Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri (09 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan m atilla kupeli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,509

Etiketler
Ynt: Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri (09 Ocak 2011)

m atilla kupeli' Alıntı:
daha sonra devam ederim ;) sagolsun onurun sayesinde aç kaldık ;D

Onurun sayesinde vinçsizde kaldın Atilla Abi. :smiley:
Ama asıl suçlu o Vitaralar :smiley: çekicem diye iyice gömdüler beni. :smiley: sonra da bize eğlence çıktı. Ben sana mangal yakıcam abi, Selçuk da balık getirirse mangalda balık sefası yaptırıcam sana.

Mahmut Usta teker teker arayıp hepinize ne dedi hııı :smiley:
Hiç dinleyeniniz yok !! şimdi kızsa size haksızmı. Demedimi araçlarınızı zorlamayın. çamura falan batırmayın. ordan burdan uçupta altını falan vurmayın diye :D
Hic laftan anlamıyorlar bunlar Mahmut Usta hepsine kız bence :D

Yuce' Alıntı:
Onurun sayesinde vinçsizde kaldın Atilla Abi. :smiley:
Ama asıl suçlu o Vitaralar :smiley: çekicem diye iyice gömdüler beni. :smiley: sonra da bize eğlence çıktı. Ben sana mangal yakıcam abi, Selçuk da balık getirirse mangalda balık sefası yaptırıcam sana.

tamam anlastık onur balıklar benden atillla abi çok yordu kendini haketti güzel bi sofrayı..:smiley::smiley:

ya benim zoruma giden on adet super 4x4 araçlar vardı bişey yapamadık.organizasyon sıfır.yani ekip çalışması.rezil olduk .etraftakileri gordunuzmu herkes guluyordu halimize :D

Selam bu arada bizi kırmayıp onuru cekip kurtaran arkadasada tsk ederiz .. onur bence kurtarıcı arkadasımızıda balıga davet edelim:smiley:) selcuk balıkları fazla tut arada bizde kaynarız..

Tekrar tsk ederiz gorusmek uzere...

dsc00702n0.jpg

DSC_0329 [800x600].jpg

DSCF1894.jpg

DSCF1959.jpg

DSCF1968.jpg

Kadir tsk ederim ..her sey için..

KUMOCA~4.jpg

Onur gol kıyısında vitaranın izinde gidilmez demişti bora kardesimiz sen duymamıs olabilirsin ama kesinlikle gormustun..:smiley:)

bora.jpg

IMG_4055.jpg

Ne yaptım ki Hamdi abicim.Hayırlısıyla bebiş 40'ını çıkarsında full kadro katılım yapın abi.Bak Kerim kardeşim 41.gününde bebişiyle aramızdaydı.

amigo' Alıntı:
Onur gol kıyısında vitaranın izinde gidilmez demişti bora kardesimiz sen duymamıs olabilirsin ama kesinlikle gormustun..:smiley:)

evet en iyisi vitara almak madem izinden gidemiyirik ;D

Walla Atilla abi organiasyon konusunda iyileştirmeler zamanla olacaktır kanaatındeyim Guzel bir gundu ama bence gerçekten bir arkadaşın arabasını batırması uzucu ama en azından daha uzucu birşeyler olmaması sevindirici (zira göl kenarındaki çamurda kudurma kısmı çok tehlikeliydi kimin nerden nereye gittiği belli olmadan birsuru araç aynı anda geziyordu kaza olmaması mutluluk verici),aslında o L200 unde arkası okadar yukluyken vinçsiz o zeminde çıkması çoook zordu ama bu bizlere bir kere daha Vinçin önemini gösterdi (vinç+makara +uzun Strap) ilk alınacaklar arasında..

Bu arada sizin, Hamdi beyin, Kadirin, katılımda bulunan birçok arkadaşın özveri ile yardım etme uğraşıları taktire şayandı.

Guzel bir gun oldu Tekrar teşekkurler...

*Not :Hamdi abi Birinciyi alıştırmışsın süper ikincide Kadirin dediği gibi 40 ından sonra sahalara bekiyoruz bizimkinde bir sorun olmadı (şeytanın kulağına kurşun ;D ;D)

atilla abi, yok mu maviş ferozanın fotoları?
CJ'yi kırdım bari onun fotolarıyla avunayım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR