringinde benimle Mike Tyson'u karşılaştırmaya benzer. Buna gerek yok
(Mike Tyson'u eşşek sudan gelinceye kadar evire çevire döverim ben yanlış anlaşılmasın ;D ;D ;D )
Abi güldürdün beni sabah sabah. :D :D :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,746
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR