Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri (09 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan m atilla kupeli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,510
Ynt: Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri (09 Ocak 2011)

genede en çok ben kurdumu doktum. eglenceliydi .herkese teşekkurler.

Etiketler

Ben de biraz çamurda eğlendim :smiley:Biraz grubu kurtarmada disiplinize etmekte fayda var.Kurtarma harekatı bayağı acemice oldu..............Bir kaç tane işi bilen grup lideri seçelim...Çete seviyesinden düzenli orduya geçmek şart oldu ...:smiley:

:smiley:

DSCF4109.jpg

DSCF4127.jpg

DSCF4123.jpg

DSCF4128.jpg

Kerim tsk ederim simdiden alıstırıyoruz bebişleri insallah 41 günü sahalardayız gorusmek uzere...:smiley:)

*Not :Hamdi abi Birinciyi alıştırmışsın süper ikincide Kadirin dediği gibi 40 ından sonra sahalara bekiyoruz bizimkinde bir sorun olmadı (şeytanın kulağına kurşun

Kerim Allah analı babalı buyutsun tbrk ederim ..Bizde insallah en yakın zamanda 40 ından sonra sahalardayız..ayrıca etkinligimizdeki olumlu ve yerinde tesbitlerin içinde ayrıca tsk ederim..Ayrıca hos geldiniz diyoruz..

ben 7. sayfaya neden bakamıyorum acaba? ö.m. bekliyorum.

amigo' Alıntı:
Selam bu arada bizi kırmayıp onuru cekip kurtaran arkadasada tsk ederiz .. onur bence kurtarıcı arkadasımızıda balıga davet edelim:smiley:) selcuk balıkları fazla tut arada bizde kaynarız..

hamdi abi zewkle :D ilk fırsatta sudayım siparişler artıı :D

7. sayfa sorunu çözülmüştür :smiley:

3. sayfa görüntülenemiyor, teknik adminimiz konu ile ilgilenecek arkadaşlar ..

slm lar
herzaman derdim çamurlu günler diye ama bu hafta bunu kacırmış olsakta okuyup gördükce resimleri bire bir yaşadım herkezin eline saglık gene hakkını vervişsiniz en kötü gününüz böyle olsun süper kareler

çamurlu günler ;D

Benim arabanın çamurundan 3.sayfaya çamur virüsü bulaşmıştır.Sayfa çamura battı,çıkamıyor..............

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR