Dacia Duster Muhabbet Köşesi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 464,114

Etiketler
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

önızgara ve kokpit değişti diye kafamız bozuluyor.. birde motor 1.6.dci.130-160.ps.olursa kahrolurum yani... muhtemelen koyarlar ilerde... önce reno hevesini alsın bakalım... :smiley:
 








Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Arkadaşlar bagaj havuzu alan var mı? Marka ve alınan yer konusunda yardımcı olabilir misiniz?
 


Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Şu mahkemeleri bende merak ediyorum. Paylaşırsanız iyi olur.
 



Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

sabri yucel' Alıntı:
yarın alacagim galıba 2012 model 35 lira bır kac parcasında boya var

Şayet motorunda ve yürüründe bir sıkıntı yoksa -ki sen anlayabilirsin tahmin ediyorum-, boya da çizik-sürtme vs.den dolayı ise, iyi fiyat sabri bey.

Hayırlısı.
 

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

aracda sorun yok ufak tefek boya var onemli degil , zaten cızılıp vurulacak sagı solu muhtemelen sali carsamba alırım kredi icin b basvurdum , , aslında kyron alacaktım son dakika duster dedim ama haziran gibi diger aracım korondo sportu kyronla degistırecegim , http://www.youtube.com/watch?v=pb54Cqnb8ygle soyle bir videosunu paylasmak istıyorum
 

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

rexton da bayağı iyimiş...ağır ve oturaklı bir jeepe benziyor...türkiye deki servis ve yedek parça ağı nasıl??
 

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

ssang da hıc bir yedek parca vs sorun yok 3 senedir kullanıyorum ....

duster la kuzey avrupa turu planlıyorum finlandiya norvec isvec .... hem kamp hem dag bayır gezmek istiyorum kasım ayı gibi
 

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

bugun aldim dusteri 2012 model 28 bin km de , ilk dikkatimi ceken olay frenler cok zayif geldi ve vites oranlari cok kısa , arac 6 ileri ama 5 ileri oranlari var asagı yukarı , henuz hız yapamadim 6 vites 4000 devırde km kaca gelıyor onu merak ediyorum ,
orjınal contıental lastık ler takılı stepne kullanılmamiş vsvs esp yok aracda malesef
 



Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Hayırlı olsun sabri bey; Allah kaza bela vermesin.

Yüksek hızda keskin frene tepkisi ne olur bilmiyorum ama, yüksek hızda gaz kesince yavaşlaması fevkalade. Zaten yüksek hız işi bu araçlarda çok da güven vermiyor.

Ben en son 165 i gaz pedalıyla gördüm. Bir kez de yokuş aşağı 170 i gördüm ama yokuş desteği oldu. Çünkü bunlarda azami hız 167 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.

1. vites çok çok çok kısa. 2 ile de rahatça kalkılabiliyor. 5. vites 2250 devir civarı 70 km.ye denk geliyor. uygun devir 70 kmden sonra 6. vitese geçilebiliyor, artık sonuna kadar aynı vites. Bu, çok da iyi değil. Fakat devir düşürmeden (yani çok düşürmeden), hız kesmek, yavaşlamak vs. derken aynı vitesle gidebilmek açısından iyi.

İzlenimlerini paylaşman dileğiyle.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,508
Mesajlar
1,519,021
Kayıtlı Üye Sayımız
172,164
Kaydolan Son Üyemiz
erensipahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst