CJ5 İçin V8 Motor ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cj5 ci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 100
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,734
Ynt: CJ5 İçin V8 Motor ?..

anladım bakın burda önemli olan arazi şanzımanı deilmi o seriydi galiba şanzıman 1.0 dı arttırmasız bu arazi şanzımanı benim şanzımana uyar herhalde arazi şanzımanı ne olur ve diğer cj şanzımanlarıylada uyumlumu?

Etiketler

arkadasım senın lafı uzatmaktan baska bır nıyetın yok ben sana detaylı bılgı ıstıyorsan ara benı dıyorum aramıyorsun 3 kurusluk faturaya kıyamıyorsunkı 6 mılyarlık arabana masraf edesın numaram 05468560603 subat 20 askerım sımdı taktırmazsan turkıyede bu ıslemlerı yapacak tek ben varım 15 ay daha beklersın kardes

eee genç olunca böyle oluyo demekki birisi 20 yaşında ondan başka kimsenin yapamadığını yapıyo ötekisi 18 yaşında herşeyi biliyo :smiley:) abi olarak anlayış göstermek ve olgunlaşırken haytta onllara yardımcı olmak abilere düşen görevdir

kavga falan olmazda tabi sizde haklısınız tüm abilerimize saygılar fakat tam bi bilgi vermeden ben adamın kapısına nasıl geleyim cebime ona göre para koyar öle giderim bide diyoki 6 liralık araban benim arabam hep 1 lirada olsa benim gözümde 10 binlik arabadan iyi gözükür çünkü benim arabamdır bide sen ben tekim diyosun türkiyede senden başka şanzumancı yokmu bu sitede binlerce insan var ve yardımlarını asla esirgemezler..
tüm cj ci arkadaşlara ve abilere saygılar..!!

cj5 ci' Alıntı:
kavga falan olmazda tabi sizde haklısınız tüm abilerimize saygılar fakat tam bi bilgi vermeden ben adamın kapısına nasıl geleyim cebime ona göre para koyar öle giderim bide diyoki 6 liralık araban benim arabam hep 1 lirada olsa benim gözümde 10 binlik arabadan iyi gözükür çünkü benim arabamdır bide sen ben tekim diyosun türkiyede senden başka şanzumancı yokmu bu sitede binlerce insan var ve yardımlarını asla esirgemezler..
tüm cj ci arkadaşlara ve abilere saygılar..!!

sn cj5 ci (eğer kimlik ilgisi ölümüne isminizi ekleseydiniz , yada saklama gereği duymasaydınız size ismen hitap edebilirdim.)
şimdi geriye doğru 5 sayfayı tekrar bi incelerseniz ne demek istediğimizi sanırım anlardınız, daha önce de el atmaya çalıştım ama bir değişiklik olmamış anlaşılan, herşeyden önce üslubunuz çok yanlış, hitap şekliniz de bira daha nazik olabilirdi. eğer ciddi alıcıysanız sn BaXses telefon numarasını yazmış arasınız tüm detayları konuşursunuz olay ya olumlu yada olumsuz gelişir, konuları ve hitap şekillerini alevlendirecek derecelere de sürüklememiş olursunuz...mesela hemen hemen tüm yazışmalarınızda ''senden başka'' yada ''kardeşim'' gibi hitap ediyorsunuz tanımadığınız bir insana...
Sn Baxses (eğer kimlik ilgisi ölümüne isminizi ekleseydiniz , yada saklama gereği duymasaydınız size ismen hitap edebilirdim.)
aynı şekilde sizde bence biraz daha dikkatli olmalısınız, sonuçta anladığım kadarıyla bir esnafsınız ve bu işten para kazanıyorsunuz, herhangi birşey almak isteyen bir kişi çeşitli tereddütler yaşayabilir, zaman zaman sizin sabrınızı da zorlayabilir, sizin yapmanız gereken sadece tam ve eksiksiz bilgi verirsiniz gerisini alıcı düşünür ve karar verir, verdiğiniz teknik cevaplarda açık kapı bırakmazsanız soracak ta çok fazla bişi bırakmamış olursunuz zaten....size bu şekilde hitap eden bir satıcıdan pantolon bile almazsınız diye düşünüyorum...

biri bigün bana şu lafı söylemişti ''hayat çok kolay aslında ama onu zorlaştıran sadece bizleriz''
Saygılarımla...

haklısınız ben kendi adıma özür dilerim ama bu işi biraz daha aydınlatsaydı yani kafamda bazı soru işaretleri olmasaydı daha iyi olurdu?

oncelıkel tuma rkdaslarımdan ozur dılerım kavga flan yok sadece her mesajımda arkdasıma ıma etmısım ara benı deteylı bılgıyı vereyım dıye benı bu sıteden bınlerce kısı arıyor ve bırcogunun ısını yapıyorum ama bu arakdasım aramaya tesvıke tmıyor yasım 24 evet esnafım sanzımancı degılım jeep sadec bır zevk tutku bende ve parcasıda olsun yapımıda olsun herseyınden anlarım ve benım yapabıldıklerı ıdda edıyorum hıckımse yapamaz ben derken kendı ısyerımı kasdedıyorum arkdaslarım ve ısımde gayet basarılı bır karıyerım var ve bırde olumune yazınısının acıklamasına gelınce benım arkadaslarım olsun cevrem akrabalarım olsun kendı yasıtlarımı ve bır ust sevıyedekılerı bır samımıyetım varsa hep ölümüne kelımesını kullanmısımdır mısal vereyım bır yarısa gıderız tam yarıs baslayacak kuzenım bana sorar alabılecekmıyız bende derım ne zamn kaybettık ölümüne derım arabalrımın tırlarımın jeeplerımın motorlarımın hepsının arkasında ölümüne yazar kotu bı amac ıle yada bırbaska ama c ıle yazılmadı ben ölümüneyi araç sevdası ıcın yazdım arkdaslarımı yarı yolda bırakmadıgım ıcın yazdım ımza gıbı yanı anlatabılıyormuyum kendımı

sanzımanı taktıracak arkdasıma kısa bır acıklama yapayım soru ısaretı kalmasın aklında bende 87 model cj6 vardı orjınal 6 sılındır ınternatıonal motrlu orjınal arazı sanzımanı ve ve orjınal dıferansıyeller ben sadece dedıgım marka ve model vermedıgım sanzımanı takınca duzde tam topuk gaza bastıgımda 190 200 km hıza ulasabılıyorum tabı jant ve lastıkelrın etkısı var bunda ve agır yolda rampada arazıde offroadda ıse demeye gerek bıle yok sanzıman oranları ortada kesınlıle gozum arkda kalmıyor cıkabılırmı yda burada kalırmı dıye soru ısaretlerı kalmıyor aklımda 30 gun sonra askerım ve suan aracım kalmadı gıbı bırsey ama askerlık bıtınce sıze yapar ıken cektıgım resımelrle dah detaylı bılgı vcerecegım arkadsaslarım tekra hatırlıyorum kafasında soru ısaretyı kalan arasın sorsun burada anlatamıyorum ıfade etmek ıstedıklerımı

87 model cj6 vardı orjınal 6 sılındır ınternatıonal motrlu ////selam bu 87 model işine kafam takıldı ben cj serisinin 84 de imali bitti 86 da fabrika komple kapandı biliyodum bu 87 model araç nerde bu konuda yardımcı olurmusun bi zahmet ..telefonla arada demede bana nerde olduğunu kimde olduğunuz yazsan yeterli olur yok yani özel imalat falansa haberim olsun

şimdi senin şanzımanının oranlarında son vites oranı 1.0 bana arazi şanımanı seri demiştin ama orjinal arazi şanzımanı yazmışsın bende büyük lastik yoksa o şanzıman benim hiçbi işime yaramaz ve benim aracım cj5.cj5 te hız yapmak tehlikeli biraz o yüzden cj6 düşünüyorum bide 87 model demişsin 87 model cj yok zaten yazmış saolsun abimiz bi yanlışın var.

arcımın orjınal arazı sanzımı serı model zaten aldıgımda vardı ben bu aracı hurdadan adlım bunun basına yha devletımızın memurlarından dolayı bole bırsey gelmıstır yada ozel uretımdır alan arkdasıdma ıhale ıle almıstı gumruk yada devletten satıldı ıse bole bır olayın olması mumkun ornegın ben gumruk ıhalesınden 2004 model bmw m3 aldım gormeden parasını flan tum ıslerını yaptık arac bıze geldı dedım benıma racım bu degıl dedıler bu ama bu 2004 model degıl dedım hayır 2004 model dedıler yhaw kasası bıle 2004 kasa degıl dedık ama kagıtta ole yazıor dedıler araba 1994 model olmasın memur arkdas yanlıs yazmasınd edık memeur yanlıs yazarmı dedıler artık devlet para kazanmak ıcınmı yalan soledı yada memurmu yanlıs yazdı bılmıorum 2 yıl dava surdu ıtıraz davası actık olayın uzerınde 4 sene gectı hala devletten paramı alamadım buda onun gıbı bırsey yasamız olabılır arkdaslarım

benım taktıgım km saatınde en son hız 180 kmh ama emın olmak ısteyıp baska bır araclar denedıgımızde arac 190 km hızı asmıstı eger yaparsan olur neden olmasın 180 ıle gıderken ayagımın altında gaz vardı hala hersey ustalıkta bıter yaptırmak ıstıyorsan gozune para gorukmez sadece ne olursa olsun yapmak vardır ıdealınde ben bırseyı yaparım dıosam bın defada olsa sokup takmak yapana kadar ugrasırım ben bu projelerımı yapana kadar 3 tane jeepımı hurdaya ayırdım uzun ugraslar verdım eger ıstıyorsan zaten su mevsım sartlarında yetıstıremem senın ısını askerden geldıgımde bana ulasırsan vaktım kalırsa yaparıma racını ama tavsıyem 80 model ustu cj8 hurdadan al bastan kafana gore topla cok zevklı ve guzel oluyor o zaman

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,833
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

SON MESAJLAR

SON KONULAR