Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 478,780
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

hayırlısı olsun... bız burlardayız... 4x4 yakıt konusu bıras karışık yanlız... okuduysan görmüşündür... 5-10.lt. arası şehriçi ort. yazılıyor... şansına artık.... ;) ;D

Etiketler

Ümit ve Monti beyler, vinçleriniz çok güzel olmuş, güle güle kullanın. Detaylı ve öğretici paylaşımlarınız için teşekkürler... ;)

1500 cc. hatchback binek otomobil yazıyor ruhsatta. 360 küsür x2 taksit mtv vergisi.. hafif ticariler kango,doblo falan boğaz köprüsünden geçemiyor, araba vapuru bekliyor..)) uzun yolda da hız limitleri de 90ı geçmemeleri gerekiyor, ceza yiyorlar..bizim 120 km/h limit..

bu arada artık arazi aracı diye ayrı bir vergi dilimi olmadığını hatırlatmak isterim , otomobil veya jip hepsi aynı sınıfta...

kango ,doblo da köprüden geçer yeter ki hususi kullanım yazsın ruhsatta.

Hayırlısı
bilalr' Alıntı:
hayırlısı olsun... bız burlardayız... 4x4 yakıt konusu bıras karışık yanlız... okuduysan görmüşündür... 5-10.lt. arası şehriçi ort. yazılıyor... şansına artık.... ;) ;D

Hayırlısı artık,bende 1.3 multijet 95 bg Fiorino var o da 7 Lt'den aşağı yakmıyor şehiriçinde. :smiley:

oy oy oy,, 1300 motor 7 litre..bana fiat servis de de multijet motorları çok övmüşlerdi ama 1300 olmasına rağmen çok yakıyor...

bu da Fiat ın şansızı galiba... ;) ;D bende 1500.cc. ort.8.5-9.5 lt.civarı.... :-\

Bilal bey, sizin arabada anormal bir durum var. Hemen güvenilir bir servis veya usta gerekiyor araca ayar çekmek için. Ben forumda kimsede sizin oranlara rastlamadım.
Megane2, clio motoru diye biliyorum duster motorlarını. Duster değil de, megane, clio kullananlara da bir sormak lazım. Ama renaultcular az yakışlarıyla hep öğünürler diye bilirim. Fiatcılarda çok yakar ama süspansiyon konforu ve cockpit konforu ile öğünürler.
Siz iyi bir renault ustasına baktırın derim, biraz ayarla düzelir sanırım..

mimar_ankara' Alıntı:
Bilal bey, sizin arabada anormal bir durum var. Hemen güvenilir bir servis veya usta gerekiyor araca ayar çekmek için. Ben forumda kimsede sizin oranlara rastlamadım.
Megane2, clio motoru diye biliyorum duster motorlarını. Duster değil de, megane, clio kullananlara da bir sormak lazım. Ama renaultcular az yakışlarıyla hep öğünürler diye bilirim. Fiatcılarda çok yakar ama süspansiyon konforu ve cockpit konforu ile öğünürler.
Siz iyi bir renault ustasına baktırın derim, biraz ayarla düzelir sanırım..
Bence Bilal Bey aracını Nissan'a dönüştürmesinden dolayı böyle oldu. Araç küstü ona tabi :smiley:

mimar_ankara' Alıntı:
oy oy oy,, 1300 motor 7 litre..bana fiat servis de de multijet motorları çok övmüşlerdi ama 1300 olmasına rağmen çok yakıyor...

Multijet,motor olarak az yakan ve sorunsuz bir motor tabi ki ama fabrika verileri ile örtüşmüyor tabi ki. :smiley: Bende power box da var ama. Yakması gerekenden fazla yakıyor gene de.

vosdost' Alıntı:
Otomatık vıtes mı?

Manuel vites,yazın 6 Lt civarlarında yakıyor da kışın 7Lt'den aşağı yakmıyor malesef. Fazla yakıyor yakmasıo gerekenden,çok da sert kullanmam genelde.

bir ara fiorino kullandım 3 ay kadar , otomatik vitesti 6,6 şehiriçi idi.
bilemiyorum bence çok iyi bir rakam ?

Bizim portatif vinçler yurt dışında ses getirmiş gibi ;)
http://daciaduster4x4.blogspot.com/

ümiterkan' Alıntı:
Bizim portatif vinçler yurt dışında ses getirmiş gibi ;)
http://daciaduster4x4.blogspot.com/
Vay vay vay desenize meşhur olduk Ümit bey.
Haberi şöyle ingilizceye çevirttim bingden (Türkçeye çevirtince saçma sapan oluyor): We have seen several Dacia Duster with winch incorporated and even the adaptation of portable Taubenreuther support. In a Turkish Forum, gezenbilir.com a user has opted to build a support such as German to be able to use the winch indifferent from the front or rear hitch of the Duster. A good solution without compromising important expenses, homologation, loss of qualities of the suspension, security, theft and maintaining the versatility of the Duster. -The video Duster rides also springs + 25 mm H & R.

Ben hala kablo, bağlantı jacki ve akü bağlantı kıskaçlarından bekliyorum. Bugün gelcek inşallah. Hemen bitiriyimde; yanda Duster ile oynamak için güzel bi oyun bahçesi buldum orda güzel videoları çekeyim.

Monti' Alıntı:
Vay vay vay desenize meşhur olduk Ümit bey.
Haberi şöyle ingilizceye çevirttim bingden (Türkçeye çevirtince saçma sapan oluyor): We have seen several Dacia Duster with winch incorporated and even the adaptation of portable Taubenreuther support. In a Turkish Forum, gezenbilir.com a user has opted to build a support such as German to be able to use the winch indifferent from the front or rear hitch of the Duster. A good solution without compromising important expenses, homologation, loss of qualities of the suspension, security, theft and maintaining the versatility of the Duster. -The video Duster rides also springs + 25 mm H & R.

Ben hala kablo, bağlantı jacki ve akü bağlantı kıskaçlarından bekliyorum. Bugün gelcek inşallah. Hemen bitiriyimde; yanda Duster ile oynamak için güzel bi oyun bahçesi buldum orda güzel videoları çekeyim.
Artık çok sipariş gelir herhalde :smiley: Bu arada ben de kablo almayı düşünüyordum ama benim kablonun uzunluğu yeterli olduğu için yeni bir kablo almama gerek kalmadı gibi. Benim portatif vinç arka yedek lastiğin içinde çok yer kaplamadan gayet güzel durdu. Tüm ekipman, kablolar, makara, vinç, tabla vs. hepsi 8870gr ağırlığında. Gayet hafif bir paket oldu. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,746
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR