CJ5 İçin V8 Motor ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cj5 ci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 100
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,732
Ynt: CJ5 İçin V8 Motor ?..

6-7 bine otomatik wagoner alıcaksın v8 motoru şanzımanı ve dana 44 difrensiyelini direk cj takıcaksın geri kalan kısmıda yedek parça olarak satarsın

Etiketler

wagoner dingilleri komple cj5 e uyarmı cj5 dingilinden genişmi ayrıca motoru kaç beygir!
Ve şanzumanıda cj ye uyarmı?

aslında bi wagoner alıp 6-7 milyara dingilleri motoru ve şanzımanı benim cj ye ii olur kötü bi fikir deilmiş wagonerler disk fren dimi hem?

http://www.sahibinden.com/454_motor_400_sanzuman-73WQQaXQQ14807095WQQpXQQdisplayitem
bu motor jeep cj 7 ye uyarmı

http://www.sahibinden.com/450_hp_340_six_pack_v8_dodge_motor_ve_sanziman-83WQQaXQQ12483123WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/383cu_in_small_block_480_hp_chevy_0_motor-86WQQaXQQ10826843WQQpXQQdisplayitem

bu motorlar bu kadar para edermi? benzin canavarı

slm bence hıc motor degısımıne gıtmeyın v 8 daha sıkıntı verır arıza olarak daha teferuatı coktur.ama 6 sılındır cj motoru daha sadedır arızası daha az ve kolar ıscılıgı vardır.eger bu motorda bır arıza varsa bu motoru guzel elden gecırın ve tadına doyum olmaz bu arada lastıklerınız coooooook buyuk bunu bır ıkı kat daha dusurursenız dahada ıyı olacaktır.sıze kolay gelsın

bu soledginiz iş en az 20 bin liralık iş..20 bin lirayı mevcut motorla cj5 i şaha kaldırırsınız, hem de tıkır tıkır çalışır :smiley:

Ben Taksim'de benim Cj'ye parça alırken görüp sormuştum. Sıfır paketinde Grand Cherokee motoru V8 3500 dolar demişti belki de pazarlık edilse biraz daha ucuza kapatılabilir.
Cj ye uyarmı tabi bilemem ama en azından ikisinin de markası JEEP ;D ;D

v8 engine

Görüntü000.jpg

Görüntü000.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR