Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 487,736
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

ben kendi aracımda demedim bj60ı söylüyorum benim aracımda yok öyle birşey

birde ön arka standart kilit olmayan 80 kasarlarda orta difin olduğu yerde bir çarpı var öyle bir tuş var ona basınca çarpraz kitliyormuş

Etiketler

Konuda kilitlendi olmayan dif. yüzünden....

darktreys' Alıntı:
ben kendi aracımda demedim bj60ı söylüyorum benim aracımda yok öyle birşey

Peki çapraz kilitlemesi için sadece merkezi dif. yeter mi yoksa ön raka kilit te olması lazım mı ?

fbmy' Alıntı:
Peki çapraz kilitlemesi için sadece merkezi dif. yeter mi yoksa ön raka kilit te olması lazım mı ?

direksiyonun solundaki kilitlere hiç ellemeden l ye alıp açınca kilitleniyormuş.

vx100 lerde böyle galiba.vx100 kullanan bir abimiz söylemişti banada

bj60 da nasıl oluyor bilmiyorum onlarda zaten vitesin üzerinde galiba defenderlerdeki gibi l den oraya geçiriyorsun

AL1820' Alıntı:

Erken gülmeyin.

Dierksiyonun oradaki kilitler ön-arka kilit olduğuna göre toyota merkezi dif. kilitleyince ön arka kilidi de devreye alan bir sistem yapmış olabilir. Bu demek değildir ki merkezi kilit çapraz kitler. Ön arka kilidi olmayan çapraz kilitleyemez...

ön arka orta birlikte açılınca 1 teker dönmeden diğer 3 tanesi dönmezmi o zaman ?

darktreys' Alıntı:
ön arka orta birlikte açılınca 1 teker dönmeden diğer 3 tanesi dönmezmi o zaman ?

ön arka orta birlikte açılınca aracın her bir tekeri ayrı ayrı güç alır, sadece tek bir tekeri bile döner, yani araç genel anlamda 4x4 olur.Ön çeker araçlara 4x1 dersek, bizim araçlar 4x2, ön arka orta kilidi olanlar 4x4 olur

çok kasıntılı bir yerde açılınca fazla zorlamada sağı solu kırarmı peki bu durumda

darktreys' Alıntı:
çok kasıntılı bir yerde açılınca fazla zorlamada sağı solu kırarmı peki bu durumda

Öncelikle off-road da zorlama yoktur. Bunu hiç bir zaman unutmayalım ... ;D

fbmy' Alıntı:
Öncelikle off-road da zorlama yoktur. Bunu hiç bir zaman unutmayalım ... ;D

nasıl yoktur ;D bu araba buraya çıkacak çıkmazsa yakarım lafını çok duydum buralarda ;D

SON KONULAR - FORUM