CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mysteriousman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,417
Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)

jeep' Alıntı:
ayna mahruti 47/11 mi takıldı.. unuttum sormayı. şanzımanı değiştirmeyeceğimiz için. 45/11 olmazdı.. ;D

ayna mahruti 43/8 oldu arazi kabiliyeti arttı diyelim.
Son hızım düşecek , yakıt sarfiyatı biraz artacak ama olsun arazi kabiliyeti artacak :D

Etiketler

jeep' Alıntı:
ayna mahruti 47/11 mi takıldı.. unuttum sormayı. şanzımanı değiştirmeyeceğimiz için. 45/11 olmazdı.. ;D

47/11 t176 ve 38 lastiklerle çok seri kaldı benim cj'de :smiley: debriyaj balatasıda yakında biter. 35 lastiklerle daha seri olmazmı ?

tam bunu yazmıştımki yeni mesaj gelmiş :D

38 için aslında alt yapın var. 5,32 çok rahat çevirir. ama 4 inç yükseltme kurtarmaz. çamurluklar da traşlanmalı bir daha. ilave en az 7 cm kupa takozu koymalısın. ama 5 tane 38,5 bogger var. 3800 e alırız ;D

jeep' Alıntı:
38 için aslında alt yapın var. 5,32 çok rahat çevirir. ama 4 inç yükseltme kurtarmaz. çamurluklar da traşlanmalı bir daha. ilave en az 7 cm kupa takozu koymalısın. ama 5 tane 38,5 bogger var. 3800 e alırız ;D

en güzel teklif bogger lar oldu bi düşünecem :D

ama yine de 35 kadar sağlıklı kullanamayabilirsin. dana44 için 38 sınır. 35 den sonrası için dana60 iyi..

çalışmalarınızda başarılar ve hayırlı günlerde kullanmanızı diliyorum.allah cc tekerini düz bastırsın :smiley:

Hastalıktı, şehir dışı seyahetleriydi derken pek ilgilenemedik ama artık ivme kazanmamız lazım

Şase kumlamaya girdi ve hemen epoksi boyası vuruldu

34.jpg

35.jpg

36.jpg

37.jpg

123456654321' Alıntı:

uzun süredir sipariş listesi oluşturmak ve temini ile ilgileniyordum.
Amacım biraz zaman kazanmaktı ama sanayi bir gün bile gitmessem (yani şıkıştırmassam) işler yürümüyor, hoş gitsemde bişey farketmiyor yine istedikleri zamanda yapılıyor , :'( :'(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR