CJ5 İçin V8 Motor ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cj5 ci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 100
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,736
Ynt: CJ5 İçin V8 Motor ?..

bende öyle diyorum ama ben şu cherokenin 5 ileri şanzımanını düşünüyorum onlarında son vitesi 0.75 falan faha ekonomik acaba çıkması varmı ki?

Etiketler

arkadaslarım hem cheroke sanzımanı dusunuyorum dıyorsun hemde param yok dıyorsun serılıge gelınce eger butcen varsa arazı sanzımanları var bende sıfır ve serı ve agır devırlerı var ben klendı cj 6 da 180 ı rahat basıyorum ole ekonomı ekonomı dıorsun v8 taktırıosun yanı senınkı mantıksız ya hız ısdtıosan gıdıp m3 alacaksın yada arazıde guc ıstıosan cj ye bınıp yakıtı sorun etmeyeceksın eger ben her ıkısınıde ıstıom dıorsan hem hız hemde arzı canavarı sana 5000.00 tl ye patlar ama arabanda 200 kmh devırır yakıt konusuna gelınce lpg ıle orantılı ortalama yakacagı 400 kurustur daha az yakar dıyen yalan soylerhem guclu hem serı bıraz masraflı ya bu sevdadan vazgececeksın yada bu sevdanın kahrınıu cekeceksın otomatık sanzımandanda hıcbır tad alamazsın sana soyleyım

bırde abdıa rkadasım bu sanzımanı takınca orjınal sanzımandan farkı cok oluyor devırler uyumlu ve senın o dedıgın sanzımanla cıkamayacagın yerlere gıdemeyecegın yerlere gıder benım sanzımanım denemeye varım ısteyen olursa bız tecrubelerımızı dokuoruz ortaya ole teorık bılgı dokmuoruz uygulayıp aldıgımız sonuclar ortada bır degıl bın degıl yaptıgımız arac sayısı teorık makanıge hıcbır zaman uymaz

BaXSeS' Alıntı:
bırde abdıa rkadasım bu sanzımanı takınca orjınal sanzımandan farkı cok oluyor devırler uyumlu ve senın o dedıgın sanzımanla cıkamayacagın yerlere gıdemeyecegın yerlere gıder benım sanzımanım denemeye varım ısteyen olursa bız tecrubelerımızı dokuoruz ortaya ole teorık bılgı dokmuoruz uygulayıp aldıgımız sonuclar ortada bır degıl bın degıl yaptıgımız arac sayısı teorık makanıge hıcbır zaman uymaz
şimdi ben burdan şunu anladım.
Sizde bir şanzıman var ,abdi arkaşımınızın önerdiği şanzımanın çıkamicağı yerlere çıkıyor,gidemeyeceği yerlere gidiyor.
Neymiş bu şanzıman be ... :smiley: :smiley:

NV-5600- 6ileri -5.63-3.38-2.04-1.39-1.00-0.73 yoksa bu olmasın dediğiniz şanzuman çünkü anca dediğiniz yerlere çıkıp 200 klometre hız yapan

onu dediği 5 ileri bi şanzıman ve son oranı 1.0 son hız değişmiyor ve ilk oranı 6.35 kaiser kamyonetlerden çıkan 4 ileri t18 şanzımana benziyor ama 5 ileri ben son oranı 0.75 0.76 gibi son vitesi daha seri bi şanzıman istiyorum dediğiniz şanzımanla 200 yapması imkansız eğer son vitesi arttırmalı olurda diflerde seri olursa yapar..!!

birde benim şanzımanım çok iyi diyorsun ama modelini hangi arabadan çıktğını söylemiyorsun buda kafamızda soru işaretleri oluşturuyo ben arabama ne olduğunu bilmediğim bi şanzıman takmak istemem..!!

CJ5 e en iyi uyum saglayan motor 5.7 350 chevrolet motorudur ancak sanzuman 4 ileri oldugunda daha iyi verim alınır.3 ileri sanzımanda araba bir vites daha ister ve cok yakar.isteye gore TH 700 otomatik sanzuman taklırsa tadından yenmez.

valla benim motorum çok ii zaten cj6 dan çıkartmışlardı sr4 şanzıman ve kaiser kamyonet dingilleri ile patinajdan kalkamıodu ikinci vitesle kalkılıodu motoru biz aldık taktık cj ye benim difler çok seri 3 ileri ilede çok verimli deil otomatik düşünmüyorum ama otomatik vtesin artıları nedir bilmek isterim?

ben yazayım markasınımodelını herkes kullansın taksın olurmu yle sey ben etıketlerını bıle bıle sokuyorum ve senına racını ben yaparsam 200 kmh yapar ama malıyetı yuksek demedı deme bena rzı sanzımanı ıle bırlıkte takıyorum sanzımanı arazı sanzımanın devrı yuksek senın ıstedıgın hızı elde eder yanı ana sanzımandan 1-1 alıor safta ıkı katı verıor yanı 1-2 verıor ıstersen bu ozellıktekı arazı sanzımanıyla takalım bak 200 yapıormu yapmıormu gor benım cj7 dedıgım sanzımanla orjınal halınde motor arzı sanzımanı dıferansıyelı orjınal bırtek dedıgım bu sanzıman farklı 200 km yı devırıyor eger parana kıyıp yaptırmak ıstersen ben buradayım bılıp bılmeden ezber bılgılerınızı konusturmayın ben ustasıyım bu ısın ıcındeyım sızın ezberlerınız bır ıse yaramaz madem hem rampada hem duzde arazı tasıtı ıstıosun o zaman yakıtına masrafına katlanacaksın arkdasım benım garajımda 20 tane aracım var herseye gore aracım var sehır dısına sehır ıcıne ormana tatıle gezmeye yha benım gıbı kıyacaksın paraya bıgaraj yapacaksın yada parana kıyıp arabanı yapacaksın ıste bukadar basıt

kardeşim benim arabam zaten zorlasam 160 yapar eğer benim aracım 200 yapıcaksa ben parama kıyarım bunun maliyeti nedir ayrıca bende t150 şanzıman ve dana 20 arazi şanzımanı var takas falan olmazmı senin dedğinde doğru arazi şanzımanı seri ama o ozaman lowdada seri olur ama farketmio 1.vitesi ağır sen bana maliyetini falan tam olarak söle benim kafama uyarsa gerekiyorsa parama kıyarım?

yaw gizmli olacak bişi yok, Sn Baxes açıkça yazmış işte bu konunun neresini kurcalıyorsunuz ki.
1 . ben bu işiten para kazanıyorum bu nedenle bu şanzumanın ne olduğunu sölemem diyor,
2. garanti veriyor vaadediyor, sonuç dediğim gibi çıkmazsa paranı geri veririm arabanı orjinal hal getiririm diyor.
burda sorgulanacak bişi yoktur, biz bu sitede bi çoğrumuza yardımcı oluyoruz, birbirimizdn yardım alıyoruz, fikir paylaşıyoruz, bağzıları da bu sitedeki insanlara ürün satıyor, hizmet veriyor...yani hepimiz biribirimzle çıkar ilişkisi içindeyiz, kimimizin çıkarı zvk, keyif, kimimizin para..şimdi konuyu şey gibi düşünün size jant lazım adama siz bu ajntları nerden alıyosunuz sölyin ben de alıyıim der gibi olmuş yazılanlar. ya adam satıcı işi bu bu işten para kazanıyo, niye söylesin size neyi nerden aldığını... 100 e alıyo 300 e satıyo sen de işine geldiyse alıyosun...
bence yapılması gereken şu site için özel bir indirim istemek, eğer bu arkadaşın bahsettiği şanzumana benzer şanzumanlar reelde 1000 tl ise, bu kadar farkı içeren bir şanzuman ne kadar eder onun hesabını yapın.(konuya da epey uzağım aslında, farazi konuşuyorum böle bir şanzuman normal şartlarda kaç paradır bilmem)
şunu düşünün bana biri gelse deseki senin arabana 1 kutu takarım 100 beeygir extra alırsın, fiyat ta 1000 lira olur. ben de sizin soruların aynısını sorarım, baktım bu şekilde geçiştirme cevapları yada gizemli cevaplar veriyor ama şu nu da diyor, dynoya çıkarsın bağlarız kutuyu tekrar çıkarsın 100 beygirse fark 1000 lirayı alırım. benim yapacağım bu edermi etmez mi ederse takarfım etmezse takmam, haa adam kafayı kullanmıştır sanatını konuşturmuştur 100 liraya mal etmiştir bana ne, ben sonuca bakarım, ben 100 beygiri alana kadar peeeyyyy dünyanın parasını harcamam lazım. cihaz araca zarar vermiyosa basar parayı alırım cihazı. o kadar.

konu dışı ama paralel bi sorundan da bahsedeyim.
bu arada ben de zaman zaman yurdışından parçalar getiriyorum, halkıma üzülmüyo diilim, hemen hemen getirdiğim bi çok ürünün toplam fiyatının yarısı kargo tutmasına rağmen minimum türkiyeden %50 daha ucuza alıyorum.
böyle durumlarda yapmamız gereken tek şey var, insanları işlerini iyi yapmaya, ve dürüst ticarete zorlamak başka bişi diil. yani size piyasanın en iyi fiyatını vereni burda tavsiye edin, önerin. ama siteyi yada bu zevki paylaşanları sadece yolmayı düşünenler varsa da onları afişe edin kimse gitmesin bu kadar basit.
umarım konuya bakış acınızı değiştirebilmişimdir. saygılar...

doğru diyorsunuz haklısınız ama düşünce açılarımız farklı ben o şanzımanın ne olduğunu bilsem bile öyle bişey yapmam kimsenin ekmek yediği tekneyle oynamam fakat sadece arabama ne takıldığını bilmek istiyorum bugün yarın şanzımanın bi parçası kırıldı ustaya gidip ne dicem o var işte birde parça maliyet konusunda amerikada parçalar gerçekten ucuz burda çok pahalı. ::smiley: iddia ediyor 200 yapıcak die ben yapmaz demiyorum yapar ama maliyetli olursa bu düşüncem ikinci planda kalır çünkü şanzımandan daha önemli zaruri ihtiyaçlarımda var arabamla ilgili..!!

LEVENT kardesım dogru konusmus bu arada arkadasım ben sana soyleyınce sen gıdıp taktıracaksın demıyorum buradan okuyan o sanzımanı bulacak gıdecek bır ustaya taktıracak genel olarak konusuyorum v e parcasorunu olmayan bır sanzıman elımde suan 5000 bın adet var ıstedıgın kadar aprca var ıster ıkıncı el ıster sıfır ve garantı verıyorum ben kıramadıysam bus anzımanı kımse kıramaz nekadar zorlarsan zorla tabı 5 den 1 cekıp patlatacak degılsen ben sana grantı verıyorum ve eger benım dedıgımı yaptırmak ıstıosan en dusuk malıyetın 5000 tl olur fazlası olabılır ama asagı dusmez ha ben ıllakı gel yapayımda demıyorum benım musterım cok hemde ıslerı yateıstıremeyecek kadar cok zamanım yok ama bır ısım var GEZENBİLİR ben bunu GEZENBİLİR için yapıorum yardıma ıhtıyacaı olan arkdaslarım ıcın yapıorum bu arada sanmakı bana oradan 1 2 mılyar para kallıor tas patlasa 500 lıra para kalır bana ıscılık ve ben daha cok para kazandıgım sılerı brıakıp sızlerın ıslerını yapacagım nedenmı yıne GEZENBİLİR için yaptırmak ısteyen olursa paraya kıyar zevk ıcın gelır yaptırır ne yakıta nede suna buna mazeret bulmaz benden son nokta bukadar eger bu ısın zevkcısıysen paranada kıyarsın arkdasım levent arkadasım benı cok ıyı anlamıs hayırlı pazarlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR