Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 477,244
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Arkadaşlar sizce linkini verdiğim araba alınır mı? Zannedersem paketsiz gibi görünüyor. Ben aslında sıfır ve full düşünüyordum DERİ ESP herşey fakat bu araç bana kelepir gibi geldi.Sonradan ESP takılır mı serviste? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-sahibinden-3-800-km-de-sifir-ayarinda-duster-46013535/detay

Etiketler

Arkadaşlar sizce linkini verdiğim araba alınır mı? Zannedersem paketsiz gibi görünüyor. Ben aslında sıfır ve full düşünüyordum DERİ ESP herşey fakat bu araç bana kelepir gibi geldi.Sonradan ESP takılır mı serviste? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-sahibinden-3-800-km-de-sifir-ayarinda-duster-46013535/detay

velizar' Alıntı:

Araç paketsiz olan modele benziyor. Sıfır fiyatı 45300TL. Pazarlıkla sıfırı 45000TL'e ye alınabilir. Fark 3500TL aslında iyi gibi. Ama ESP'li istiyorsanız sonradan bu araca takılması imkansız.

velizar' Alıntı:

Pazarlık yaptın mı benimkiyle aynı model bana 43250 ye saydılar. şu an peşin fiyatı ne kadar bilmiyorum listede yazandan 1000-2000 tl indirim alabilirsin .park sensörü veya yakıt gibi hediyede veriyorlar. 41500 e kelepir değil haberin olsun.

Evet Ümit Bey in dediği gibi fiyatlara zam gelmiş ben sıfırını 44000 tl olarak düşünmüştüm.[attachment=1]

resim.jpg

Cevabınız için teşekkürler arkadaşlar.Bugün ilan sahibi ile görüştüm, 41500 ilandaki fiyat fakat pazarlık payı da var dedi, ben 41000 olur derim.Deri neyse yaptırılır diğer aksesuarlar da sorun değil ama güvenlik paketi ve ESP-ASR baya kafamı kurcalıyor aslında.Ne yapsam bilemiyorum....:-(

velizar' Alıntı:
Cevabınız için teşekkürler arkadaşlar.Bugün ilan sahibi ile görüştüm, 41500 ilandaki fiyat fakat pazarlık payı da var dedi, ben 41000 olur derim.Deri neyse yaptırılır diğer aksesuarlar da sorun değil ama güvenlik paketi ve ESP-ASR baya kafamı kurcalıyor aslında.Ne yapsam bilemiyorum....:-(

Sayın velizar, araç sahibinin 41.500 dediği araca 41 deme; kapıyı 35'ten aç. Bu fiyattan en az 2000 civarı aşağı alman mümkün olabilir. Nedeni de şu: İnternette fiyatları en az 1500-2000 yukarı yazarlar. Bir de, Faturası kesilmiş araç pazara düşer düşmez 7-8 bin lira değer kaybeder. 3-5 milyar kâr edeceğim diye kimse ikinci el aracı sıfır fiyatına yakın fiyata satın almaz. Biraz daha zorlar sıfır alır.

Çünkü sen nakit ödeyeceksin. Oysa sıfır araç için kredi gibi çok seçenek var.

Eğer mutlaka alacaksan, 3-5 daha ver, sıfır al.

Bende aynı kanıdayım ama bir anda cazip geldi, yoksa sıfır için gözüne yaşına bakmam 3-5 fazla veririm.En azından istediğim gibi olsaydı yani tam full paketli donanıma sahip olsaydı alırdım.Çünkü bayilerde bekleme sorunu da varmış 2 ay civarında.Benim ise o kadar uzun bekleyecek bir vaktim yok, araba lazım.

Her bayide bekleme yok sanırım bir cogunda olsa da olmayan bayilerden alma sansınız olabilir cunku biz arabayı aldığımız gibi alabilirsiniz dediler park sensoru falan gibi işlemler için 2 gun sonra aldık =)

velizar' Alıntı:
Bende aynı kanıdayım ama bir anda cazip geldi, yoksa sıfır için gözüne yaşına bakmam 3-5 fazla veririm.En azından istediğim gibi olsaydı yani tam full paketli donanıma sahip olsaydı alırdım.Çünkü bayilerde bekleme sorunu da varmış 2 ay civarında.Benim ise o kadar uzun bekleyecek bir vaktim yok, araba lazım.

BEN 3 AY BEKLEDİM :smiley:)

Arkadaşlar araç askıda kalınca ve LOCK tayken geri vitese takınca arka difransiyel sadece geri yönde 2 arka tekeri kitleyip sizi askıdan kurtarıyor.
Bunu denediniz mi? Düzgün çalışıyor mu?

velizar' Alıntı:
Arkadaşlar araç askıda kalınca ve LOCK tayken geri vitese takınca arka difransiyel sadece geri yönde 2 arka tekeri kitleyip sizi askıdan kurtarıyor.
Bunu denediniz mi? Düzgün çalışıyor mu?

Ben denemedim velizar. Daha doğrusu, bir keresinde askıda kaldığımda, yani ileri gidemeyip arkalar da patinaja düştüğünde, geri geri çıkmıştım. Ama iki tekerleğin birden kilitlenip kilitlenmediğini düşünmedim. Gerçekten ikisi birden kilitleniyor mu?

Evet buda da Dacia nın bir kurtuluş özelliği.Ben bir arabayı almadan öyle bir araştırır okurum ki ,en iyi tanıdığım dost haline gelir.Şu an kullandığım Scenic RX4 gibi.Çok iddialıyım Türkiyede üstüme yoktur şu anda Rx4 üzerine.Örnek Renault servislerinde COTECH ustalarana(Fransada COTECH eğitimi alanlar) yol gösteriyorum.Sıkıntısı olan varsa yardım edebilirim.Bir yıldan beri ise Dacia'yı inceliyorum ama henüz almadım....Yakındır. :smiley:

Hatta Fransaya Sunrooflarla ilgili Su gederlerinin fabrikasyon olarak hatalı olduğunu ve benim çözüm şeklimi de onlara yazdım.Bilerek kullanmak ,kullanmaktır.En büyük güç bilgidir.

Merhabalar,

2 ay önce babama 4x2 laurete paketinde aldık. siyah renk look paketi ve güvenlik paketi mevcut. birdederi direksiyon mevcut. aksesuarlarla birlikte 41000 gibi bir rakam telafüzetti bayii. ben direk 38000 dedim. 38500 e aldık. 15 gün bekledik aracı şimdi babam keyifle biniyor.

velizar' Alıntı:
Hatta Fransaya Sunrooflarla ilgili Su gederlerinin fabrikasyon olarak hatalı olduğunu ve benim çözüm şeklimi de onlara yazdım.Bilerek kullanmak ,kullanmaktır.En büyük güç bilgidir.

İyiymiş tebrikler, araçlar bu gibi detaylarla daha da güzel oluyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR