CJ5 İçin V8 Motor ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cj5 ci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 100
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,734
Ynt: CJ5 İçin V8 Motor ?..

haklısın kardeşim ama bu 5000 liraya ne takıyorsun sadece şanzıman ve arazi şanzımanımı bu kafamda soru işaretleri oluşturuyor sen bana ayrıntılı bir şekilde ne takılacak söylermisin?

Etiketler

bu gizemli şazumandan hazır mevcut olan bi cj varmı ?
yeriniz nerde varsa böyle bi şanzuman denemek isterim görelim neler yapıyo tecrubelerimizi paylaşalım arkadaşlarla

osmanıyede arkadaslar servısler kısmında yazıor sıteyı arayıp bıraz vakıt haracarsanız gorursunuz ve artık cevap yok ısteyen cıddıyse arasın okadar numaram 05468560603

bu şanzumanın fiyatı ne arkadaşım sen bana sadece onu söyle ve içine neler dahil bu fiyatın kafama uyarsa arar gelir yaptırırım?

arkadslar bu motor cj 8 e olurmu

http://www.sahibinden.com/tahoe_motor-96WQQaXQQ19461757WQQpXQQdisplayitem

muhafaza işi hallolursa uyar tabi ama fiyatı bence biraz fazla gibi ama sıfır motor nede olsa cj8 e göre pahalı gibi ama otomatik şanzımanlarla tadilat getirmeden uyar sanki yani ben öyle düşünüyorum..!!

ewet bunlar yeni tip motor beyin falan gerekir hepside pahalıya maal olur ama sonuçta ortaya mükemmel bi eser çıkar.!!

offroad' Alıntı:
bu elektronik dir butun elektronık sistemede ihityac var
cj5 ci' Alıntı:
ewet bunlar yeni tip motor beyin falan gerekir hepside pahalıya maal olur ama sonuçta ortaya mükemmel bi eser çıkar.!!

Arkadaşlar resimde de görüldüğü gibi zaten motorun emme manifoldu yok.Yani emisyon şeklini siz beliryeceksiniz.Enjeksiyon kiti takarsanız beyine tabiki ihtiyaç var ,fakat karbüratörlü yaparsanı beyine ihtiyaç yok.Size kalmış...

ewet doğru diyorsunuz ama enjeksiyonlu olsa yakıt olarak uygun yakar ve lpg de sıralı sistem takma olanağı var performans kaybıda pek olmaz..!!

cj5 ci' Alıntı:
ewet doğru diyorsunuz ama enjeksiyonlu olsa yakıt olarak uygun yakar ve lpg de sıralı sistem takma olanağı var performans kaybıda pek olmaz..!!
tamam benim demek istediğim bu motoru kullanmak için beyine gerek olmaması.gerisi size kalmış.

şuanda mıtsubıshı pajero 3.0 tdi motorlu bır cj5 te takılı bu sanzımandan var eger gormek denemek ıstıyorsanız gelın buyrun benım kendı jeepımı sattım askere gıdecegım ıcın denemk ısteyen arkadaslar varsa gelsın buyursun eger sadec sanzımanı taktırmak ısteyen arkdaslar varsa arasın ulassın bana servısler kısmında numaramı vermıstım ama tekara vereyım 05468560603

kardeşim senin şanzumanın güzel iyi hoşta sen bana bi fiyat bi rakam ver ben ona göre geleyim kapına arabamla..!!

arazı sanzımanıyla berabermı ıstıyorsun yoksa sadece sanzımanmı yoksa komple sanzıman defransıyelmı ne ıstedıgını tam sole bende fıyat vereyım eger sadece sanzıman ıstıyorsan 2000 tl eger arazı sanzımanı ıle ıstıyorsan 3500 tl kople dıferansıyelelrle ıstıyorsan 6000 tl

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

SON KONULAR

Geri