CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mysteriousman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,417

Etiketler
Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)

Ramazan ayını dolu bir şekilde geçirdik....
öncelikle kaportacıdaki işler göktug abinin cj yapan aynı kişi olduğundan "şuradan kesilecek , buradan kesilecek" gibi konuşmalara girmedik, ustamız hemen soydu ve kesim işlemlerine başladı.

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın
makas takımı derken yükseltme kitimi uygulayacaksınız ve lastik ebadı ne olacak

Kesme biçme işlemlerini tamamladıktan sonra sıra geldi kupayı ayırmada, kupa ayrıldıktan sonra alta çıkan çürüklerin onarılması
(mekanik keşifler ve şaseyi şaseciye gönderme işlemleri)

29.jpg

30.jpg

31.jpg

32.jpg

33.jpg

up8453' Alıntı:
hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın
makas takımı derken yükseltme kitimi uygulayacaksınız ve lastik ebadı ne olacak

evet kit uygulanacak. Lastik olarak 35 i geçmeyi planlamıyorum 35 olacak yani, açıkcası tabiki ilerki günler neyi gösterir bilemeyiz :smiley:

hasanfb' Alıntı:
Sıradaki CJ... Bu işin sonu CJ... ;)
Hayırlıolsun...

jeep' Alıntı:
güzel araç, güzel olacak inşallah..

ict3055' Alıntı:
OoOOoOooooo ;) işi çok anlaşılan...
Allah kolaylık versin...

ozanyur' Alıntı:

Teşekkür ederim. Allah hepimize bu işlerle uğraştığımız için sabır versin.

Heralde ramazanın ortalarıydı , Ankara'ya verdiğimiz siparişlerin hazır olduğu haberi geldi ve hemen ilkhafta sonu Ankara'ya kaçtım :smiley:
difransiyeller hazırdı, saolsun Rauf usta bana çıkma bir kit bulmuştu diğer ıvır zıfır parçalarıda alarak düştük yollara.Bir an önce o parlak parlak difleri takmam lazımdı :smiley:

ank1.JPG

ank3.JPG

ank4.JPG

ank5.JPG

ank6.JPG

O Kitler benden size geçti demekki,güle güle kullanın...diffler scout mu oldu ön arka?

jeep28' Alıntı:
O Kitler benden size geçti demekki,güle güle kullanın...diffler scout mu oldu ön arka?

Doğrudur Rauf usta Giresun mu Trabzon mu ordan bi yerden alacağım demişti kısmet banaymış.
Bende Gaziantep'e getirince benzinle temizlettirdim sıfır gibi oldu :smiley:
ama amortisörün birinde hafif bir eğiklik var :D
Dif ler scout oldu, zor oldu ama oldu

ayna mahruti 47/11 mi takıldı.. unuttum sormayı. şanzımanı değiştirmeyeceğimiz için. 45/11 olmazdı.. ;D

Amortisörün biri ezik olduğu için benim hesaptan düştü,sana yenisini verdiğini söylemişti...Ben 2.5 incini alıp fiyat farkı verdim...

jeep28' Alıntı:
Amortisörün biri ezik olduğu için benim hesaptan düştü,sana yenisini verdiğini söylemişti...Ben 2.5 incini alıp fiyat farkı verdim...

yok abi o şekilde verdi bişey olmaz olursa gönder yenisiyle değişeyim dedi :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR