Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 477,244
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

:mad: Arkadaşlar şuan Türkiye'de 1.5 dci 4x4 full paket yok.. Ben bu işi anlamış değilim paramızla rezil oluyoruz.. Nasıl bir iştir anlamadım para var araba yok, ki normalde tersi olması gerekir.. şimdi gerekli yerlere şikayet dilekçesinde bulunacağım yarında telefonla biyerlere ulaşıp sonuç almaya çalışacağımm

Etiketler

ttn' Alıntı:
:mad: Arkadaşlar şuan Türkiye'de 1.5 dci 4x4 full paket yok.. Ben bu işi anlamış değilim paramızla rezil oluyoruz.. Nasıl bir iştir anlamadım para var araba yok, ki normalde tersi olması gerekir.. şimdi gerekli yerlere şikayet dilekçesinde bulunacağım yarında telefonla biyerlere ulaşıp sonuç almaya çalışacağımm

Arkadaşım son derece haklısın, heryerde 4x2 boş teneke arabalar(kimse alınmasın) .Burda herhalde teknik bir planlama hatası var.Bende FULL 4X4 istiyorum eksiksiz tüm paketler fakat en korktuğum şey 2-3 ay beklemek. Yazışma sonucunu bize bildirirsen sevinirim.

velizar' Alıntı:
Arkadaşım son derece haklısın, heryerde 4x2 boş teneke arabalar(kimse alınmasın) .Burda herhalde teknik bir planlama hatası var.Bende FULL 4X4 istiyorum eksiksiz tüm paketler fakat en korktuğum şey 2-3 ay beklemek. Yazışma sonucunu bize bildirirsen sevinirim.

bekleyin abi değiyor, bazen keşke bi daha yaşasam aynı bekleme duygusunu diye :smiley: gerçi bu benim ilk arabamdı sizlerde aynı duyguları yaşar mısınız bilmem de benim ki heyecanlıydı :smiley:

Nisan 2011 Arabam.com Araç Satış Miktarları

[attachment=1]

nisan2011-arabam.jpg

Yüksek fiyatına rağmen Qashqai'nin sınıfında birinci olması dikkat çekici.

Yüksek fiyatına rağmen Qashqai'nin sınıfında birinci olması dikkat çekici.
Bence bu tür araç kullanımının yaygın olmamasından kaynaklanıyor. Aksi halde ne aldığını ve neden aldığını bilen biri için otomatik vites seçeneği, orta diferansiyel kilidi ve arkada lsd ile daihatsu terios sınıfında birinci olurdu.

olasiliksiz' Alıntı:
Bence bu tür araç kullanımının yaygın olmamasından kaynaklanıyor. Aksi halde ne aldığını ve neden aldığını bilen biri için otomatik vites seçeneği, orta diferansiyel kilidi ve arkada lsd ile daihatsu terios sınıfında birinci olurdu.

Ne aldığını ve neden aldığını bilen biri sürekli 4 çeker benzinli bir aracı ne yapsın ;D Dizel olup az yakan kazanır ;)

terios mu o araça bakan almıyor hem bayan arabası hemde kutu gibi birşey,daralarım o araçta ben..

arkadaşlar selam,

bizim duster larda kontak kapalıyken ışıklar açıksa uyarı sinyali veriyormuydu ? ben veriyor diye hatırlıyorum sanki, aracıma servisde alarm taktırdıktan sonra bu ses gelmez oldu... bir fikri olan var mı ?

ertansahin' Alıntı:
arkadaşlar selam,

bizim duster larda kontak kapalıyken ışıklar açıksa uyarı sinyali veriyormuydu ? ben veriyor diye hatırlıyorum sanki, aracıma servisde alarm taktırdıktan sonra bu ses gelmez oldu... bir fikri olan var mı ?

Kontak kapalıyken ışıklar açıksa uyarı sinyali veriyor Ertan Bey

teşekkürler Ümit bey o zaman bana servis yolu gözüktü bi baktırayım şuna....

terios mu o araça bakan almıyor hem bayan arabası hemde kutu gibi birşey,daralarım o araçta ben..

Yeni kasa o kadar küçük değil. Bayan arabası diye de bir kavram yok bence. Hafta içi işe gidip geldiğim dizel motorlu toyota yaris te bu mantıkla bayan arabasıdır, ama her gün kullanılan arabanın beni ilgilendiren kısmı yakıt faturası olduğundan ne arabası olduğu ile pek ilgilenmiyorum.

olasiliksiz' Alıntı:
Yeni kasa o kadar küçük değil. Bayan arabası diye de bir kavram yok bence. Hafta içi işe gidip geldiğim dizel motorlu toyota yaris te bu mantıkla bayan arabasıdır, ama her gün kullanılan arabanın beni ilgilendiren kısmı yakıt faturası olduğundan ne arabası olduğu ile pek ilgilenmiyorum.

yaris kullanırım ama teriosu asla kullandırtamassın bana, bi arkadaşımın aracına bindim, solda sağda duran araçların tümünün gözleri içerde bayan arıyor, cıks kalsın.

yaris kullanırım ama teriosu asla kullandırtamassın bana, bi arkadaşımın aracına bindim, solda sağda duran araçların tümünün gözleri içerde bayan arıyor, cıks kalsın.

Onu alıp gidebileceğin yerlere o gözler gelemezler çünkü kendilerini daha "erkek" hissettikleri iri yarı bmw, mercedes vs türü araçlarla dolaşıyorlardır ;)

olasiliksiz' Alıntı:
Onu alıp gidebileceğin yerlere o gözler gelemezler çünkü kendilerini daha "erkek" hissettikleri iri yarı bmw, mercedes vs türü araçlarla dolaşıyorlardır ;)

sorma senin terios ne gidiyordur ne gidiyordur simdi :smiley:)

olasiliksiz' Alıntı:

İmza

Arayan gözler tüm araçların içini tarıyor. ;)

SERKANEFE' Alıntı:
sorma senin terios ne gidiyordur ne gidiyordur simdi :smiley:)

Ön yargı savaşçısı Serkan Bey bu yorumda ön yargı seziyorum. ;) Tahmin bile edemezsin nasıl gittiğini :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR