Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 478,736

Etiketler
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

monti bey iyi günler..

son konuşulan konuyla alakasız ama siz arabayla beraber yükseltme yaylarınızı sattınızmı yoksa duruyor mu?? bir de yay getirtme konusunda bana yardımcı olmanız mümkün mü acaba??

şimdden teşekkürler

nhcteam' Alıntı:
monti bey iyi günler..

son konuşulan konuyla alakasız ama siz arabayla beraber yükseltme yaylarınızı sattınızmı yoksa duruyor mu?? bir de yay getirtme konusunda bana yardımcı olmanız mümkün mü acaba??

şimdden teşekkürler
Serdar bey, Yaylar ve flanşlar aracın üzerinde gitti. Zaten alma sebepleride Dusterın standard dusterdan daha yüksek olmasıydı. Hobi amaçlı değil ama işleri gereği böyleymiş.

Kendiniz getirmek isterseniz : a.salimov@lz.ag mailden firma ile irtibata geçebilirsiniz. Bu kişi Turkçe konuşuyor ve cevap veriyor. İstediğiniz parçaları söylüyorsunuz, parasını gönderiyorsunuz, ürünleri gönderiyorlar. Burda kişi adına gelince gümrük olayları nasıl olur bilmiyorum. Ben yayları kendim şirket üzerinden getirttim ve normal ithalat yaptım. Bu yüzden sıkıntı olmadı ama haddinden fazla pahalıya geldi.

Kendiniz getirmek istemezseniz siteye üye Kaner Uslu bey var. Sanırım kendi Dusterı da dahil bir kaç Dustera getirdi ve uyguladı. Onunla temasa geçerseniz eminim size yardımıcı olabilecektir.

ARKADAŞLAR DUSTER İÇİN YAN BASAMAK ARIYORUM, ANCAK NASIL GÖRÜNÜR MERAK ETMEKTEYİM, YAN BASAMAK TAKAN ARKADAŞLAR FOTOLARO PAYLAŞABİLİRLER Mİ? HATTA BAŞKA AKSESUAR TAKANLAR PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM. EN GÜSEL ÖRNEKLER ELIA ' DA VAR ANCAK YURT DIŞINDA TEMİN ETMEK OLDUKÇA GÜÇ

DUSTER (3).jpg

selam arkadaşlar uzun zamandır resımleri atamadı arac cok oldu aslında biteli helezonları bekledik yurt dısından ama henuz takılmadı antalya sarılar otomotiv sovrum için yapılıyor arac

IMG_0245.JPG

IMG_0244.JPG

IMG_0243.JPG

AHMET07' Alıntı:
selam arkadaşlar uzun zamandır resımleri atamadı arac cok oldu aslında biteli helezonları bekledik yurt dısından ama henuz takılmadı antalya sarılar otomotiv sovrum için yapılıyor arac

Ahmet ustam eline sağlık, araç çok vahşi olmuş :smiley:

Fiiiyuuu....güzel olmuş beee, elinize emeğinize sağlık. Bizlere de yeni ufuklar açıyorsunuz teşekürler

Güzel olmuş.. Elinize sağlık.
Mat siyah iyi dumuş. Boyamı, kaplamamı?

Yanlız, arkadaki bidon olmamış... Aracın yapısına aykırı kalmış..

AHMET07' Alıntı:
Cok güzel olmuş. Bide şnorkel istiyo galiba yanlız. Ellerinize fikrinize sağlık.

AHMET07' Alıntı:
süper olmuş ancak gün ışıgında ve daha detaylı resim lazım.bazılarına kapak misali yapacagım da ;D

Monti' Alıntı:
O servis yavaş gitsin. 149 tl miydi neydi?
Armster alıyosun hocam orjinalden daha iyidir. Eski topiklerde epeycene konuşulmuştu.
monti bey bu gri mi acaba kolçak

siyah araçta abes dumaz mı hayal edemiyorum içe sanki gri yakşı gibi geliyor bana ne dersiniz

junior bende alacam da kolçak tam karar veremedim ne alacağım hakkında...armster, arm-rest ve serviste takılan kolçak arasında gidip geliyom..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR