Ynt: CJ5 İçin V8 Motor ?..
cj5 ci' Alıntı:
kavga falan olmazda tabi sizde haklısınız tüm abilerimize saygılar fakat tam bi bilgi vermeden ben adamın kapısına nasıl geleyim cebime ona göre para koyar öle giderim bide diyoki 6 liralık araban benim arabam hep 1 lirada olsa benim gözümde 10 binlik arabadan iyi gözükür çünkü benim arabamdır bide sen ben tekim diyosun türkiyede senden başka şanzumancı yokmu bu sitede binlerce insan var ve yardımlarını asla esirgemezler..
tüm cj ci arkadaşlara ve abilere saygılar..!!
sn cj5 ci (eğer kimlik ilgisi ölümüne isminizi ekleseydiniz , yada saklama gereği duymasaydınız size ismen hitap edebilirdim.)
şimdi geriye doğru 5 sayfayı tekrar bi incelerseniz ne demek istediğimizi sanırım anlardınız, daha önce de el atmaya çalıştım ama bir değişiklik olmamış anlaşılan, herşeyden önce üslubunuz çok yanlış, hitap şekliniz de bira daha nazik olabilirdi. eğer ciddi alıcıysanız sn BaXses telefon numarasını yazmış arasınız tüm detayları konuşursunuz olay ya olumlu yada olumsuz gelişir, konuları ve hitap şekillerini alevlendirecek derecelere de sürüklememiş olursunuz...mesela hemen hemen tüm yazışmalarınızda ''senden başka'' yada ''kardeşim'' gibi hitap ediyorsunuz tanımadığınız bir insana...
Sn Baxses (eğer kimlik ilgisi ölümüne isminizi ekleseydiniz , yada saklama gereği duymasaydınız size ismen hitap edebilirdim.)
aynı şekilde sizde bence biraz daha dikkatli olmalısınız, sonuçta anladığım kadarıyla bir esnafsınız ve bu işten para kazanıyorsunuz, herhangi birşey almak isteyen bir kişi çeşitli tereddütler yaşayabilir, zaman zaman sizin sabrınızı da zorlayabilir, sizin yapmanız gereken sadece tam ve eksiksiz bilgi verirsiniz gerisini alıcı düşünür ve karar verir, verdiğiniz teknik cevaplarda açık kapı bırakmazsanız soracak ta çok fazla bişi bırakmamış olursunuz zaten....size bu şekilde hitap eden bir satıcıdan pantolon bile almazsınız diye düşünüyorum...
biri bigün bana şu lafı söylemişti ''hayat çok kolay aslında ama onu zorlaştıran sadece bizleriz''
Saygılarımla...