Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olguncandan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 247
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,908
Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı?

Valla elinizi sıkıyorum, sonunda böyle cevap veren insanlarla karşılaştım bu forumda yanıtı vericem ama şuan çok yoğunum maruz görün.

Etiketler

sevgili serkanefe sana daha önce bu konuda birşeyler çıtlatmıştım ama sen pek dikkate değer bulmamıştın

bence bu mesajlar neden duster başlığında yer almalıydı , neden duster ? çünkü felsefik tartışmalara katılmanızı sağlar...

Bu konuda son nokta. Yurtdışında dastır ın "prestige" diye bir alt modeli varmış.
Hem de diğerlerinden 1000 euro pahalı.
http://www.eurocarblog.com/post/2990/dacia-duster-price-for-european-launch

bunca yazışmadan sonra serkanefe arkadaşımız hala 17-20 yaşındaki kızlar arabayı beğeniyor demek ki prestij arabası demiş...

yazık

evet serkanefecim prestij arabası evet canım sen üzülme yeter ki

çok yazı çok yorum, bir gerçek sunmak istiyorum. lancia delta20111 1.6 dizel aracımı satıp duster aldım ,sadece zevk ve hobilerime daha cok uydugu için,sadece ayda 1 ,2 kez sehir dışı toprak yolda kullanıyorum ve cok iyi yaptığıma inanıyorum. hava atılacak arabalar bıttıgınde herkes tenıden fonksiyonellıgı dusunecek.

gerçekten bir miktar prestiji var..Range Roverla, porche cheyenne ile yanyana duruyorsunuz..Onların değerleri sizinkinin en az dört katı ama etraftan Duster'a bakıyorlar. (Değeri 4 katı ama teknik özellşkleri 4 katı mı..hiç de değil.) Ben bunu arabanın iddialı çizgilerine bağlıyorum. Etkileyici ön ve yan görünüşü var. Arka görünüşünü de biraz abartsalar gerçekten çok başarılı bir görüntü elde edecekler..

Prestije falan ihtiyacımız yok ama herkesin gözü Duster'da..ne yapalım, güzele bakmak sevap diyoruz geçiyoruz..)) (Bir de 4 yönden görülen nazar boncuğu şart oldu)

http://www.auto.cz/dacia-duster-nova-reklamni-kampan-dacie-taky-zavidite-58954

Harika reklamlar sanıyorum konuyu burda kapatıyor..

önden çok karizma... 8)

Sesli güldüm..

Assasin' Alıntı:
Prestij arayan insan dacia'ya binmez zaten.

orta halli parası olupta orta prestij Duster le yapmakta bir tercihtir... parası çok olan iyisine biner zaten, tabiki klavuza gerek yok... ayrıca imkanlara uymayan ve ulaşılmaz/hayal prestij idealleri önermekten iyidir... 8)