youngsun' Alıntı:Eski Dusterın işi bitti zaten, bayide 47500a 90lık opsiyonsuz beyaz Laurete vardı makyajlı ve birçok talibi vardı. Ama bej renk deri direksiyonlu look paketli eski kasanın yüzüne bakan yok.
Hatta VW Cady alacaklar bile Yeni Dustera kaymış durumda. Durum ciddi.
Linkte Necvoxun Dacia OEMleri var
http://demirusta.com/site/car-multimedia/arac-markalari/dacia/?k=NECVOX
Öztürk FX' Alıntı:Ben 3 bayii ile görüştüm...Makyajlı kasaya fiyat vermediler...
Makyajlı kasaya zam yapmazlar ise...Eski kasayı satamazlar...Stoklarda bol miktarda eski kasa duruyormuş.
Kısacası iki kasa arasında bariz fiyat farkı olmalıdır...Ya birne indirim yapacaklar..yada ötekine bindirim...başka seçenek yok...
troyexplorer' Alıntı:Geçmiş olsun , serviste ne kadar bilmiyorumda dışardada satılıyor karşılaştırma yapabilirsin , ön lastik davlumbazını çıkartırsan ordan değişir
macmaneman' Alıntı:problem şu idi, tam tura dönüşlerde direksiyon dan çıt çıt ses geliyordu..
yılmazgüç' Alıntı:arkadaşlar başka bir forumda dacia sandero stepway sahipleri yokuş kalkış desteğini servislerden açtırdıklarını söylüyorlar.acaba bizim araçlarda da böyle bir şey olabilir mi?ben kapıların otomatik olarak kilitlemesini açtırmıştım ama bunu sormak o zaman aklıma gelmedi.
Öztürk FX' Alıntı:Bu konu hangi forumda konuşuluyor ve bana link verebilirmisiniz...
Bende Yeni Stepway var ve hemen servise gidip açtırayım...
Sistemi kullandıkça buraya yazayım...