Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
o iş çok keyifli Mustafa abi, internette araştır, sanayide konuş, tartış, onu ara sen böyle yapmıştın ne oldu diye sor felan bayılıyorum ama araziye çıkmak için sabırsızlanıyorumda bitsede...gezsemm..
orkun kolay gelsin,büyük işe kalkışmşsın umarım istediğin gibi olur aracın buarada renk değişikliği düşünüyormusun ,mesela wranglerın yeni yeşil rengi çok güzel senin canavarada yakışır doğrusu
Tarık'cım renk değişikliği düşünmüyorum, daha doğrusu hem rengi seviyorum, hemde uğraşmak istemiyorum. Sadece temiz kaportası kırığı çürüğü olmasın yeter benim için. hatta bana kalsa pütür atıp üstüne boya atacamda izin vermiyor sanayidekiler yani biz Jeep'ciler bazı Discocular gibi yeni boyattım ormana giremem çizilir modu yerine bitsede ormana girsem modunda olduğumuz için ruhsatla felan uğraşmaya gerek yok diye düşünüyorum
ahahahahaha Amman Naci bunu duymasın , arabanin üzerinden geçer, arabanı bitirmek nasip olmayabilir , En azından benim tanıdığım disocular için arabadaki çizikler gurur kaynağıdır, her bir çiziğin nerde nasıl olduğunun çetelesi tutulur, ama boyatma işine girmezler bizde alüminyum sebebiyle çizikler paslanma yapmaz.
tühhh discoculardan buraalara kadar gelip Jeep formunu okuyanda varmışşşş..... ben esasen Mert paşama laf atmıştım : bakalım yerini bulucak mı mesajım ;D
geçecekse CJ'in üstünden hemen geçsin, şasenin üzerinde duruyor, 2 hafta sonra n olur bilmem :