Ynt: CJ5 İçin V8 Motor ?..
yaw gizmli olacak bişi yok, Sn Baxes açıkça yazmış işte bu konunun neresini kurcalıyorsunuz ki.
1 . ben bu işiten para kazanıyorum bu nedenle bu şanzumanın ne olduğunu sölemem diyor,
2. garanti veriyor vaadediyor, sonuç dediğim gibi çıkmazsa paranı geri veririm arabanı orjinal hal getiririm diyor.
burda sorgulanacak bişi yoktur, biz bu sitede bi çoğrumuza yardımcı oluyoruz, birbirimizdn yardım alıyoruz, fikir paylaşıyoruz, bağzıları da bu sitedeki insanlara ürün satıyor, hizmet veriyor...yani hepimiz biribirimzle çıkar ilişkisi içindeyiz, kimimizin çıkarı zvk, keyif, kimimizin para..şimdi konuyu şey gibi düşünün size jant lazım adama siz bu ajntları nerden alıyosunuz sölyin ben de alıyıim der gibi olmuş yazılanlar. ya adam satıcı işi bu bu işten para kazanıyo, niye söylesin size neyi nerden aldığını... 100 e alıyo 300 e satıyo sen de işine geldiyse alıyosun...
bence yapılması gereken şu site için özel bir indirim istemek, eğer bu arkadaşın bahsettiği şanzumana benzer şanzumanlar reelde 1000 tl ise, bu kadar farkı içeren bir şanzuman ne kadar eder onun hesabını yapın.(konuya da epey uzağım aslında, farazi konuşuyorum böle bir şanzuman normal şartlarda kaç paradır bilmem)
şunu düşünün bana biri gelse deseki senin arabana 1 kutu takarım 100 beeygir extra alırsın, fiyat ta 1000 lira olur. ben de sizin soruların aynısını sorarım, baktım bu şekilde geçiştirme cevapları yada gizemli cevaplar veriyor ama şu nu da diyor, dynoya çıkarsın bağlarız kutuyu tekrar çıkarsın 100 beygirse fark 1000 lirayı alırım. benim yapacağım bu edermi etmez mi ederse takarfım etmezse takmam, haa adam kafayı kullanmıştır sanatını konuşturmuştur 100 liraya mal etmiştir bana ne, ben sonuca bakarım, ben 100 beygiri alana kadar peeeyyyy dünyanın parasını harcamam lazım. cihaz araca zarar vermiyosa basar parayı alırım cihazı. o kadar.
konu dışı ama paralel bi sorundan da bahsedeyim.
bu arada ben de zaman zaman yurdışından parçalar getiriyorum, halkıma üzülmüyo diilim, hemen hemen getirdiğim bi çok ürünün toplam fiyatının yarısı kargo tutmasına rağmen minimum türkiyeden %50 daha ucuza alıyorum.
böyle durumlarda yapmamız gereken tek şey var, insanları işlerini iyi yapmaya, ve dürüst ticarete zorlamak başka bişi diil. yani size piyasanın en iyi fiyatını vereni burda tavsiye edin, önerin. ama siteyi yada bu zevki paylaşanları sadece yolmayı düşünenler varsa da onları afişe edin kimse gitmesin bu kadar basit.
umarım konuya bakış acınızı değiştirebilmişimdir. saygılar...