mysteriousman
Kamp I
Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)
Aracı çift renk yapacam ancak bu kupada olmayacak , menteşeleri sadece siyah yapmayı planlıyorum.
Açık zeytin yeşili yerine antep fıstığı yeşilini kullanmak istedim anlarsınız işte benden önce gaziantep'te bi wagoner restorasyonu yapıldı tahmin edin rengi ne oldu , fıstık yeşili , çok güzel bi renk ama geç kaldık .
Açıkcası renk değiştirmeyi pek düşünmedim araç ruhsattada metalik mavi görünüyor, böyle devam etsin dedim.
Renk tercihimdeki yardımlarınız için teşekür ederim
mesut kose' Alıntı:Kolay gelsin, gerçekten sabır isteyen sıkı bir çalışma. Renk konusunda bir öneri de benden, saç tavanlı araçlara iki renk kullanmak sanki daha çok yakışıyor, mesela alt kısım açık zeytin yeşili, üst taraf (hardtop) mat siyah ne dersiniz ...
Aracı çift renk yapacam ancak bu kupada olmayacak , menteşeleri sadece siyah yapmayı planlıyorum.
Açık zeytin yeşili yerine antep fıstığı yeşilini kullanmak istedim anlarsınız işte benden önce gaziantep'te bi wagoner restorasyonu yapıldı tahmin edin rengi ne oldu , fıstık yeşili , çok güzel bi renk ama geç kaldık .
Açıkcası renk değiştirmeyi pek düşünmedim araç ruhsattada metalik mavi görünüyor, böyle devam etsin dedim.
Renk tercihimdeki yardımlarınız için teşekür ederim