CJ ye Yakışan Tanpon Doguş Torna

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 75
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,322
Ynt: CJ ye Yakışan Tanpon Doguş Torna

cj nin tamponu için yorum yapmayacağım ama ön ızgarayı değiştirip 7 kanallı orijinal hali ve yuvarlak farları ile daha şık olacağını düşünüyorum.. elinize sağlık..
 

Etiketler
Ynt: CJ ye Yakışan Tanpon Doguş Torna

jeep' Alıntı:
cj nin tamponu için yorum yapmayacağım ama ön ızgarayı değiştirip 7 kanallı orijinal hali ve yuvarlak farları ile daha şık olacağını düşünüyorum.. elinize sağlık..
ilginize teşekkürler evet ön ızgarayı deyiştirdiyim orjinal olacaktır ama bu ızgaranın özelliyi fikrimi deyıştirmiyor döküm demirden yapılmış 50 kg arac cok dik engelleri kafa kaldırmadan cıkabiliyor .
 








Ynt: CJ ye Yakışan Tanpon Doguş Torna

Öncelikle tebrik ederim güzel bir çalışma vinç konusuna gelince soracağım şey redüktörü ne ile çeviriyorsunuz ben ekeltrikli motor yada başka bir şey göremedim sizin kullandığınız redüktörle hidromotorlu vinç için bemimde araştırmalarım var hatta ben direksiyon pompasından güç alan ve hiromotorlu vinç için yön valfi ve vinç çalışırken hidroliğin tamamını vince verecek ek valfle işi çözmeye çalışıyorum bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum benim aracımda warn 12000 var onu dahi ekeltriği iptal edip hidroliğe çevirmeyi düşünüyorum kolaylıklar dilerim :smiley:
 

Ynt: CJ ye Yakışan Tanpon Doguş Torna

evet hidro motor takılıyor direksiyon hidrolik haznesine ek bir depo tofaşın silecek suyu deposu veya benzeri. artı hidroliik direksiyon kutusuna giden hortumla vince giden hortum arasına bir ayırıcı koyup ileri hirolik valfve takozla yapılıyo ben genelde 12 volt tek ventill kullanıyorum sadece sarma yönüne calışıyor ve birtanede halat boşaltma kaması kamayı cıkartıp halatı cekerek acıp hedefe taktıktan sonra tek acma ventili uzaktan bir coistikle devreye sokup hiromotoru calıştırıyorum . cok ama cok yüksek bir cekme gücü saglıyor.
 






Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,520
Mesajlar
1,519,200
Kayıtlı Üye Sayımız
172,179
Kaydolan Son Üyemiz
AxFrost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst