7 noktalı masaj minderi sırt bölgesinde ısıtması var,masaj için 5 ayrı programı var ama istersenizde istediğiniz bölgeyi çalıştırabiliyorsunuz.. otobanda geçen hafta denedim gayet kullanılşlı
özellikle duster üzerinde değişiklik yapan arkadaşlara bazı sorularım var
1-Sunroof
2-Hız sabitleyici
3-Ön ve arka koruma devirleri
4-Ön ve arkada tamponlara takılan sinyaller
araç üzerine uygulandığında aracın ilerde muaynede karşılaşacağı sorunlar neler olabilir acaba ? garantiyi hiç sormuyorum Türkiye'de araç firmalarının verdiği garantiye inanmadığım için duster alınca o garantiyi bozarmı bu bozarmı diye bakmadan uygulamaları yapacağım sadece aklıma takılan muaynede ne gibi sorunların çıkacağı konu hakkında bilgisi olanlar bilgilendirirse memnun olurum.
şuana kadar türkiye de duster'a hız sabileyici taktıran yada takan yer olduğununu düşünmüyorum ??? Ön ve yan barları taktırıyorum muayene 3 sene sonra nasıl olsa ;D
Üstadım Allah nasip kısmet ederse aracı alınca aksesuarları romanyadan, hız sabitleyici ve chip tuningi Almanyadan getirttireceğim takacak adam illaki bulurum ama derdim 3 sene sonrada olsa muaynede ne gibi sorunlar çıkabileceği. Malesef muayne istasyonları sıkıntılı geçen sene opel zafiranın kendinden orjinal xeon farları muaynede kabul etmediler ) opelden orjinal fabrika çıkışlıdır yazısı gelince muayne gerçekleşti varın sakatlığı siz düşünün.
sunroof için mutlaka proje lazımdır diye düşünüyorum internette araştırdığınız zaman profesyonel şirketler var açıkcası bende yaptıracağım ama bende garanti takıntısı var ;D
özellikle duster üzerinde değişiklik yapan arkadaşlara bazı sorularım var
1-Sunroof
2-Hız sabitleyici
3-Ön ve arka koruma devirleri
4-Ön ve arkada tamponlara takılan sinyaller
araç üzerine uygulandığında aracın ilerde muaynede karşılaşacağı sorunlar neler olabilir acaba ? garantiyi hiç sormuyorum Türkiye'de araç firmalarının verdiği garantiye inanmadığım için duster alınca o garantiyi bozarmı bu bozarmı diye bakmadan uygulamaları yapacağım sadece aklıma takılan muaynede ne gibi sorunların çıkacağı konu hakkında bilgisi olanlar bilgilendirirse memnun olurum.
Ön ve arka koruma demirleri bildiğim kadarıyla sıkıntılı, muayenede hafif kusurla geçse bile polis ceza yazabiliyor. Diğer maddeler muayeneyi etkilemez
Fransa'da 4X4 Magazine ve TF1 Automoto Dergisi tarafından düzenlenen 24 aday aracın olduğu yarışmada oyların %50'sini alarak 2011 yılının en iyi 4x4 aracı Duster seçildi