bilalr' Alıntı:hayırlısı olsun... bız burlardayız... 4x4 yakıt konusu bıras karışık yanlız... okuduysan görmüşündür... 5-10.lt. arası şehriçi ort. yazılıyor... şansına artık.... ;D
Otomatık vıtes mı?8TORnADO9' Alıntı:Hayırlısı
Hayırlısı artık,bende 1.3 multijet 95 bg Fiorino var o da 7 Lt'den aşağı yakmıyor şehiriçinde.
Bence Bilal Bey aracını Nissan'a dönüştürmesinden dolayı böyle oldu. Araç küstü ona tabimimar_ankara' Alıntı:Bilal bey, sizin arabada anormal bir durum var. Hemen güvenilir bir servis veya usta gerekiyor araca ayar çekmek için. Ben forumda kimsede sizin oranlara rastlamadım.
Megane2, clio motoru diye biliyorum duster motorlarını. Duster değil de, megane, clio kullananlara da bir sormak lazım. Ama renaultcular az yakışlarıyla hep öğünürler diye bilirim. Fiatcılarda çok yakar ama süspansiyon konforu ve cockpit konforu ile öğünürler.
Siz iyi bir renault ustasına baktırın derim, biraz ayarla düzelir sanırım..
mimar_ankara' Alıntı:oy oy oy,, 1300 motor 7 litre..bana fiat servis de de multijet motorları çok övmüşlerdi ama 1300 olmasına rağmen çok yakıyor...
vosdost' Alıntı:Otomatık vıtes mı?
Vay vay vay desenize meşhur olduk Ümit bey.ümiterkan' Alıntı:Bizim portatif vinçler yurt dışında ses getirmiş gibi
http://daciaduster4x4.blogspot.com/
Artık çok sipariş gelir herhalde Bu arada ben de kablo almayı düşünüyordum ama benim kablonun uzunluğu yeterli olduğu için yeni bir kablo almama gerek kalmadı gibi. Benim portatif vinç arka yedek lastiğin içinde çok yer kaplamadan gayet güzel durdu. Tüm ekipman, kablolar, makara, vinç, tabla vs. hepsi 8870gr ağırlığında. Gayet hafif bir paket oldu.Monti' Alıntı:Vay vay vay desenize meşhur olduk Ümit bey.
Haberi şöyle ingilizceye çevirttim bingden (Türkçeye çevirtince saçma sapan oluyor): We have seen several Dacia Duster with winch incorporated and even the adaptation of portable Taubenreuther support. In a Turkish Forum, gezenbilir.com a user has opted to build a support such as German to be able to use the winch indifferent from the front or rear hitch of the Duster. A good solution without compromising important expenses, homologation, loss of qualities of the suspension, security, theft and maintaining the versatility of the Duster. -The video Duster rides also springs + 25 mm H & R.
Ben hala kablo, bağlantı jacki ve akü bağlantı kıskaçlarından bekliyorum. Bugün gelcek inşallah. Hemen bitiriyimde; yanda Duster ile oynamak için güzel bi oyun bahçesi buldum orda güzel videoları çekeyim.