CJ5 İle Alakalı Sohbet

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,638
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla görcez ama ben 1 ay sonra biter diye tahmin ediyorum :smiley: bugun ayın 25i... bakalım tutturabilecekmiyim hedefi :D çok çalışmam lazım çooookkkkk...

Etiketler
... ;D Biraz gaz vereyim diye öyle söyledim Orkun...
Tarihi not ettik, takipçisi olucaz ona göre.

o iş çok keyifli Mustafa abi, internette araştır, sanayide konuş, tartış, onu ara sen böyle yapmıştın ne oldu diye sor felan bayılıyorum ;) ama araziye çıkmak için sabırsızlanıyorumda :( bitsede...gezsemm..

orkun kolay gelsin,büyük işe kalkışmşsın umarım istediğin gibi olur aracın buarada renk değişikliği düşünüyormusun ,mesela wranglerın yeni yeşil rengi çok güzel senin canavarada yakışır doğrusu

Tarık'cım renk değişikliği düşünmüyorum, daha doğrusu hem rengi seviyorum, hemde uğraşmak istemiyorum. Sadece temiz kaportası kırığı çürüğü olmasın yeter benim için. hatta bana kalsa pütür atıp üstüne boya atacamda izin vermiyor sanayidekiler :D yani biz Jeep'ciler bazı Discocular gibi yeni boyattım ormana giremem çizilir modu yerine bitsede ormana girsem modunda olduğumuz için ruhsatla felan uğraşmaya gerek yok diye düşünüyorum ;)

Siyahı hiç sevmem ama, pratik olduğunu da söyleyebilirim.
Arabada siyah bir 'sprey boya' duruyor devamlı...

Jeepcj7' Alıntı:
yani biz Jeep'ciler bazı Discocular gibi yeni boyattım ormana giremem çizilir modu yerine bitsede ormana girsem modunda olduğumuz için ...

ahahahahaha Amman Naci bunu duymasın , arabanin üzerinden geçer, arabanı bitirmek nasip olmayabilir , En azından benim tanıdığım disocular için arabadaki çizikler gurur kaynağıdır, her bir çiziğin nerde nasıl olduğunun çetelesi tutulur, ama boyatma işine girmezler bizde alüminyum sebebiyle çizikler paslanma yapmaz.

Selamlar

tühhh :eek: discoculardan buraalara kadar gelip Jeep formunu okuyanda varmışşşş..... ben esasen Mert paşama laf atmıştım ::smiley: bakalım yerini bulucak mı mesajım ;D
geçecekse CJ'in üstünden hemen geçsin, şasenin üzerinde duruyor, 2 hafta sonra n olur bilmem ::smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri