CJ5 İle Alakalı Sohbet

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,638
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski bir cj7 sahibi olarak arada bakıyorum hala söküp takıyorlarmı diye gördüğüm kadarı ile CJ cephesinde değişen bişey yok allah sabırlar versin. ;D

Sen wahşi kardeşim Naciyi henüz tanımadığın için ;D

adam cüzdanında arabasının resmini taşıyor , o derece yani ;D canını al discosuna laf söyleme ;D

http://www.youtube.com/watch?v=-dzsFxDf4qg

videoda açılar insanı yanıltıyor ama canlı tanıkları düz duvar benzetmesi yapıyorlar.

Birde uçan disco fotoları vardı ama bulamadım.

Etiketler
Arazide kullanılacaksa CJ'lerin belli periyotlarda adam gibi elden geçmesi lazım ;D hani geçmesede gider gerçi ama başımıza iş almayalım... sonra toparlamak daha pahalıya maal oluyor...

Disco'ya laf eden kim hocam, biz discoculara laf ettik muhaaaa... şaka biyana disco'da güzel araba, piyasadaki optimal arazi taşıtlarından...

offf ooff bitsede çıksam bende dağ tepe kumsal oıııııııo

:eek: nooluyo yaw dellenmeyin hemen.

Orkun zaten yazmış ....break it, fix it repeat.... :p

Nasıl olsa seneye bu zamanlar yine aynı muhabbet sürüyor olacak ;D

Jeep34' Alıntı:
Uğurcum sana şöyle cevap veriim "The Best 4 X 4 X Far" yada "One Life Live It" veya "Go Beyond" yahut "NO HILL TOO STEEP, NO DITCH TOO DEEP FOR A LAND ROVER " ...............................

Gördüğün gibi iş edebiyata gelince ingilizlerin çeneleri daha çok çalışıyor. Haksızda sayılmazlar, Ürettikleri araçların % 70 i hala trafiğe kayıtlı, kayıtsız olup yürüyenleri cabası. 8)

ingilizin edebiyatı iyidir....
bizim tarihimiz ;)

benim CJ bitsin bütün discocular istedikleri yerde test edebilirler ;)

Yok be Mustafa abim, ben şahsen discocuları kızdırmayı seviyorum :smiley: kişisel zevk bu ;D
Takılıyoruz işte, kimsenin kimsenin arabasına, zevkine laf söyleme hakkı yok... ama ufak ufak takılırıyoz :smiley:
Yoksa beni çok landlar kurtardı (110 du hepsi ::smiley: )
hatta birara disco bile almayı düşündüm (corolla yerine ::smiley: )
;D

Jeepcj7' Alıntı:
hatta birara disco bile almayı düşündüm (corolla yerine ::smiley: )
;D

Orkun keşke alsaydın , senin cj7 muhtemelen ya satılırdı yada emekliye ayrılırdı ozaman ;D

Ben cj den inip discoya binince önce biraz yüksekçe normal araba gibi gelmişti, standart haliye araziye girdim , ilk şoku yaşadım boşuna zaman kaybetmişim diye. Modifiye edildikten sonra zaten başka araç kullanamazsın, bağımlılık yapar. ;D

cj7 de 4200 cc motor vardı 4 bare karbüratör, MSD elektronik ateşleme vs vs. yakıtı yer hakkını vermezdi, şimdi 3.9 un standart hali 185 beygir azıcık oynadınmı 200 beygir abartırsan mallory + super charger vb. 300- 400 beygir alırsın + yakıtı yesede hakkını veriyor.

Ben cj7 yi uzunca süre kullandım hakkında yorum yapabiliyorum, Discoyu uzun zamandır kullanıyorum ne yapıp ne yapmayacağını biliyorum. Sana tavsiyem iyi bir discoyla araziye çık farkı kendin gör. cj ye harcadığın paranın yarısına hem konforu hem arazi zevkini yaşa.

Selamlar

Amerikan kullananlar ve de herkes... nedense aynı şeyi ;) söylüyor... Bu nasıl iştir anlayamadım... :D

discovery-V8' Alıntı:
Modifiye edildikten sonra zaten başka araç kullanamazsın, bağımlılık yapar. ;D

Motordan bahsetmedim, arazi modifikasyonu , ön tampon plastik ti 7mm çelik oldu, sump guard, rock slider, arka kilit, buyuk lastik , yükseltme kiti , snorkel vb. den bahsettim sürtününce kırılabilecek herşey çıkarıldı, gerekli olanlar çelik olanlarla değiştirildi.

Selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri