% 1,5 - 2 gibi yanılgı var... Çok mühim değil aslında...olguncandan' Alıntı:monti, bizim değerler tam olarak tutuyor.
şöyle söyliyim; Günlük 110 km nin 26 km si yavaş akan trafikte geçiyor... Gerisi genelde 110-120 km/h ile geçiyor. Problem 100 km/h den sonra bu motorun çok harcamak zorunda kalması diye düşünüyorum... aracın yüksekliği aerodinamik yapısı ve küçük motor hacmi çok harcatıyor... 90 km/h hızla gidebilsek belki harcamayı % 30 düşürcez ama karşıda boş ve geniş bir yol olunca farkında bile olmadan hızlanıyor insan... "Put the pedal to the metal" yani ;D ;D ;DKAR KAPLANI' Alıntı:Monti kardeş, 7,1 lik değe karışık tüketim mi? yoksa hepsi şehir içi yapılan tüketim mi?
değirmen deresinden26' Alıntı:19.03.2012 günü Eskişehir Güven den arabayı teslim aldım. şuana kadar 258 km yol oldu , toplam tüketim 14 litre
ortalama tüketim 5.6 L/100 yol bilgisayarındaki gösterge değerleri , ortalama 90 km hızda , düz yolda 5.2 L/100 ekranda gördüm , araç süper
hayırlı geceler
[/qu
Aracın 1,5 dci 110 hp değildir. Sanırım 90 hp 4x2 zaten az yakıyor.
Bilal bey abicim bence senin ayağın altı çok kaşınıyor, yapıştırıyosun pedala. Bi şöle yumurtaya basar gibi bas şu pedalada öyle ölç... Hem unutma bilgisayar harcamadığınıda yazıyo oraya...bilalr' Alıntı:şehirdışı son ölçümler.... 1950.km.toplam(rodajda)... 5.vites 30 devir 100.km, 6.vites 30 devir 130.km hızlar arası.... ort.tüketim 7.5-8.5.lt. arası... şehiriçi 9-9.5.lt.arası.... hala yakıtta azalma yok... yakında ıyı bır servıste elktronık kontrole gıreces gıbı... (gösterge,enjektör,turbo,pompa,vb.kontrolden geçmeli galiba...) ??? :-\