CJ - 5 ve CJ - 7

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AOCENKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 251
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,065
Ynt: CJ - 5 ve CJ - 7

hasanfb' Alıntı:
LPG tankı çok yanlış bir yerde CJ-7 uzun olduğu için kupa içine alın derim...Benzin deposunuda orjinal şekilde yerine montajlayın kafanız rahat olsun...
İlginize teşekkür ederim hasan Bey; LPG sistemini komple iptal ediyoruz zaten daha önceki sahibi LPG tankı için orjinal deposunu küçültmüş yeni benzin deposu takılıyor . LPG kullanmıcam Önerilerinizi dikkate alıyorum

Etiketler

AOCENKER' Alıntı:
İlginize teşekkür ederim hasan Bey; LPG sistemini komple iptal ediyoruz zaten daha önceki sahibi LPG tankı için orjinal deposunu küçültmüş yeni benzin deposu takılıyor . LPG kullanmıcam Önerilerinizi dikkate alıyorum

Rica ederim nedemek sanırım Apo dayı sizin araçla ilgileniyor benim anlattıklarımı apo dayı kaç kere üstünden geçmiştir... :smiley:

Bu arada haders takılmışmıydı...Eğer takılacak ise polariteren motor takozlarının hemen yanından geçtiği için takozu eritebiliyor aliinyum malzemeden kaplama yapmanız gerekebilir...

Defransiyel ve şanzuman havalandırma hortumlarınıde unutmayın...

hasanfb' Alıntı:
Rica ederim nedemek sanırım Apo dayı sizin araçla ilgileniyor benim anlattıklarımı apo dayı kaç kere üstünden geçmiştir... :smiley:

Bu arada haders takılmışmıydı...Eğer takılacak ise polariteren motor takozlarının hemen yanından geçtiği için takozu eritebiliyor aliinyum malzemeden kaplama yapmanız gerekebilir...

Defransiyel ve şanzuman havalandırma hortumlarınıde unutmayın...
headers takıldı apo dayı hallediyo bıktırıyorum zaten her gün bı bagaj parçayla ordayım. dün zaten şanzımanı indirdik havalandırma hortumlarını yarın bir hatırlatıyım bu arada bende anadolu yakasındayım görüşelim ....

Tebrikler, çok güzel bir çalışma. Harcanan emek, zaman ve para takdiri hakediyor bence. Sizi takip ediyoruz. Camdaki çıkartrma hoş olmuş, ancak birkaç güne kadar duyulur ortalık yine karışır diyorum. ;D Kolay Gelsin. Selamlar.

AOCENKER' Alıntı:
headers takıldı apo dayı hallediyo bıktırıyorum zaten her gün bı bagaj parçayla ordayım. dün zaten şanzımanı indirdik havalandırma hortumlarını yarın bir hatırlatıyım bu arada bende anadolu yakasındayım görüşelim ....

Herzaman tanışmış oluruz...Cuma günü maslaktayım inşallah sabahtan... :smiley:

Mustafad' Alıntı:
Tebrikler, çok güzel bir çalışma. Harcanan emek, zaman ve para takdiri hakediyor bence. Sizi takip ediyoruz. Camdaki çıkartrma hoş olmuş, ancak birkaç güne kadar duyulur ortalık yine karışır diyorum. ;D Kolay Gelsin. Selamlar.

İlginize teşekkürler camdaki çıkartma herşeyi anlatıyor yapıcak bişeyyyy yok :D :D

hasanfb' Alıntı:
Herzaman tanışmış oluruz...Cuma günü maslaktayım inşallah sabahtan... :smiley:

her sabah maslaktayım bugün yeni lastikler geldi ama takılmış halini görmedim yarın erkenden oradayım

Yeni lastiklerim 5 adet :

KUMHO_KL71.jpg

Mustafad' Alıntı:
Bence güzel tercih, işi biliyorsunuz. Selamlar.

Kullanan bir çok kişi ile konuştum şikayetçi olan pek yok desenleride çok hoşuma gitti farklı markalara kıyasla fiyatta uygun geldi...... Teşekkürler...

Gunaydinlar,

Kimbilir simdiden ne Hayaller kuruyor hatta ruyalariniza giriyordur cunki ayni seyleri bende hergun yasiyorum.
Lastikleriniz Hayirli Ugurlu olsun ve kolay gelsin.

not: Sizden flanslar hakkinda cevap beklemekteyim.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.