Herkese iyi akşamlar.Duster kullanan arkadaşlarım izin verirlerse bir soru sormak istiyorum ne zamandır aklım takıldı.Duster 1.5 dci araçların devir göstergelerinde son devir rakamı 7000 rpm olarak görünüyor oysaki benim bildiim tümdizellerde daha doğrusu 1.5 yada 1.6 dizellerde son devir çevirebilme rakamı 6000.Ayrıca normal dizel araçlarda red line diye tabir edilen kısım 5000 rpm iken Duster'ın devir saatinde herhangibir red line sınırını gösteren kırmızılık yok.Araç kullanırken ibre 7000 rpm ye geliyor mu eğer geliyorsa normali 5000 ise bu zararlı değil midir?
Herkese iyi akşamlar.Duster kullanan arkadaşlarım izin verirlerse bir soru sormak istiyorum ne zamandır aklım takıldı.Duster 1.5 dci araçların devir göstergelerinde son devir rakamı 7000 rpm olarak görünüyor oysaki benim bildiim tümdizellerde daha doğrusu 1.5 yada 1.6 dizellerde son devir çevirebilme rakamı 6000.Ayrıca normal dizel araçlarda red line diye tabir edilen kısım 5000 rpm iken Duster'ın devir saatinde herhangibir red line sınırını gösteren kırmızılık yok.Araç kullanırken ibre 7000 rpm ye geliyor mu eğer geliyorsa normali 5000 ise bu zararlı değil midir?
herkese İyi Akşamlar.duster Kullanan Arkadaşlarım İzin Verirlerse Bir Soru Sormak İstiyorum Ne Zamandır Aklım Takıldı.duster 1.5 Dci Araçların Devir Göstergelerinde Son Devir Rakamı 7000 Rpm Olarak Görünüyor Oysaki Benim Bildiim Tümdizellerde Daha Doğrusu 1.5 Yada 1.6 Dizellerde Son Devir Çevirebilme Rakamı 6000.ayrıca Normal Dizel Araçlarda Red Line Diye Tabir Edilen Kısım 5000 Rpm İken Duster'ın Devir Saatinde Herhangibir Red Line Sınırını Gösteren Kırmızılık Yok.araç Kullanırken İbre 7000 Rpm Ye Geliyor Mu Eğer Geliyorsa Normali 5000 İse Bu Zararlı Değil Midir?
bu Her Markada Böyledir. Maliyet Düşürme Politikası Her Model İçin Ayrı Gösterge Tablosu Üreteceğime Bir Tane Üretirim Hepsine Takarım Mantığı Bizede Aracımızdaki Donanımlar Kadarını İzleyebiliyoruz Göstergelerden Sorun Yok Yani
bu resim araca özel değil.. her markada böyle saçma şeyler var... araçla ilgili değil... Tırdan inerken taktılar, serviste yaptı sattı hesabı mevzu olmuştur.. Dacia ile ilgisi yok servisin şeyliğidir...